maanantai 27. helmikuuta 2012

Keikalle Tampereelle ja takaisin

Kävin Tampereella keikkailemassa sekä katsomassa pitkästä aikaan aivan mahtavia tyyppejä <3.

Photobucket

Viimoisille tyypeille sanoin heipat lauantaina juna-asemalla ja päätin mennä haikean mielentilan siivittämänä pitkästä aikaan lohtushoppailemaan. Voi pojat miten rauhallista ja hiljaista kaupoilla olikaan lauantaina iltapäivästä. Ei tulisi mieleenkään lähteä niihin kellonaikoihin Helsingissä esimerkiksi Stokkalle.

Photobucket

Photobucket

Stokkalta kävin noutamassa kauan haikailemani Siirtolapuutarha -mukin. En pidä Marimekosta sitten yhtään, mutta tämä muki se vaan on kaunis. Piirrustustyylistä tunnistaa kyllä Marimekon, mutta ei häiritsevällä tavalla.

Photobucket

Tämä on sellainen Panda muutti Helsinkiin -muki. Olen vaikka sitten tuo kirkas aurinko joka on tullut jäädäkseen n___n.

...Okei idea ehkä hieman kärähti kun ostin tämän Tampereelta, mutta lässypälää menkööt tämän kerran.

Photobucket

"In the Meadow - Niittyvillojen laulu"

Photobucket

"Riviera Chic"

Photobucket

Photobucket

Soitin lauantaina keikkailun päätteeksi noin klo 04:30 majapaikkani isännälle että täällä ollaan heitäppäs avaimet (hää heittää aina avaimet viidennen kerroksen parvekkeelta). Isäntä heittää ja avainketjusta kuuluu maahan osuessa iloinen kilahdus. Avainlukkohässäkkä meni maahan osuessaa rikki ja kaikki miljoona avainta kimposi sinne tänne lumihankeen.

Etsin hangesta ulko-oven avainta ensin noin vartin että pääsin taloon sisälle. Pöllytin isännän uudelleen hereille ja menimme ulos etsimään avaimia. Koko etsintä taisi viedä noin tunnin?

Asiaa olisi ehkä auttanut se että isäntä olisi muistanut montako avainta avainketjussa oli x). Onneksi olin hassunhauskassa mielentilassa kiitos keikkaadrenaliinin, olisi muuten voinut ehkä ottaa hieman päähän - kuten avaimia kanssani etsivää isäntää ;D.

Varautukaa huomenna tiistaina sitten värioksennukseen :). Katsotaan miten käy silmämeikkikuvien, pitkästä aikaan siis sellaista materiaalia luvassa :).

3 kommenttia:

  1. Oppiipahan jatkossa pitämään lukua avainnippunsa avaimista ;D Ei vaan joo, huumoria tommosiin tilanteisiin tarvitaan =)

    VastaaPoista
  2. Haha, ei se olit sinä joka niitä Riffen avaimia sai noukkia :---D

    Kuulinkin jo tästä tapauksesta..

    VastaaPoista