tiistai 1. marraskuuta 2011

Kauneusmessujen ostosaalis

Olen ihminen kuka suunnittelee ja järjestelee. Ihminen, kuka tekee listan millä pisteillä käy esimerkiksi messuilla ja niihin sisältyvät myös tarkat aikataulut. Täydellisen ärsyttävää :).

Sitten kun itse tapahtuma koittaa, niin en jaksa itselleni asetettuja rajoja ja haluan vain kierrellä rauhassa fiilispohjalta ja valitsen ständit lähinnä näteimmän esillepanon mukaan.

Photobucket

Vietin messuviikonlopun Tampereella ja saavuin Helsinkiin sunnuntaina iltapäivällä. Ystäväni S lähti Tampereelta autokyytiin mukaan ja kävimme heittämässä hänen tavaransa kotiini ja minä suoritin "kaunistumisen" lennossa. Laitoin ripsiväriä, likaiseen tukkaan suihkin kuivashampoota ja kasvoilla pyörittelin kasvovedessä uinutta vanutulloa. Ei kosteusvoiteita eikä mitään muuta ja samalta istuimelta junan kyydissä kohti messukeskusta.

Kyllä, panostukseni ulkonäöllisesti kauneusmessuille oli huimaa luokkaa :D. Varsinkin kun kaikki muut olivat tälläytyneet ihan kunnolla!  Nooooo minäpä osallistuin ~ sisäisellä kauneudellani ~ *röhkimisnaurahdus*.

Sisäisestä kauneudesta puheenollen; jollakin ständillä oli arvonta minkä pääpalkintona oli kirurginen toimenpide olisiko 50€:n arvosta. Anteeksi mitä? ...Ja mitä ylipäätänsä saa viidelläkympillä, pisamanpoiston?

Photobucket

Minulla ei ollut tarkoitus ostaa mitään, mutta kyllähän te messut houkuttelevineen ständeineen tiedätte. Messukassini oli vielä pientä luokkaa kun vertasi muiden kanssamessuilijoiden kassimäärään, huhhuh.

Photobucket

Duroyn pisteeltä ostin parin euron yhteishintaan söpön meikkikynäteroittimen(ai minua on helppo viedä visualisuudella?) ja kaksi meikkilapiota.

... En muista niiden oikeaa nimeä, mutta millä nyt kaivellaan vaikkapa kosteusvoiteita purkeista ettei mönjät mene kynnenalle ^^.

Photobucket


Photobucket

Kynsiosaston hyllyllä pönöttänyt simpukoita sisältänyt kynsiöljypullo houkutteli jälleen kerran suloisuudellaan avaamaan lompakkoni nyörit.

Kosmetiikkahömpästä sen enempää välittävä kaverini tokaisi viime viikolla pullon nähtyään "no on siinäkin! Laitetaan itse tököttiä vähemmän ja tungetaan pullo täyteen roskiä niin ihmiset innostuu ostamaan nii koska ne on nii ihkusöpöi jeejeejee". Ihaanan realistinen suhtautuminen <3 :'D.

Photobucket


Photobucket

Dermalogican ständillä kävin jännittävässä ihoanalyysissa! Iho oli ainakin rehellisessä kunnossa, en ollut laittanut siihen edellisenä iltana tai edes sunnuntaiaamuna yhtään kosteusvoidetta.

Naureskelin testin tehneelle henkilölle silmänalusiani sillä en ikinä ole muistavinaan hoitaa niiden kosteudesta eli ne ovat varmaan ihan kamalassa kunnossa.

Totuus on tarua ihmeellisempää, silmäympärysihoni kosteusarvot olivat huippuluokkaa! Epäilin laitteen olevan rikki ja pyysin mittaamaan uudelleen ja samat luvut lävähtivät toistamiseen masinaan, uskomatonta :'D! Poskipäissä oli aika paljon kuivutta, muuten iho oli oikein hyvässä kunnossa. Otsalla, nenässä ja leuassa oli epäpuhtauksia ja iho luokiteltiin herkäksi - poskipäistä varsinkin. Kehuja tuli hyvästä ja noin muuten puhtaasta ihosta.

Photobucket

Ensikosketus L'Occitanen tuotteisiin.

Harmittavan vähillä ständeiltä sai mukaan näytteitä. Minusta se on kuitenkin paras lähestymistapa uusien asiakkaiden ja vieraan merkin/tuoteperheen välillä.

Photobucket

Hoitsikka ja lämpösuojakiiltosuihkehässäkkä.

Photobucket

Viiden euron Texas -kokoelman kynsilakat houkuttelivat kahden lakan verran.

Photobucket


Photobucket

Kävittekö te messuilla? Tuliko kahmittua iso messukassi :)?

8 kommenttia:

 1. en ollut messuilla, mut toi simpukkakynsilakka(söpö! ♥) ja OPIt olisi kyllä houkutellut... :)

  VastaaPoista
 2. meinas seota noilla messuilla... :DD varsinkin kynspuolella! aika iso kassi lähti tavaraa mukaan 8)

  VastaaPoista
 3. Spaatteli. :) Lapio on kyllä ihan yhtä hyvä sana, sehän se on. :D

  Saan ehkä itsekin tässä joku päivä kerrottua blogissa mun ostokseni... Hitaasti hyvä tulee!

  VastaaPoista
 4. Mä muuten ihmettelin jo viime vuonna tota näytteiden määrää. Onneksi tänä vuonna pääsin kosmetologipäiville korjaamaan ongelmaa ;D

  VastaaPoista
 5. Ite oisin halunnut sinne, varsinkin nuo O.P.I:t.. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kyllä toi kynsiöljy! ...Siis just tota mä tarkoitin, kun multa ei edes mnitattu sillä laitteella siellä ihoanalyysissä yhtään mitään! Se oli niin epäreilua:( Siis vaikka mulla olisikin iho hyvässä kunnossa, olisin halunnut tietää että kuinka hyvässä? Se tyttö vain vähän tuijotteli ja siveli mun ihoa ja kysyi mistä tuotteista olisin kiinnostunut. murr :(

  VastaaPoista
 7. Siis toi simpukkakynsilakkapullo näyttää niiiiiin söpöltä, että iteki melkeen voisin sen takia avata lompakon! :D

  VastaaPoista