maanantai 12. joulukuuta 2011

Kristiina Wheelerin Sininen sydän @ Kauneusbloggaajien miitti

Photobucket
Kuvaaja: Jussi Kivimäki
Olimme järjestäneet Kauneusblogimiitin osallistujille yllätysesiintyjän Universal Musicilta, ihastuttavan Kristiina Wheelerin! Pääsimme nauttimaan tunnelmallisesta akustisesta keikasta ja kappaleiden lopuksi Kristiina esitti vielä yhden ylimääräisen biisin erään bloggaajan toiveesta :).

Photobucket

Kappaleiden jälkeen hyväntuulinen Kristiina jakoi nimikirjoituksia saamiimme Kristiinan levyihin ja toimi myös onnettarena blogiarvonnassamme. Tunnelma oli käsinkosketeltavissa :).

Photobucket
Kuvaaja: Jussi Kivimäki
Eräs mieshenkilö oli muuten erittäin suosittu kun Kristiina alkoi jakamaan nimikirjoituksia. Samalle miehelle tuli omistettua levyt ehkä 3-4 eri bloggaajan toimesta :'D.

Photobucket
Kuvaaja: Jussi Kivimäki

Akustisissa keikoissa on aina oma herkkä tunnelma. Minulle tuli todella haikea fiilis jo ensimmäisen kappaleen kohdalla... Kaikki istuivat vierivieren kuuntelemassa aivan hipihiljaa. Miitti läheni tuossa kohden hiljalleen jo loppua, niin ihmekkään kun allekirjoittaneelle järkkärille tuntui nousevan pala kurkkuun.
Photobucket

Kristiina sai  miitistä pienen muiston mukaansa ja sisältö oli kiljahduksista päätellen ilmeisesti erittäin mieluinen ^^.

Ottamani videomateriaalit keikkatunnelmasta olokeepa hyvä :).

Klik klik klik videot 1080p.Kohdassa 04:00 alkaa kaunis ja koskettava kappale nimeltään Sininen Sydän.

Sinisen Sydämen aikana minulle nousi sitten tunteet pintaan oikein kunnolla. Onnistuin pidättelemään kyyneleitä melko hyvin, ja vain kaksi kertaa jouduin vaivihkaa pyyhkimään silmäkulmiani.

Vilkaisin kappaleen aikana muutaman kerran muita ympärillä olevia bloggaajia sekä järkkäreitä (että olenko nyt helekutti ainoa kuka täällä itkeskelee), mutta siitä tuli minulle vain entistä haikeampi olo. Varsinkin kun pari järkkääjistä vilkaisi minuun hymyillen takasinpäin. Mietin itsekseni miten mieletön päivä meillä onkaan ollut ja miten ihania ihmisiä oli tullut paikalle :').
Photobucket

Kuuntelin Sinisen Sydämen omassa rauhassani heti yöllä kotia päästyäni ja kylmät väreethän siinä meni jälleen kerran.

Photobucket

Kristiinalle sai lähettää ennen musiikkivideon kuvauksia kirjeitse tarinan omasta "Sinisestä Sydämestä". Veret pysäyttävästä ja hengen salpaavasta omasta rakkaustarinastaan. Lähetetyistä tarinoista viiden tavallisen ihmisen rakkaustarinat päätyivät lopulta Sinisen Sydämen musiikkivideolle. Videoiden henkilöitä käytiin kuvaamassa ympäri Suomea ja nyt Sininen Sydän on valmis.

Suosittelen lukemaan ja katsomaan videolla esiintyneiden henkilöiden tarinat ennen musiikkivideon katsomista.Vau.

Minä herkistyn hyvin harvoin musiikkivideoista. Kappaleista useammin, mutta en juuri musiikkivideoista. Nyt olen lähes sanaton.

Minua kosketti todella paljon upea videokuvaus, leikkaukset ja kuvakulmat. Myös videolla näkyneiden henkilöiden suorat lainaukset heidän lähettämistään kirjeistä saivat sydämeni sulamaan ja kyynelkanavat aukeamaan.


