perjantai 18. marraskuuta 2011

Kauneusbloggaajien miitti - ilmoittautuminen on päättynyt

Photobucket

Ilmoittautuminen Kauneusbloggaajien miittiin on nyt sulkeutunut.

Alan nyt naputtelemaan sähköpostia sisältäen lisäinformaatiota tapahtumasta sekä tilinumeroni. Koska ilmoittautumisia on tullut sen verran, niin laitan sähköpostia vain mukaan ehtineille bloggaajille. Editoin vielä tähän blogimerkintään kun olen saanut kaikki sähköpostit lähetettyä :).
Lue lisää »

torstai 17. marraskuuta 2011

Suomen ensimmäinen Ur&Penn avattu

Olen aina pitänyt koruista, kaulakoruista varsinkin. Sormuksia käytin teininä todella paljon ja jokaisesta sormesta löytyi vähintään kaksi enemmän tai vähemmän hopeista viritelmää. Korvakoruista en ole ollut taas koskaan kiinnostunut, en sitten tippaakaan. 18-vuotiaana innostuin lävistyskoruista, ja silloinhan minä ensimmäiset 1.6mm lävistykseni hankinkin. Rakastin uusia hevosenkenkälävistyskorujani yli kaiken <3. En tiennyt ketään muuta ikäistäni kuka ei olisi ottanut korviksia tai olisi ollut haaveilematta niistä siihen ikään mennessä.

Korvakoruille aloin pikkuhiljaa lämpenemään vasta parinkymmenen paremmalla puolella. Sitä ennen minulle tuli niistä sellainen Aikuinen Nainen-viba. Ne vain roikkuivat ja heiluivat liikkuessa ja pahimmillaan jopa kilisivät, yhh! Liian aikuisnaismaista minulle. Haluan että korvissa olevat korut ovat paksut, näyttävät, kirurginterästä ja eivät pahemmin roiku eivätkä varsinkaan kilise. Eivätkä kiiltele.

Photobucket

Ostin ensimmäiset korvakorut (hopeiset lehdet) Tallinnasta ööm kuusi vuotta sitten? En ole käyttänyt niitä vielä kertaakaan. Ai miksi ne sitten ostin? No koska ne näyttivät kivoilta ja "ehkä sitten joskus".

Ajauduin lopulta käyttämään korvakoruja omasta laiskuudestani johtuen.

Venytyskoru tippui korvasta ollessani kaverin luona kylässä ja en jaksanut lähteä hakemaan sitä sieltä pois. Kaveria näin seuraavan kerran apauttiarallaa kolme viikkoa myöhemmin. En jaksanut tänä aikana naputella tilausta CF:lle mistä olisin hankkinut isomman venytyskorun mikä on ollut myöskin tarkoituksena jo ties kuinka kauan. En halunnut korvan kuitenkaan umpeutuvan tämän laiskuuden aikana, vaan siirryin korvakoruihin. Venytysreikääni saa tällä hetkellä menemään kymmenen tavallista korvakorua :D. Piti ihan testata eräs päivä. Ehkä vielä joku kaunis päivä saan aikaiseksi työntää venytyskorun siihen takaisin. Ehkä.

Photobucket
Isompi venytyskoru (CF)
Korvakoruhurahduksen myötä halusin saada korvakoruja, sillä niillä saa helposti lisäilmettä kokonaislookiin ja tarvitsisin myös erilaisia kaulakoruja kuin mitä nyt jo omistan. Mieluiten isoja näyttäviä kaulakoruja avoimien/olkaimettomien mekkojen kanssa ja sitten hillitympiä ja yksinkertaisempia koruja. Ennestään minulta löytyi lähinnä pitkänä roikkuvia koruviritelmiä. Juhlavampia kaulakoruja omistan ehkä yhden.

Vasta muutettuani Helsinkiin korukauppojen ääreen pääsin tekemään asialle jotakin.

Photobucket
Mustat (heiluvat...) papukaijakorvikset aka tätilook (Seppälä)
Synnynkaupungistanihan ei löydy sitten ollenkaan erillistä koruliikettä, lol.

