tiistai 27. syyskuuta 2011

Kynsilakkauutuuksia eBaysta

Photobucket

Viittasin fanta-appelsiinikynsistä kertovassa merkinnässä kynsikoristehurmiooni, ja nyt kun kaikki tilpehöörit ovat saapuneet allekirjoittaneelle niin alkaa armoton kuvatykitys. Aloitetaan kynsilakoista (jep, myös niitä tarttui haaviini);

(Ennen kuin kukaan ehtii kysymään, niin r-a-k-a-s-t-a-n viivakoodien suttaamista ilman sen ihmeempää syytä siihen miksi sitä harrastan :3)

Photobucket

China Glaze - 2030 (saatan olla myymässä tätä lakkaa eteenpäin, kiinnostuneita?)
China Glaze - Lighthouse
China Glaze - Ruby Pumps
OPI - Teenage Dream
Orly - It's Not Rocket Science

Ja taas yksi Paten (enää kolme jäljellä!) paketeista on paljastettu. Orly INRS ja China Glazen 2030 kuuluivat ensimmäiseen pakettiin josta en ollut ottanut kuvaa.

Photobucket

Täydensin myös koristelakkakokoelmaani, jee!

Olen kuullut paljon kehuja Orlyn koristelakoista. Onko teillä kokemuksia niistä? Niissä on kuulemma tosi jämäkkä mutta tarkka sivellin. Näissä kuvassa olevissa koristelakoissa on minun makuuni ehkä turhan hitularimpula-sivellin millä tuntuu olevan oma tahto lakkaajan suht vakaasta kädestä huolimatta.

Nyt pakkaan kimpsut sekä kampsut ja suuntaan kohti Lappeenrantaa. Toivottavasti siellä paistaisi aurinko ja olisi lämmin syksyinen sää kera värikkään ruskan :). Helsingissä kun ovat lähinnä nuo sadepilvet käyneet viihdyttämässä...
Lue lisää »

perjantai 23. syyskuuta 2011

Kyllä äiskä huolehtii

Ovelana naisena jätin muuttoaamua edeltävänä pakkausiltana silloin päälläni olleen hupparin taskuun (saatoin ehkä käydä viereisessä mäkissä muuttoillan päätteeksi) maksukorttini ja hupparin lahjoitin äidilleni eli se jäi iloisesti kotikaupunkiini allekirjoittaneen körötellessä kohti eteläisempää Suomea.

Huomasin puuttuvan kortin -moi sydänkohtaus- vasta Helsingissä ja silloin oli vielä viikonloppu alkamassa = pankit ovat kiinni enkä saa korttiani kuin vasta aikaisintaan tiistaina.
(^ älä avaa linkkiä mikäli koet vilkkuvat valot&äänet epämieluisaksi)

Onneksi minulla oli edes vähän käteistä mukanani, siis kerrankin! En yleensä harrasta.

Miten saisin sitten kortin mahdollisimman turvallisesti huomaani? Noh, pyysin äitiäni hakemaan entisestä asunnostani pehmeän kuplamuovikirjekuoren (niitä kun jostain syystä on hieman kertynyt...) ja laittamaan sinne mahdollisimman pienen ohuen pokkarin ja sujauttamaan korttini sivujen väliin. Kirje lähetettäisiin kirjattuna ja siirtäisin tottakai kortilla olevat rahat toiselle tililleni postireissun ajaksi.

Äiskä oli keksinyt pokkarisujautuksen sijaan jotakin muuta.

Photobucket 

Kaikkiin neljään eri pakettiin oli vieläpä piirrelty hymynaamoja, kukkasia ja sydämiä :D.

Viimeisessä paketissa mistä korttini sitten lopuksi löytyi, oli alapuolella näkyvän lapun lisäksi vielä erikseen minilappu missä luki T: Äiskä.

Photobucket

Harrastetaanko teillä lappusmia :D?

Ollessani reissussa äiskä kävi aina kastelemassa viherkasvini, niin löysin kotia tullessa asunnostani vähintäänkin aina viisi eri lappua eri paikasta asuntoa. Kerran mamiskuukkeli oli ostanut reissuni aikana minulle jääkaappiin ison köntin juustoa ja tottakai sen päältä löytyi myös lappu; "Ostin sulle juustoa :)".

