tiistai 7. helmikuuta 2012

Aina on aikaa koukuttua

En ole nukkunut neljään (4) yöhön kotona vaan hiihdellyt tapahtumasta toiseen ja käynyt välissä tietysti myös töissä. Ai mitenniin kiirettä pitää? En kyllä valita, tykkään elämäntyylistäni tällä hetkellä kovasti :).

Sain hiuspidennykset jälleen toiselle puolelle päätäni ja nyt olo tuntuu enemmän minulta. Kokeilin elämää lyhytkarvaisena (Pontsomerkinnässä näkyy pidempi hiuspuoli lyhyempänä) ja minulle tuli heti kriisi itseni kanssa. Asia on tosiaan nyt korjattu ja olen happyhappy :). Tein lisäkarvojen takaisintulon myötä harjalöydön mikä sopii aitohiuspidennyksille kuin nyrkki silmään (selvittää & siloittaa hellävaraisesti) ja löysin myös loistavan syväpuhdistavan shampoon mikä ei tee hiuksille latistusefektiä. Otin käyttöön myös muita tuotteita jotka olen hankkinut pidennysten hemmottelua varten mutta niistä ja edellämainituista lisää sitten hiukan myöhemmin :). Olen valokuvannut kyseiset hiustuotteet sitten jo syksyllä eli voi kääk vuodenaikaikävöintiä luvassa.

Nyt lähden panikoimaan illan juhlia mutta sitä ennen esittelen teille erään tyypin kuka ilmestyi viime viikolla oveni taakse n___n.

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Cut The Rope on ehkä suloisin minipeli ikinä <3. Olen niiiin koukussa. Ja hei mites tuo ääni mikä omnomonm-tyypistä lähtee kun se ei saakkaan karkkia suuhun? D'awwww.

Ei ollut iso taloudellinen tappio sijoittaa 0,68€ (Android Market) peliin saaden sen kokonaisena versiona puhelimeen. Tuota on myös paljon kivempi pelata puhelimen kosketusnäytöltä.

3 kommenttia:

  1. Voi ei, miten ihana olento! Cut the rope on minunkin suosikkipeli. Se on vaan niin suloinen kaiken kaikkiaan. :D

    VastaaPoista