Photobucket
Ja vielä isompi venytyskoru (CF)
Kuulin Lahdessa avatusta koruketjusta Ur&Penn ja ideaa ei tarvinnut kauan päässä haudutella. Hyppäsin lähijunaan ja nokka kohti Lahtea. Matkalla minua kävi hieman hymyilyttämään. Tiedättehän tarinat "ylpeistä stadilaisista ketkä eivät lähde mihinkään kehä III:n ulkopuolelle"? Siinä sitä istuttiin maanantaina lähijunassa, jonka käytävät olivat niin kapoisat ettei siellä olisi juuri isolla matkalaukulla pärjännyt. Niin ja VR ei pettänyt tälläkään kertaa vaan oli 20 minuuttia aikataulusta myöhässä :).

Olisin halunnut käydä liikkeessä tutustumassa jo sunnuntaina, mutta en löytänyt kauppakeskuksen sivuilta kyseistä liikettä laisinkaan. Myöskään muita ko liikkeen yhteistietoja ei ollut että olisin voinut vaikkapa soittaa ja kysyä onko putiikki auki. Tämä hieman harmitti, ja päätin pelata varman päälle ja siirtää reissuni maanantaihin.

Photobucket

Suomen ensimmäinen koruharakoille suunnattu Ur&Penn avasi tosiaan lokakuun lopussa ovensa Lahden kauppakeskus Triossa. Laajaan valikoimaan ja edullisiin hintoihin nojautuva ruotsalaisketju on erikoistunut kelloihin ja koruihin ja valikoimasta löytyykin tuotteita niin naisille, miehille, nuorille kuin myös lapsille.

Hämmästyin miten laaja koruvalikoima liikkeessä oli ja koruja sekä kelloja löytyi ihan kaikenlaisille lompakoille. Hintahaarukka oli valehtelematta 1€ - Useampi Satanen. Minä keskityin tällä kertaa koruosastojen antimiin ja en edes kehtaa sanoa paljonko liike lompakkoani rokotti...

Photobucket

Mutta kyllä kaikki VR:n myöhästymisesta lähtien olivat matkustamisen arvoisia. Liike oli ihastuttava ja sieltähän löytyi vaikka vallan mitä :)!

Photobucket

Kello-osastolla ainoana kappaleena seissyt kaunis pöytäkello herätti heti huomioni ja eihän sitä voinut sinne yksinään jättää. Varsinkaan, kun huoneessani on valkoinen-harmaa-musta+tehoväri -sävymaailma.

Photobucket

Ihastuin tämän korun yksinkertaiseen, mutta silti erikoiseen muotoiluun. Korusta tulee mieleen Sibelius-monumentti :).

Photobucket

*viheltelee*

Photobucket

Olen jo pitkään himoinnut käärmesormusta, mutta mistään en ole löytynyt mitään sopivaa mistä olisin tarpeeksi tykännyt. Nyt on tämäkin asia korjattu, jess!

Photobucket

Saksikorvikset ^__^. Nämä korvikset ovat saaneet jo paljon ihasteluja sekä kehuja.

Oikealla vilahtava erittäin näyttävä kaulakoru sai kunnian olla kaulassani 11.11.11 Virgin Oilinissa Happoradion keikalla (olen keikasta yhä vieläkin seitsemännessä taivaassa). Minulla oli päällä pikkumusta olkaimeton mekko, ja tämä koru kavensi mukavasti paljaaksi jäänyttä rintakehää. Koru ei käsittääkseni esitä mitään, mutta silti se on todella symbolinen. Minulle tulee korusta mieleen suojelusenkeli.

Photobucket

En pidä sydämestä symbolina yhtään, ja monet sydänkorut (itseasiassa oli se sydän missä tahansa) saavat lähinnä ällöreaktion aikaiseksi. Tähän sydänkoruun menin kuitenkin rakastumaan heti. Se on moderni, persoonallinen ja hieman vinksahtanut.

Sain liikkeestä paljon joululahjaideoita ja ensimmäinen kuusen alle sujahtava paketti lähtikin samalta reissulla mukaan. Lahdessa täytyy piipahtaa ehdottomasti vielä uudelleen :).

Onko lukijoitteni keskuudessa paljon lahtelaisia? Oletteko jo käyneet kyseisessä liikkeessä :)? Tai onko joku muu minun lisäkseni matkustanut hieman kauempaa korujen kiilto silmissä?

