tiistai 17. tammikuuta 2012

Lush No Drought - Kuivashampoo

Photobucket

Tiesittekö että myös Lushilta löytyy nykyisin kuivashampoota :)? No Drought -nimeä kantava uutuus oli minulle täysin uusi tuttavuus ja otin sitä mielelläni pienen purkillisen verran kotia testattavaksi.

Photobucket

Btw. Ainoastaan Kalliossa voit istua kaverisi kanssa pöydässä, ripotella valkoista jauhetta kaverisi kämmenelle ja ohjeistaa: "kokeile tuosta,  mutta älä sniffaa nenään liian rajusti" ilman että kukaan kiinnittää toimintaanne minkäänlaista huomiota :D. Aineen hierominen päänahkaan saattoi sen sijaan kerätä kummastuneita katseita...

Photobucket

No Drought on koostumukseltaan hienojakoisempaa kuin perunajauho, mutta ulkonäöltään ne ovat lähes identtiset. Jauhe ei tunnu koskettaessa miltään, niin kevyttä höttöä se on :).

Photobucket

Tupsuttelen jauhemaista kuivashampoota sormenpäihin ja hieron päänahan rasvoittuvimmat hiusalueet (otsa, ohimot sekä päälaki) sormenpäillä läpi. Lopuksi pöyhin hiukset vielä pikaisesti kauttaaltaan läpi pöyheyden saamiseksi. Lopuksi kampaan hiukset kevyesti läpi.

Photobucket

Tuoksuina No Droughtissa ovat sitruuna, greippi sekä lime. Tuoksuja lukuessa minulle tuli heti mieleen ätläkät sitrustuoksuiset wc-raikastimet, mutta tässä tuotteessa tuntuvat olevan kaikki asiat kohdillaan.

Tuoksu on ihanan raikas ja hiuksiin jää kevyt raikas sekä pirtsakka tuulahdus kaikista kolmesta tuoksusta. Nam! Moni kuivashamppoo jättää hiuksiin hieman tunkkaisen hajun, mutta tämä tuoksukolmikko freesaa hiukset perusteellisesti. Likaisen hiuspohjan haju on yksi ällöttävimmistä hajuista mitä tiedän, varsinkin jos sen haistaa vielä toiselta ihmiseltä *kylmät väreet*.

Hiusten rasvaisuus imeytyy hetkessä pois ja jauheen erittäin kevyen koostumuksen ansiosta hiuksiin ei jää ollenkaan pulverimaista tunnetta. Hiukset jäävät  (lue muuttuvat) suureksi yllätyksekseni todella pehmeiksi! Jopa siis minun karhea tukkani muuttuu pehmoiseksi ja pelkästään kuivashampoosta. Vau.

Photobucket

No Drought sopii kaikille hiusväreille. Oma tumma tukkani kiittää ja niiaa.

Jauhe on todella riittoisaa ja jo pienikin määrä riittää helposti koko päänahan freesaamiseen. Tuotetta myydään 115g:n pulloissa ja yhden pullon hinta on kukkaroystävällisesti vain 12,95€.

Photobucket

Tuotteen jauhemainen koostumus siitä myös loistavan reissukaverin matkoille :). Riittoisuuden vuoksi jauhetta voi pakata hyvinkin pieniin purnukoihin eikä mukana tarvitse kantaa isoja suihkepulloja.

Ja ah, ei enää niitä raivostuttavia KOLIKOLIKOLIKOLI-ravisteluääniä jotka lähtevät pullotetuista versioista.

Edellinen käytössä ollut kuivashampoo pihisee viimeisiään ja taidan käydä suosiolla ostamassa tällä viikolla oman täysikokoisen aamujeni pelastajan. Erittäin positiivinen tuotelöytö!

Löytyykö muita No Droughtiin ihastuneita?


Photobucket

PS. Mikäli käytte Helsingissä Lushissa niin älkää tehkö kuten allekirjoittanut ja menkö turhaan City-Centeriin. Siellä on vain tyhjä liiketila :D. Uudistunut Lush löytyy nykyisin Asematunnelista (nenää apun käyttäen löytää helposti perille). Pyörin itse hööpönä City-Centerissä ja kysyin lopulta ohi kävelleeltä vartijapoitsulta liikkeen uudesta sijainnista. Hän opasti minut sitten  L'Occitanen myymälään :].

8 kommenttia:

 1. "ripotella valkoista jauhetta kaverisi kämmenelle ja ohjeistaa: "kokeile tuosta, mutta älä sniffaa nenään liian rajusti" ilman että kukaan kiinnittää toimintaanne minkäänlaista huomiota"

  :,D

  Huomasin tuon jossain Lushin lehdessä. Vähän jäi epäilyttämään, että kuinka vaikeaa tai hidasta tuon levittäminen on? (Tai sit vaan mun elämä on vaikeeta..) Kun se ei kuitenkaan taida olla siroteltavassa pullossa eikä tietty suihkutettavassakaan.

  VastaaPoista
 2. Inhoan niin sitä KOLINKOLINKOLIN-ääntä :DDD

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit! Olis ihan täydellinen mulle ainakin sun postauksen perusteella. Mä kun tykästyin Klippoteketin kuivashampooseen muuten, mutta se KAMALA haju ja mielestäni epäkäytännöllisen voimakas suihkuefekti alentavat pisteitä. Täytyykin muistaa tuo kun Helsingin reissulle seuraavan kerran lähden :)

  Toiko tuo muuten kuinka paljon muotoiltavuutta tukkaan?

  VastaaPoista
 4. No nyt alkoi muakin kiinnostaa... Olen pitkään etsinyt KUNNOLLISTA kuivashampoota, koska otsatukkani hankkii helposti likaantua paljon ennen muuta tukkaa ja sen peseminen lavuaarissa tympii :D Edellinen kuivashampooni ei oikein toiminut tummemman tukan kanssa, sillä se jätti harmaan ja karhean pinnan, eikä hajukaan ollut kovin maukas... Tämä kiinnostaa, pitänee tutustua nettikauppaan...

  VastaaPoista
 5. Nyt muuten alkoi kiinnostaa ihan urakalla. Varsinkin, kun kaikki tähän mennessä kokeillut kuivashampoot jättävät pikimustaan kuontalooni "ihanan" harmahtavan sävyn, vaikka kuinka pitäisi sopia tummahiuksisille. Jos No Drought ei jätä sellaista, niin saattaapi mennä aika äkkiä tilaukseen.

  VastaaPoista
 6. Meiltä Lahesta lähti Lush pois ja sen takia musta varmaan tulee semmonen kärttynen, ikuisesti katkera eukko. Tekee ihan pahaa lukea näitä postauksia :(
  Mäkin haluan sniffailla nenääni tätä, ei oo ehkä mitään inhottavampaa kun se kolinkolinkolin-ääni!

  VastaaPoista
 7. Mä ihmettelin monesti työmatkalla kun asematunnelissa tuoksui ihan Lushille, vaikka mitään kauppaa ei näkynyt missään. Syy lieni varmaan siinä, että ne oli roudannu tavaraa jo etukäteen tulevaan Lushiin. Koskahan joku valittaa siitä tuoksusta?

  VastaaPoista
 8. Minua himottaisi ostaa tuota kuivashampoota, mutta en ole vielä raaskinut tilata, kun sitten tulee tilattua muutakin :D Mutta ehkä minä joskus.

  VastaaPoista