... Tämä lappusmin harrastaminen taitaa kiertää suvussa, sillä lähtiessäni kesällä pienen tauon jälkeen takaisin Helsinkiin olin jättänyt Suomeen samoihin aikoihin palaavalle M:lle asuntoomme semmoiset ööh kymmenen eri lappua :D? "Kastele tämä", "kastele tuo", "syö tämä", "maistappa tätä", "hei kato mikä tässä on vikana", "eikös ookki hieno taulu", "onko tämä rikki?" jne.
Lue lisää »

torstai 22. syyskuuta 2011

Kesäistä lämpöä hehkuvat tiikerisilmät

 Photobucket

Muistatteko loppukesästä tekemäni merkinnän jossa kerroin Poriin tehdystä roadtripistä ja hehkutin keltaista neulettani? No ettei keltaista vaan olisi liian vähän, niin pitihän sitä reissulle loihtia samaan sävyperheeseen menevä silmämeikkikin ;).

Photobucket

Mad Minerals "Lemon Drop" - liikkuvan luomen sisänurkka
Mad Minerals "Trust Fund" -//- keskiosa
Mad Mineralsin "Temptress" -//- ulkonurkka
Grimas "101" - rajaukset

Photobucket

Lemon Dropin, Trust Fundin ja Temptressin yhdistelmä on yksi ehdottomia suosikkejani ja olenkin käyttänyt noiden kolmen yhdistelmää hyvin paljon silmämeikeissä. Mukaan mahtuu myös aina välillä samaan sävyperheeseen kuuluva Mad Mineralsin ihastuttava "Taxi".

Photobucket

Kynsistä löytyy myös roadtrip-postauksessa esittelemäni China Glazen syötävän herkullinen Strawberry Fields <3.

Photobucket

Kasvojeni pisamat näyttävät aivan kuin ne olisi läiskäisty minulle avokämmenellä päin poskea PLÄTS :D. Pikkuisasti vilahtava olkapää(t) pisamoitui(vat) tämän kesän aikana ihan huolella kuten myös niska ja yläselkäni.

Photobucket

Otin nämä silmämeikkikuvat vanhalla puolijärkkärilläni tämän vuoden kesän ajan kotina toimineesta Kamppiasunnostani missä yksi seinä oli pelkkää ikkunaa. Valoa riitti aina iltaan asti, minulla on suorastaan ikävä sitä kuvien ottamisen helppoutta! Täytyykin käydä koeajamassa nykyisen asunnon parveke jos vaikka näkisin siellä valoa tunnelin päässä ~

...ehehehheee. Älä yritä olla nokkela kuumeessa.
(meinasin kirjoittaa kännissä, whoot? Ehkä vain menen takaisin nukkumaan tätä kuumetta pois...)
Lue lisää »

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hair We Go Again!

Minulta kysytään monesti kysymyksiä liityen hiuksiini, niin ajattelin pyöräyttää blogissani pienen teemakauden koskien hiuksia ja perehtyä nimenomaan käyttämiini tuotteisiin sekä hoito-ja muotoilurutiineihin. Olen myös tehnyt aivan mahtavia tuotelöytöjä joista haluaisin myös teille kertoa ^^.

Pohdin myös mahdollista blogimerkintää missä olisi kuvapläjäys vanhoista hiusmalleistani mitä ikinä löydänkään koneeni kätköistä - jaiks.

Aikaisemmat jutut teippipidennyksistäni löytyvät tästä ja tästä. Teipeistä tullaan puhumaan myös jatkossakin, sillä käytössäni on nykyisin uusia tuotteita joita haluaisin teille kovasti esitellä.

Miltäs kuulostaa? Olisiko teillä erityisiä toiveita hiusteemaan liittyen?
Tarkoituksena ei ole rykäistä viikon pituista hiushöpinämaratoonia, vaan alkaa julkaisemaan pikkuhiljaa asioita hiusmaailmaani liittyen. Blogissa tullaan näkemään myös ihan kaikkia muitakin sekalaisia juttuja vanhaan tuttuun tapaan kuten aina tähänkin mennessä :).

****************************

Kesän lähestyessä loppua kyllästyin "hiuksettomuuteeni" oikein kunnolla ja halusin syksyn lähestyessä (silloin oli kyllä vielä kesää jäljellä ~) päähäni lisää massaa ja pituutta. Koin samoihin aikoihin myös suurta kyllästymisällöitystä kesävaatteita kohtaan. Ärsytti se jatkuva puolialastomana kekkulointi!

Kävin kampaajani luona visiitillä vanhojen teippipidennysteni kanssa ja pian ne olivatkin taas päässäni muutaman lisätupsun kera.

