keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Canonia juhlimassa

Photobucket

Olin mukana Kulttuuritehdas Korjaamossa  juhlistamassa Canonia ja pääsin ennakkotutustumaan Canonin tuleviin uutuustuotteisiin. Herkkuväreissä olevia pokkareita ei voinut olla ihastelematta ja Canon EOS 1D X:stä tuskin tarvitsee edes mitään kommentoida? Do want!

Kävin ensimmäistä kertaa Korjaamolla ja viehätyin paikkaan kovasti. Rötöiset tiilipinnat ja moderni sisustus näyttivät yhdessä todella hyvältä. Olen haaveillut omaan omistusasuntoni keittiöön tulevasta yhdestä tiiliseinämästä jo pitkän tovin :).

Pisti hieman hymyilyttämään taksikuskin kommentti kun ilmoitin määränpääksi Korjaamon, hän nimittäin kysyi että niin siis minkä merkin korjaamolla pitäisi päästä :D.

Photobucket

Afrikan reissulta palannut Axl Smith oli tapahtuman juontajana.

Photobucket

Toimitusjohtaja Harry Nyström oli myös mielenkiintoista päästä tapaamaan.

Photobucket

FinnSurfin tyypit olivat myös paikalla. Sympaattisten ja vaatimattoman oloisten surffareiden kanssa oli mukavaa päästä juttelemaan. Hyytävä suomalaisesta surffaamisesta kertova filmi täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa.

Photobucket

Muikkupanda

Photobucket

Canonin laskureiden  näppäimistö tuntui hyvältä kädessä, minä nimittäin en voi sietää semmoisia laskimia joissa on korkeat ja kovaa ääntä päästävät nappulat.

Photobucket

Sulkakoriste pääsi kuvauskohteeksi.

Photobucket

:)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Rösöistä tiiliseinää vasten kohdennetut värispottivalot hivelivät sisustaja-minäni silmiä. Limevihreät läskipojat raikastivat tilaa ja toivat karheiden pintojen mukavasti pehmeyttä.

Photobucket

Pöytien design toi mieleen kuivaksi kierretyn pyyhkeen. Tykkäsin!

Photobucket

Illan bändi.

Photobucket

Monet muotibloggaajat olisivat varmasti kiljuneet kilpaa nähtyään nämä kengät sekä monet muut nimekkäiden suunnittelijoiden muotiluomukset. Minä taas... noh no joo voitte kuvitella kuinka kiinnostunut itse olin :D.

Mutta olenpahan nyt pitänyt Minna Parikan Custard Pumppeja (internet kertoi) jalassa olenko cool tai jotakin :D? Sen sijaan koko pään peittävät Diorin aurinkolasit olivat ihan huiput, näytin ne ja iso lierihattu päässä ihan huippukuuluisalta julkkikselta kuka yrittää piiloutua epätoivoisesti paparazzeilta.

Photobucket Photobucket

Tilaisuuteen oli rakennettu hienoja taustoja ja tuotu kaikenlaista rekvisiittaa (asusteita) jotka yllä sai ottaa itestään kuvia ja printata kuvat kamerasta suoraan väritulostimella itselleen muistoksi illasta.

Minä nappasin omaan muistokuvaani jalkaani nyt tietenkin ne Minna Parikan 9 cm koroilla varustetut hauskat mokkanahkaiset avokkaat ja ei elämä :'D. Olin noilla semmoiset 180cm ja ensiaskeleet olivat melko jäätäviä :D. Tönks tönks tönks menen kahden metrin pituisilla puujaloillakin sulavammin! Jalkani näyttivät loputtomian pitkiltä ja olo oli melko pätkä kun astuin myöhemmin takaisin turvalliselle maanpinnalle omiin 1cm:n koroilla varustettuihin saappaisiin. Toimiva kikka jos oma pituus tuntuu joskus ahdistavan pitkältä.

Photobucket

Canon EOS 1D X oli aika herkku.

Photobucket

Photobucket

En oleensä lämpene vaaleanpunaiselle, mutta tuo herkkä puuteripinkki Ixus 240 oli aika söötti :]. Siinä oli kaunis hennosti kiiltävä hieman shimmernen pinta.

Photobucket

Kamerassa on hauska jippo. Sillä otetut kuvat pystyy nimittäin lähettämään suoraan esimerkiksi tietokoneelle, iLuuriin, Facebookiin, Twitteriin ja videot esimerkiksi myös Youtubeen. Varsinainen kännihölm- eikun siis bloggailukamera ettenkö sanoisi!

Photobucket

Tapahtumassa napisuttuja kuvia päivitettiin suoraan Twitteriin, vähänkö näppärää! Minä varmaan olen taas tuttuun tapaan suu auki tai syömässä jokaisessa kuvassa.

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Meikä on Nikon- tyttöjä, mutta silti sulle olis haaste mun blogissa. :D

    VastaaPoista
  2. Tää ei liity mihinkään mutta ootko Forumin Glitterissä töissä? :D Jos et niin ainakin löysin sun kaksoisolennon!

    VastaaPoista