keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kaunis aamupäivä Finlandia-talolla

Kävin eilen Finlandia-talolla kuulemassa Kauneustrendeistä & Markkinoista 2012. Luennot olivat todella mielenkiintoisia ja sain niistä todella paljon irti ja uutta haisua mihin suuntaan kaudenalalla ollaan kehittymässä.

Photobucket

Eilisen päivän tapahtumiin ja tunnelmiin palataan myöhemmin tällä viikolla :). Kävin muuten ensimmäistä kertaa myös Finlandia-talolla! Kesällä täytyy toteuttaa tämä Panda goes turistikierros ja käydä läpi kaikki Must Have-paikan Helsingissä.

Photobucket

Nyt pääsen vihdoin ottamaan selvää että mikä niissä Tweezermanneissa on Se Juttu ja miksi ne ovat maailman parhain keksintö sitten sähkön. Kuinka yllättävää etten voinut ohittaa pääkallodesignia.

Ps. Mikäli kuulette tänään Helsingin jääpuistosta kauhunhuutoja niin se olen sitten minä. Nimimerkillä tänään luistimet jalkaan ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, jaiks.

5 kommenttia:

 1. Tweezermanit ovat kyllä parhaimmat nyppijät koskaan. :) Ja überhienot noi pääkaltsit, me likes! Mulla on vaan tähtiä. :(

  (Tosin kyllä Make Up Storen pinsetit on kanssa tosi hyvät.)

  VastaaPoista
 2. Mun pitäisi myös tehdä ihan kunnollinen turistikierros :D

  VastaaPoista
 3. Noi Tweezermanit on paljon hienommat kun mun zeebrakuvioiset :P Oon ehkä vähän kade..

  VastaaPoista
 4. Täälläkin kadehditaan pinkkejä kallo-Tweezermaneja! Ihan ois mun näköiset kun pinkkejä tavaroita tulee haalittua ja pääkalloja löytyy kans paljon..lisäksi oon muutenkin aika paljon ihan oikeitten kallojenkin kans tekemisissä :)

  VastaaPoista
 5. Kissaämmä!
  Harmi kun nypin juuri kulmani niin ei pääse vähään aikaan koejamaan pääkallonyppijöitäni, mutta innolla odottaen :)!

  Sagu
  Eiköhän mennä kesällä :D?

  HeidiB
  :]

  Johis
  Minuun iskevät pääkallot pienissä sopivissa määrin, tällä hetkellä löytyy mm. huivia, käsilaukkua, meikkipussia, pinsetit, kaulakorua, sormusta...

  ...no pieninä printteinä silti x).

  VastaaPoista