maanantai 30. tammikuuta 2012

Poncho-Panda

Photobucket

Hrrrr!

Olen jo tottunut Helsingin mukavasti lämmittäviin ilmansaasteisiin sen verta hyvin että jo muutaman päivän kestäneet -20 pakkaspäivät Keski-Suomessa ja Idässä alkoivat riittämään minulle. Laukut on pakattu ja nyt odotan kauhulla junaan hyppäämistä. Aikataulut eivät menneet yks yhteen bussien kanssa eli se siitä VR-boikotoinnista, buu! No, ehkä pääsen vielä tämän vuorokauden puolella kotia.

Photobucket

Pakkasen ansiosta puut olivat kyllä erityisen kauniita lumivaipoissaan <3.

Photobucket

^ ei tuollaisia kuvia voi edes ottaa kun niistä tulee vain weheartit.com mieleen :P.

Photobucket

Tällä mattolaiturilla on pesty monet matot.

Photobucket

Edellisessä merkinnässä hehkutin alennusmyynneistä bongaamaani 8€:n ponchoa. Se on ihan huippukaveri bussi- ja junamatkoilla! Sitä voi käyttää peittona, sillä voi lämmitellä jalkoja, sitä voi käyttää tyynynä ja samalla se toimii myös ihan tyylikkäänä vaatekappaleena.

Photobucket

Villasukkahousut jalkaan, värikäs toppi alle, vetoketjullinen musta tunika päälle, poncho niskaan ja kun isketään päälle vielä vyö niin koossa on rento ja todella helppo matka-asu.

Photobucket

Photobucket

Lyhyidempien hiusten kanssa elo laukaisi elämää suuremman hiuskriisin, mutta onneksi sain asian korjattua tällä samalla reissulla :).

3 kommenttia:

  1. Ihana poncho! Ja kauniita talvikuvia :)

    VastaaPoista
  2. ^ Komppaan edellistä kommentoijaa, poncho on kerrassaan ihana ja kuvat myös!

    VastaaPoista
  3. Ihana ponco ja ihanat kuvat! Harmi, että se meidän Jyväskylässä treffaaminen sitten jotenkin vaan jäi. :/ Olisi ollut kyllä kivaa päästä kahvin ääreen rupattelemaan! Pahukset superkiireviikonloput... :( Mutta toivottavasti Jyväskylän reissu oli mukava! :)

    VastaaPoista