Photobucket

Lisäksi rakastuin:
- siniseen kankaaseen + sinisiin kynsiin
- kauniisiin ihan tavallisiin ihmisiin
- videolla ei ollut näyttelijöitä eikä näyteltyjä tarinoita
- "katson sinua yhä kuin silloin viisi vuotta sitten" (+ naisen leikkimielinen töytäisy miehelleen)
- "suru toi kaksi vihamiestä yhteen" -kohtaus jossa nainen istuu taaempana penkkirivissä kasvot piilossa. Kyseinen tarinan taustalla he tosiaan vihasivat ennen toisiaan, kunnes heidän yhteinen ystävänsä kuoli ja suru toi nämä kaksi surijaa yhteen. Mitä tähän voi edes kommentoida?
- "rakkaus astui surun päälle"- kohtaus *kylmät väreet*
- "minä en voi hengittää ilman sinua"- halauskohtaus sai minut itkemään oikein kunnolla
- 2:08 onnellisesti hymyilevä perhe
- 2:22 <- voiko aidosti onnellinen ihminen hymyillä enää tuosta onnellisemmin?
- päättynyt ensirakkaus videon lopussa

Voi että.

Kiitos Kristiina keikasta, Sinisestä Sydämestä ja erilaisesta musiikkivideosta. Parhaimpia mitä olen koskaan ikinä nähnyt. Kosketit minua ja varmasti lisäkseni myös erittäin monta muuta henkilöä.

Photobucket

Tämä postaus ja pieni sininen sydän on omistettu kaikille blogimiitin järkkääjille sekä osallistujille, olette kauniita ja mahtavia. Kiitos unohtumattomasta päivästä <3.

*pyyhki silmäkulmia*

10 kommenttia:

 1. Oi kiitos kiitos kiitos videosta!! Vieläkin kyllä meinaa tirahtaa tippa linssiin tuota katsoessa, tykkäsin kaikista biiseistä ihan mahdottomasti, erityisesti tämä ensimmäinen osui ja upposi.

  VastaaPoista
 2. Sininen sydän <3 ...oliko mun ottamat videot millasia? :)

  VastaaPoista
 3. Mä niin rakastuin siihen ensimmäiseen biisiin jonka Kristiina lauloi, Tyttö sen nimi taisi olla :) Kiva et laitoit videot ni pääsen kuuntelee sitä kun en muualta löydy vielä :)
  Ja toi perheen kohtaus tossa Sininen sydän videolla <3 Vollotan täällä vaan, oivoi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Kristiina. <3 Mä tykästyin ihan hirveesti tohon biisiin ja kuuntelinkin sitä monesti kotimatkalla. :) Se Tyttö-biisi oli kanssa ihana, levyä odotellessa siis!

  VastaaPoista
 5. Oi että iski videoista ihanat flashbackit, kiitos tästä(kin)! :)

  VastaaPoista
 6. Pakko tulla sanomaan kiitokset maininnasta. :') Minä olen se punapää videolta, ja olen vollottanut jo monta kertaa tuota videota katsoessani! Kristiina on aivan ihana ihminen, hän on tosi vilpitön ja aito. :)

  VastaaPoista
 7. kiitoss kommentista mää oon se hemmo perheeni kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Myös ensirakkaus heittää kommentin ja kiittää! :)

  VastaaPoista
 9. Kristiina on kyllä adorbs. Katoin aina Tiltiä ihan "<3__<3" :D

  VastaaPoista
 10. Mansikka
  Oleppa hyvä :).

  shiny
  Se on kyllä niin ihana. Hmmm ne taisi olla Sonian kortilla?

  Minttu
  Tyttö oli kyllä ihana! Tahtoo päästä kuuntelemaan uudestaan nythetinyt.

  Passion for Nails
  Tyttöön rakastuin myös minä :).

  Anette
  Oleppa hyvä <3.

  Mea
  Voi kiitos :). Kristiina on kyllä aivan ihana, oli ihan mieletöntä päästä tapamaan noin irl. Vähänkö saitte videosta ihanan koko loppuelämän muiston <3! Kaikkea hyvää teille molemmille :).

  Anonyymi
  Kaikkea ihanaa koko perheelle :). Kiitos tarinastanne <3.

  suvi-tuulia
  Olet ihana tyttö <3.

  Noora
  Aww :D.

  VastaaPoista