Ps. Terkkuja minua Lahdessa palvenneille myyjille ja isot kiitokset lämpimästä ja hymyilevästä asiakaspalvelusta. Täällä Helsingissä jurotusmeininkiin alkaa olla jo pelottavan tottunut, ja jos myyjä edes hymyilee niin sitä ihan pelästyy.
Lue lisää »

tiistai 15. marraskuuta 2011

Kauneusbloggaajien miitti - Look Ät Mii

Photobucket

Lähetän kaikille mukaan ehtineille sähköpostia tämän viikon aikana. Omien kiireiden vuoksi en pysty sanomaan the päiväämää ja the aikaa, mutta pyrin mahdollisimman pian. Ilmoitan vielä blogissani kun kaikki mukaan ehtineet ovat sähköpostinsa saaneet :).
Lue lisää »

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Muistutus blogimiittiin ilmoittautumisesta (tänään)

Photobucket

Kauneuspäivästä kiinnostuneet muistakaapas ilmoittautua tänään klo 20:00 miittiin :).

*klik klik klik*
Lue lisää »

lauantai 12. marraskuuta 2011

Linnanmäen Valokarnevaali

Leijun yhä vieläkin yhdeksännessä taivaassa eilisestä keikkaelämyksestä, niin nyt jos koska on oikea hetki postata ilotulituskuvat jotka otin Linnanmäen valokarnevaaleilta :). Tykkään näistä kuvista kovasti, uuden vuoden rakettikarnevaaleja odotellessa ^^. Silloin voisi ottaa kamerajalankin mukaan, vaikka kyllä se kuvaus onnistui näköjään ilmankin.

Kiitos Virgin Oilin 11.11.11:n pääni sisällä näyttää tällä hetkellä jotakuinkin tältä;

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ensimmäinen tunti valokarnevaalissa menikin pienen lapsen äitiä etsiessä. Pieni halusi että tämän kanssaan jäätiin odottamaan äidin ilmestymistä infopisteelle, vaikka paikalla oli myös lintsin työntekijöitä odottamassa äidin löytymistä. Pitkän odottamisen jälkeen äiti kuitenkin löytyi :).

Olitteko te katsomassa ilotulitusta?
Lue lisää »

perjantai 11. marraskuuta 2011

Urban Decay The Naked

On aika julkaista ensimmäiset nakukuvani.

Olin jo pitkään haaveillut omasta Urban Decayn The Naked -paletista, mutta sen pirulaisen ilmestyttyä mihin tahansa nettikauppaan niin se on jo parin tunnin sisällä loppuunmyyty.

Maaliskuussa luomiväripaletti ilmestyi HQ Hair -nettikaupan valikoimaan ja moni tietämäni bloggaaja ehti tällöin tekemään oman nakutilauksensa - paitsi minä. Paletit myytiin myös silloin kahdessa tunnissa loppuun. Loppujen lopuksi olin erittäin tyytyväinen etten ehtinyt tähän tilausaaltoon mukaan, sillä palettien kotia saamiseksi meni aikaa yli kaksi kuukautta! Huhhuh. Minä olisin tuossa tapauksessa tilaajana jo repinyt pelihousuni.

Photobucket

Nakuiluhaaveeni kävivät lopulta toteen, sillä heinäkuussa sähköpostiini ilmestyi Lookfantasticin uutiskirje ja naku-ihanuushan se siellä paistatteli parrasvaloissa ^^.

Viikon päästä tilauksesta äiskä soitti minulle Helsinkiin ja kertoi postin noutolapun ilmestyneen asuntoni ovimaton päälle. Hassua, heinäkuuta minulla oli vielä asunto kotikaupungissani. Kaikki tämä elämä mitä nyt elän täällä Helsingissä oli vielä silloin tulevaa aikaa josta minulla ei ollut mitään haisua.

Huomasin vasta äsken miten olen puhunut Helsingistä ja kotikaupungista. Helsinkihän on minun kotikaupunkini! Kun puhun kotikaupungista, niin kyseisen sanan tilalla tulisi käyttää synnyinkaupunki. Kuulostaa jotenkin hurjalta, aivan kuin olisin käynyt siellä vain syntymässä ja siirtynyt sitten Helsingin huudeille pyörimään.

*ohjaa junan takaisin oikeille raiteille*

Photobucket

Paletin samettipinta näyttää minun silmääni siedettävältä, mutta eniten minua paletissa häiritsee se ettei se näytä yhtään Urban Decayn tuotteelta. Se näyttää...liian tavalliselta ollakseen UD:n käsialaa. Nojoo paletin ulkomuoto sulautuu saumattomasti yhteen maanläheisten sävyjen kanssa, mutta haluaisin silti sametin tilalla olevan jotakin muuta materiaalia. Tummaa puuta?

