keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Synttärionnittelut 94 -vuotiaalle Suomelle

6.12.2011

Photobucket

Kuvia Senaatintorin kansalaisjuhlasta.


Portailla seisovat lipunkantajat (myös muutama kaverini oli siellä) näyttivät uskomattoman kauniilta ja dramaattisilta pimeinä hahmoina valkoista Tuomiokirkkoa vasten. Liput heiluivat hiljaa ja myös yleisössä oli seesteinen tunnelma. Minulle tuli tippa linssiin jo pelkästään katsomisesta ennen Finlandia Hymnin alkamista.

Vau.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Finlandia Hymni <3Se on niin kaunis, niin kaunis. Itku tulee joka kerta kun kuulen sen hyvän kuoron esittämänä. Ei tarvinnut siis arvailla kuinka tulee käymään Senaatintorilla... Onneksi sain pidettyä itseni sen verran koossa etten käynyt edes niiskuttamaan ja saanut taltioitua sitä videolle ^^'.

Haluaisin kovasti että Finlandia olisi maamme laulu. En perusta yhtään virallisesta maamme laulusta jos rehellisiä ollaan.

Muistan ikuisesti lukijakommentin jossa kiiteltiin Helsingin tuomista esille positiivisessa valossa. Tämä lukijakommentti mielessä päätin napsia jälleen kuvia tästä kuuluisasta rumasta, harmaasta ja ankeasta Helsingin keskustasta - olokeepa hyvä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Olitteko te eilen Senaatintorilla? Tai valmistautumassa linnanjuhliin - tv:n ääressä tai itse paikanpäällä ;)?

3 kommenttia:

 1. Täällä on toinen, jonka mielestä Finlandia-hymnin pitäisi olla maamme laulu!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia <3

  Mutta voi Panda sun kanssa kun et opi, ettei Helsingistä saa kirjoittaa mitään hyvää!

  Paitsi että Riku, eli Rikhardinkadun kirjasto on inspiroiva paikka tähän aikaan vuodesta. Ja Lauttasaaren rannoilta löytää myrskyn jälkeen yhtä ja toista valokuvauksellista ja ja ja...

  VastaaPoista
 3. Passion for Nails
  Oikein!

  syysviiru
  Kiitti vinkeistä, pitää pistää korvan taakse :)!

  Niin ja hyi joku Helsinki.

  VastaaPoista