Minulla on muuten ollut kohta apauttiarallaa kaksi vuotta samat teippipidennykset käytössä :)! Eivät toki ole olleet yhtäjaksoisesti päässä, mutta melko pitkiä aikoja kuitenkin. En voi kuin suositella.

Photobucket

Niska on edelleen mini ja pidennyksiä löytyy molemmilta puolilta korvan takanta. Toinen sivu on edelleen lyhkäinen.

Photobucket Photobucket

Olen varsinkin nyt tykästynyt pitämään kaikkia lisäkarvoja samalla puolella joko kiinni, auki, kiharrettuna, pörrötakutettuna, suorana tai laineilla.

Photobucket Photobucket

...Mutta hiuksia on toisinaan kiva pitää myös auki molemmin puolin.
Osalle ukijoistani voi herätä tässä kohtaa ajatus; "Dude, miksi olet käyttänyt kaksi vuotta satunnaisesti pidennyksiä kun voisit siinä ajassa kasvattaa itsellesi oman pitkän tukan!?".
Minulla kun tukka tosiaan kasvaa erittäin nopeasti, se on paksu, karvaa riittää vaikka muille jakaa niin tosiaan miksi en kasvata sivuille pitkää lettiä omasta takaa?

Tähän on kaksi syytä.
Syy 1: Kyllästyminen.
Tykkään vaihtaa pitkästä lyhyeen/lyhyestä pitkään/lyhyestä mediumiin/jne silloin kuin haluan. En halua olla yhden pituuden orja. Kesällä suosin lyhyempää ja kevyttä mallia, kun taas syksyllä ja talvella haluan enemmän runsautta ja paksuutta. Sama juttu kuin vaatteissa.

Syy 2:
Vanha kuva kertonee enemmän kuin sanat, eli olkaapa hyvä  Panda 17-18 vuotiaana;

Photobucket

Ei kiitos noin paksua tukkaa enää koskaan :D. Minulla kun on siis ihan älyttömästi tätä karvaa (kampaajatkin naureskelevat aina että mistä tätä tukkaa oikein riittää), niin tuon pituisena tukka kuivui föönatessakin ikuisuuden, pää oli raskas ja hiukset painavat (ah seksikäs lättänätukka...hrrr) niin siis juu eieieiei.

Yläpuolella olevassa kuvassakin näkyy siis vain "sivutukka", takaletti liehuu vielä selän puolella erikseen :D. Olisikohan omista hiuksista ollut mahdollista saada tehtyä ikiomat luomuteippipidennykset :P?
Lue lisää »

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kiekollinen kynsiä

Pakettien sisältöjen paljastelu jatkukoon.

Photobucket
*rumpujen pärinää*
Photobucket

Riittävästi kynsikiekkoja eli Nail Wheelereitä ^-^.

Photobucket

Kun kynsilakkoja on enemmän kuin laki sallii, niin tämmöiset olen ainakin minä kokenut erittäin tarpeellisiksi. Monesti pullot hämäävät ja eihän sitä voi kaikista muistaa että no minkän sävyinen se ja tämä lakka nyt olivatkaan sitten oikeasti kynnellä.

Photobucket

Tilasin eBaysta vuonna nakki ihan liian vähän kynsikiekkoja (jep, silloin viisi kynsikiekkoa riitti oikein mainiosti) ja koska kynsilakkojen määrä on hieman kasvanut sitten nakkiajan,  niin päätin nyt tilata kerralla sellaisen satsin mikä riittää. Ja nyttenhän noita kiekkoja on 30 kappaletta :D. Maksoin koko setistä ehkä 4,80€?

Photobucket

Näille kelpaa nyt myös harjoitella erilaisten koristekynsien tekemistä ja viedä kiekot kavereille näytille mikäli kynsitilausta pukkaa tulemaan - tai kynsilakkojen lainaamispyytelyitä.

Photobucket

Joku ilta lösähdän sohvalle, kaivan kynsilakka-arkkuni esille ja aloitan lakkausoperaation. Saisinkohan kämppikseni suostuteltua operaation mukaan, kirjaamaan esimerkiksi lakkojen nimiä ja numeroituja muovikynsiä kynsivihkoon ylös x]?

Huomenna luvassa kuulumisien päivittelyä ja eräs lukijoitani varmasti ilahduttava ennakkoinformaatio n___n.