En ole koskaan erityisemmin lämmennyt samettipinnoille, sillä minulle tulee sammarista mieleen ne sellaiset samettipäällysteiset nyökkäyslelut. Niitä oli mm. koiria joiden pää oli vieterin päässä ja kun sitä päätä tökkäisi sormella niin se koira aloitti loputtoman nyökyttelyn naama typerästi irvessä. Lapsuudessani oli myös bambeja joilla oli samettipinta. Lelujen pinta meni nopeasti -varsinkin kastuessaan- huonoon kuntoon ja voi miten kurjilta lelut sitten näyttivätkään :/.

Photobucket

Samettipinnalla on myös sama kurja efekti kuten villakangastakeilla. Siihen tarttuu ihan kaikki. Pieninkin maapallolla elävä nöyhtyäinen tarrautuu taudin lailla tiukasti kiinni ja siinähän sitten ollaan.

Oma paletteni Naked-teksti on vielä siistissä kunnossa, mutta moni on kertonut tekstin lähteneen kulumaan melko helposti. Varsinkin jos meikkaa pitäen palettia omassa kädessä (hankausefekti) tai jos palettia kuljettaa paljon matkoilla mukana.

Läppäkansi pysyy kiinni magneeteilla, eli kannen avaaminen käy todella näppärästi ilman hampaiden irvistelyä tai kynsien katkeamista peläten, jee!

Photobucket

Vaikka paletin kaikki 12 sävyä ovat maanläheisiä ja melko rajattuja, sopivat ne neutraalisuutensa vuoksi niin kylmä- kuin myös lämminsävyisille meikkaajille. Paletilla saa myös tehtyä erilaisia silmämeikkejä näteistä ja hillityistä versioista aina rajuimpiin vetoihin asti. Tämä tuote on vastaus ikuisuuskysymykseen mitä kauhistellaan jokaisessa naistenlehdessä,- "miten duunista suoraan bilettämään apuva!?" Tällä saa päiväksi hillityn duunimeikin, kuin myös loistavan tumman meikin iltamenoihin.

(Kuinka haastavaa voi olla lähteä töistä suoraan bilettämään? Harvoin ne reissut kuitenkaan tulevat nyt ihan puun takaa? Eikö bilevermeitä voi ottaa työpaikalle mukaan? Naiset, mikä tässä on niin vaikeaa en ymmärrä :D?)

Photobucket
Virgin, Sin, Naked, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

VIRGIN – satiininen vaalea beige. Kevyt sävy, mutta koska se ei ole liian shimmerinen eikä täysin mattakaan niin se sopii todella hyvin häivytykseen ja myös kulmaluulle tuomaan valoa
SIN – shampanja pinkillä shimmerillä
NAKED – matta vaalea beigenruskea
SIDECAR – hieman harmahtava beige punaisella vivahteella. Sävyssä on paljon kultaisia kimalteita, minun makuuni jopa turhan paljon.
BUCK – matta tumma beigenruskea eli "Naked"-sävyn tummempi versio.  Molemmissa mattasävyissä on erittäin tasaisen ja ikään kuin pehmeän pinnan jättävä koostumus.
HALF BAKED – keltakullan sekä pronssin yhdistelmä ja todella pigmenttinen sävy. Sävyn lopputulos luomella näyttää kauniilla tavalla hieman jäiseltä. Ehdottomasti paletin yksi kauneimpia ellei jopa kaikista kaunein sävy. Omistankin tämän jo entuudestaan monoluomivärinä :)
Photobucket
Virgin, Sin, Naked, Sidecar, Buck, Half Baked, Smog, Darkhorse, Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal
SMOG – tumma pronssi kultaruskealla shimmerillä
DARKHORSE – tumma suklaanruskea kiiltelevillä pronssikimalteilla
TOASTED – tumma pinkkiruskea hyvin kauniilla kiillolla, sellainen tummempi vanhanajan roosa. Loistava isosisko "Sin"-sävylle.
HUSTLE – pehmeä mokkainen ruskea, pohjasävynä tumma luumu. Tässäkin hyvin kaunis shimmeri
CREEP – erittäin tumma sinimusta (lähes musta) hopeisilla glittereillä
GUNMETAL – metallinen siniharmaa hopeisille glittereillä. Sävyn lopullisen taiton vasta omalla iholla, sävy taittaa iholla joko voimakkaasti siniseen tai vaihtoehtoisesti hopeanharmaaseen.
Photobucket

Luomiväripaletin mukana tulee myös Good Karma -luomivärisivellin sekä matkakokoinen UDPP.

Photobucket

Toinen on niin pikkuinen :').

Photobucket
UDPP XXL & UDPP Travel Size
Mattasävyt ovat minulle lähes yhtä tuntematonta aluetta kuin poskipunat, ja koska olen viime aikoina opetellut käyttämään poskipunaa (!) niin nyt olisi vuorostaan aika tutustua mattaluomisävyjen maailmaan.

Tämän luomivärikokeilun härskiyden raja on siinä ja siinä pitäisikö tälle lätkäiskä K-merkintä, mutta ehkä kestätte tämän.

Vai miltä teidän korvaanne kuulostaa mattaruskean ja sinihopean sävyn yhdistäminen?

Photobucket

Hulluudesta huolimatta silmämeikistä tuli mielestäni todella onnistunut - suorastaan yllättävän onnistunut!

Tässä silmämeikissä on kaksi hauskaa jippoa. Sävyistä johtuvan "ristiriidan" vuoksi kumpikaan sävyi ei pääse korostamaan silmissäni mitään tiettyä sävyä, vaan silmäni ovat kuvassa juuri sen väriset kuin ne ihan oikeasti ovat.

Silmieni värin analyysi on aina yhtä hauskaa kun ihmiset näkevät ne "korostumattomassa" tilassa. Sinistä? Vihreää? Harmaata? Siellä on ainakin rutkasti keltaista, mutta jotkut ovat tulkitsineet silmissäni olevan jopa ruskeaa. Mitä mieltä te olette? Sekasikiöt ne ainakin ovat :D.

Toinen jippo liittyy sävyjen levittämiseen. Töpöttelin Good Karma -siveltimellä mattasävyä "Buck" koko liikkuvalle luomelle + alaluomelle silmän omaa muotoa seuraten. En edes yrittänyt lähteä nostamaan silmäni ulkonurkkaa ylemmäs, enkä myöskään häivytellyt luomikuopasta sävyjä silmän ulkopuolelle. Rajasin luomet töpöttämällä kapealla siveltimellä sävyä "Gunmetal" paksusti "Buck"-sävyn päälle ripsirajalle. Alaluomella on käytännössä melkein kokonaan pelkästään sävyä "Gunmetal". Luomien sisärajaukset tein mustalla kajalilla.

Silmien muotojen "korjaamatta" jättämistä huolimatta silmäni eivät edes näytä kovin valuvilta tai typerän mallisilta. Olen aina uskonut mattasävyjen tekevän silmistäni liian raskaat, mutta kiitos kiiltelevän Gunmetallin silmistä tuli voimakkaan intensiiviset mutta ei suinkaan liian raskaat.

Photobucket

Tässä kuvassa silmieni keltaisuus näkyy todella voimakaasti. Gunmetal lähtee monen iholla taipumaan helposti sinertäväksi, mutta Bucketin kanssa se muuttui omalla ihollani todella tummaksi harmaaksi.

Photobucket
Kuinka monelta lukijaltani löytyy oma Naked? Mitkä ovat teidän suosikkisävynne? Entäs mitä sävyjä käytätte vähiten tai löytyykö jopa inhokkisävyä?

Pakko hihitellä yksi asia. Olen nähnyt monen kirjoittavan Naked-paletistaan nimellä Nakke. Siis Nakke :D!

Kyseisiä luomiväripaletteja näyttäisi olevan myynnissä ensimmäistä kertaa ikinä tarpeeksi (tai sitten niiden buumi on laskenut tai sitten kaikilta jo löytyy oma *tshih* nakke *tsih*), sillä Nakupalettia löytyy yhä muun muassa Lookfantasticin valikoimasta 35 £ hintaan (ilmaise toimituskulut). Nopealla laskulla yhden luomivärisävyn hinnaksi jää noin 2.92 £ ja mukaan saa vielä luomivärisiveltimen sekä matkakokoisen UDPP:n. Eli ei todellakaan kallis hankinta laadukkaasta luomiväripaletista.

Pssst poikaystävät! Mikäli et ole kyseistä palettia vielä bongannut tyttöystäväsi meikkikokoelmasta, niin tässä voisi olla potentiaalinen vinkki joulukuusen alle ;).
Lue lisää »