Lukijan toiveesta lisäys, eli kirjoitin eBayn hakukenttään "Nail Wheel" ja valitsin "Buy It Now". Ostan tuotteet yleensä melko listan kärjessä olevilta Top-Rated Seller -tittelin omaavilta myyjiltä keillä on halvin hinta postikuluineen päivineen ja tietty keiden Ships to-kohdassa lukee "Worldwide" :).
Lue lisää »

perjantai 9. syyskuuta 2011

Fanta-appelsiinikynnet

Photobucket

Rakkaan ystäväni T:n käydessä Helsingissä kesällä kylässä hän teki minulle blogissani jo aikaisemmin vilahtaneiden kynsien lisäksi myös toiset kynnet.

Photobucket

Halusin kynsiini appelsiinifimoja ja tällaiset herkullisen raikkaat fantakynnet sitten sain n__n.

Kynsissä on China Glaze Island Escape -kokoelman lakkasävyä "Papaya Punch" ja päällä Nfu:n lämpöistä hilelakkaa "44".

Tykkäsin näistä kynsistä ihan mielettömästi! Harmi vain että fimot eivät oikein pysyneet työpaikan melskeissä mukana ja lähtivätkin yksitellen irtoilemaan :/. Yhden fimopalasen sain pysymään paikallaan kynsien putsaukseen asti eli sen viikon verran. Meillä ei ollut matkassa mukana pikaliimaa, eli T kiinnitti ne ihan päällyslakan voimin.

Photobucket

Olen kuolannut eBaysta erilaisia kynsikoristeita koko kesän, mutta en ole koskaan päässyt näyttöpääteshoppailua edemmäs. Oikeanlaisien koristekrääsien, sopivien myyjien etsiminen yms tuntui jotenkin niin ylivoimaiselta ja turhauduin koko hommaan kun selaimessani oli noin 20 eri välilehteä auki ja suljin koko eBayn :D. Ja kyllä, kaikki kivat jutut olivat myynnissä aina eri myyjillä.

Tällä viikolla karjahdin mielessäni NOTTA PERKULE (lue halusin vältellä muttotavaroiden pakkaamista), istahdin läppärini ääreen ja aloin selamaan eBayta raivoisasti (kiitti vaan T:lle ja Sonnelle myötälietsomisesta) ja hupsis kohta olinkin tilannut kaikkia mahdollisia kynsikoristeluita. Ja kaiken huipuksi tilasin tuotteet kolmeltatoista eri myyjältä :D. Ouujeeeah pakettisadetta luvassa, terveisiä vaan tuleville kämppiksilleni >:].

eBaysta tilatessa on kyllä niin mahtavuutta, että vaikka tilaisi kuinka paljon kynsihärpäkkeitä niin ne maksavat kokonaisuudessaan niin naurettavan vähän. Minäkään en saanut edes 25€ tuhlattua noihin kaikkiin juttuihin ja tilasin silti ihan älyttömästi kaikkea.

... Ja pari kynsilakkaa. Haloo minä, työkalupakkiisi ei mahdu enää yhtään uutta kynsilakkaa!? Mihinköhän alan niitä koristehärpäköitäkin nyt jemmaamaan?
Lue lisää »

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

MAC Bright Sunshine sekä bloggaajan tipumania

No mitä se Pate sitten toi tullessaan?

Photobucket

Aloitetaan pakettien paljastelu pienistä hologrammilahjapapereista. Kyseinen paketti tuli Mansikkalasta, ja pakettien päälle käärittyjen tuttujen lahjanauhojen lisäksi itse tuotteet olivat tällä kertaa pakattu lahjapapereihin. Mansikkala on ehkä sympaattisimpia verkkokauppoja pakkauksien suhteen mitä tiedän :).

Photobucket Photobucket

Ensimmäisestä hologrammikääreestä paljastui kauan himoitsemani MAC Bright Sunshine. Sävyn kuvailemiseen riittää neljä adjektiivia: ihana, kaunis, kirkas ja keltainen.

Photobucket Photobucket

Bright Sunshine levittyy hyvin ja näyttää luomilla oikein somalta. Yläpuolella olevan swatchin pohjustustuotteena ollut UDPP antaa sävylle kauniin hohteen ja kirkkauden. Alapuolella olevissa silmämeikkikuvissa pohjustustuotteena on Too Facedin "Shadow Insurance" mikä taas tekee luomiväristä todella samean ja elahtaneen. En tykkää TF:n pohjustajasta muutenkaan, mutta siitä lisää sitten seuraavassa silmämeikkien pohjustustuotteista (part 2) kertovassa postauksessa.

Photobucket

Länsi-Suomen vaakunat? Hej hej Sverige?

Photobucket

(^ otin sitten kuvan silmästä mistä puuttui kuvaushetkellä yläluomen mustan/keltaisen siipiheiton ja sinisen alarajauksen yhdistäminen)

Bright Sunshinea piti päästä heti kokeilemaan ja halusinkin yhdistää sähäkän keltaisen vastapariinsa tummansiniseen.

Pohjustus- kamala Too Faced Shadow Insurance
Liikkuva luomi - Mac "Bright Sunshine"
Alaluomen rajaus - Inglot "428"
Yläluomen rajaus - Grimas "101"

Photobucket

Inglotin tummansininen "428" on niin kauniin sävyinen ja intensiivinen että jopa minä sinisiä asioita kammoksuva rakastuin siihen. Sävy suorastaan säihkyy, aivan kuin olisin levittänyt sen kostealla siveltimellä kuivan sijaan. Voin suositella kyseistä sävyä kaikille sinisen silmämeikin ystäville, tämä vie teiltä jalat alta :).

Photobucket

Sitten hieman kuvatodisteita allekirjoittaneen tipumaniasta;

Photobucket

Silmämeikin kanssa mätsäävä asu. Olin jo melkein vetämässä alaosaksi tummansinisiä korkeavyötäröisiä sortseja...

Photobucket

Mutta ettei tulisi vedettyä Hej hej Sverige-övereitä niin kaivoin keltaisen yläosan tasapainottajaksi kesälevossa olleen Monkin hameen.

PS. Tulen niiiin ikävöimään kuvassa näkyvää makuuhuoneen yhdellä seinällä olevaa kuvitapettia

Photobucket

Kihertelen partaani vielä tänäkin päivänä miettiessäni kuinka Monkin hame oli nappilöytö.

En ole oikein koskaan lämmennyt Monkin vaatteille, mutta käyn silti aina välillä liikkeessä pyörähtämässä ja ostamassa jotkit söpöt sukat. Alkuvuodesta oli alennusmyyntien jämien jämiä jäljellä, ja huomasin tämän toiseksi viimeisen hameyksilön lepäävän myyntipöydällä 10€:n tarralappu päällään.

Kävin hameen kanssa sovarissa (jotka hämmentävät minua yhä vieläkin) ja sehän näytti yllättävän kivalta. Ihastuin etenkin noihin etusivussa oleviin tuplataskuihin.

Hameen alkuperäinen hinta oli yli 25€ (!!). Hohhoo kerrankin minä siis minä teen harvinaisen hyvän alelöydön \0/.

Photobucket

Road Trip -merkinnässä vilahtanut tipuneule on ollut myös muutaman kerran käytössä täällä kotikaupungissani. Lupasin vähentää sen käyttöä, mutta se nyt vain sattui parina päivänä hyppäämään niskaani - ilman lupaa v___v.

Photobucket

Torstaina matkalla Helsingin Demowall 2011 -tapahtumaan poikkesin matkan varrella huoltoasemalle ja siellä oli vessatila täynnä keltaisia pikkukaakeleita :D. Seinät ja isot peilit suorastaan kutsuivat ottamaan asukuvan, harmi vain kun valaistuis oli kammottava ja tarkennus tykkäsi kaakeleista enemmän kuin varsinaisesta kuvauskohteesta. Päällä mitäs muutakaan kuin ullätys ullätys keltainen t-paita valkoisilla lintukuvioilla ja hameesta minun ei varmasti tarvitse edes sanoa mitään. Huivista löytyy tummansinistä ja tummaa oranssia. Ja hei kamerahihnan Nikon-tekstikin mätsää :>.

Kuvassa vilahtaa nipinnapin uusin laukkurakkauteni <3. Kannatti nyrpistää nenää kahden vuoden ajan kaikille potentiaalisille mustille tilaihmeillä, tämä löytö oli kaiken sen odottelun ja turhautumisen arvoista. Ihkuttelen lähipäivinä tätä laukkua hieman lisää ja napsin kuvia kaikista mahdollisista kuvakulmista ~.


Oletteko te jumahtaneet tällä hetkellä johonkin tiettyyn väriin tai vaatekappaleeseen tai asuyhdistelmään?
Lue lisää »