torstai 13. lokakuuta 2011

Inglot Freedom System 2/3 - Syksyn ensiaskeleet

Syksy on saapunut ja värileikit ovat muuttuneet iltojen pimentyessä dramaattisemmiksi.

Photobucket

Kävin alkukesällä uudelleen Inglotissa edellisestä kokemuksesta fiksuuntuneena ja päätin valita tällä kertaa palettiini sävyjä jotka muodostaisivat järkevämmän kokonaisuuden. Tämä reisu meni edelliseen kertaan verrattuna palettia (ehe ehe) paremmin, mutta enpä voi sanoa tämän(kään) peletin olevan kokonaisuudessaan kovinkaan looginen :D. Halusin palettiini tällä kertaa pelkästään helmiäissävyjä.

Photobucket


Photobucket

* Pearl 446
On hyvin kaunis, luumunsävyinen violetti (punertavan)mustalla pohjasävyllä. Sävy on ihanan utuinen ja todella, todella kaunis.

* Pearl 395
Vaalea highlight-sävy mikä sopii niin häivytykseen kuin myös valontuojaksi kulmaluulle. Tarkkasilmäinen erottaa sävystä aavistuksen verran persikansävyistä oranssisuutta, mikä tekee siitä minunlaiselle lämminsävyiselle persoonalle juuri sopivan highlightin/häivyttäjän.

* Pearl 418
Varmasti kaunein metsänvihreä (mustaruskea pohjasävy)  luomiväri mitä olen koskaan nähnyt. Moni on sanonut tämän olevan halvempi versio MACin yhdestä tunnetuimmista luomivärisävyistä nimeltä "Humid", mutta molempien sävyjen omistajana sanoisin Inglotin napin olevan huomattavasti parempilaatuisempi, pigmenttisempi ja noin muutenkin kauniimpi kuin Humid.

* Pearl 402
Vaaleanruskea (taupe) missä on vaaleanpunaista shimmeriä. Suloisenkaunis sävy.

* Pearl 428
Yllätyskorttina todella pigmenttinen tummansininen mitä haluaisin oppia itselläni käyttämään. Kuvassa sävy näyttää liikaa suomenlipulta, ja onkin todellisuudessa hieman tummempi.

Photobucket

Sävy 446:sta piti napata ihan oma kuvansa. Aivan kuin tämä luumunvioletti kaunokainen olisi jo valmiiksi pohjustettu mustalle pohjalle, niin kaunis ja savuinen sävy :).

Photobucket

Inglotin paleteissa luomivärinapit ovat kiinnitetty palettiin magneeteilla, ja tämä mahdollistaa nappien paikkojen vaihtamisen helposti mieleisekseen. Aikaisemmissa kuvissa oli myyjän laittama värijärjestys ja yläpuolella näkyy oma väriasetteluni. Nyt paletti ei näytä niin levottomalta.

Photobucket

Minkälaisia silmämeikkejä te haluaisitte nähdä toteutettavan Syksyn ensiaskeleet -paletin sävyjä hyödyntäen :)?

10 kommenttia:

 1. Tuo lila ja metsänvihreä on kyllä pakko parittaa meikkiin! Aivan järkyn upeita sävyjä olet löytänyt :)

  Minä täällä edelleen pihistelen Inglotin suhteen, vaikka ne luomivärit ovat ehkä parasta ikinä.

  VastaaPoista
 2. Vaaleanruskea ja metsänvihreä, voi että! Siitä voisi tulla mielenkiintoinen:)
  Ja on muutenkin loistavia sävyjä!!

  VastaaPoista
 3. Ihania sävyjä! Se on kyllä ihan mieletöntä, miten paljon noissa on pigmenttiä. Teepä villi sinilila meikki :D

  VastaaPoista
 4. Tosi nättejä värejä <3 Erityisesti tykkäsin vihreästä ja nudehtavasta ruskeasta :)

  Mä aina pyydän Inglotin myyjää laittamaan napit valmiiksi siihen järjestykseen, mihin olen ne keräyspalettiin asetellut :)

  VastaaPoista
 5. Upeita värejä, joita en tosin itse varmaan saisi käytettyä!

  VastaaPoista
 6. Mä haluan ehdottomasti nähdä sellaisen meikin jossa on käytetty kaikkia samalla kertaa ;)

  Tuo vihreä ja sininen on todella upeita <3 Seuraava Inglot paletti olisi tarkoitus kerätä juuri vihreistä, turkooseista ja sinisistä, joten nuo kaksi ainakin menee hankintalistalle.

  VastaaPoista
 7. Kauniit värit olet valinnut! Erityisesti tuo vihreä sykähdytti meikäläistä, aivan ihana. Kauniita ne on kaikki, en minä sillä, mutta jotenkin tuo metsänvihreä vaan kolahti eniten. Näyttävät kyllä aivan tajuttomsn pigmenttisiltä. Jään kuolaten odottelemaan meikkikuvia. ;-)

  VastaaPoista
 8. Aivan mielettömän ihania sävyjä! Varsinkin tuo violetti, taupe ja vihreä :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on yksi usasta hankittu lila joka näyttää todella paljon tuolta ihanalta sävyltä - paketissa. Iholla siitä katoaa aika paljon sitä voimakasta lilaa ja se on aika tumma. Luulen, että jos kokeilisin sitä rohkeasti kosteana, se voisi olla aika kiva... mutta olen vähän pelokas tummien ja voimakkaiden värien suhteen, kun olen tämmöinen pallosilmä...

  VastaaPoista
 10. Oi joi miten ihania sävyjä!! Ihan mun tän hetkisiä lempisävyjä oot tuohon haalinu<3 Meiän pitää mennä yhdessä kanssa käymään tuolla, niin voit auttaa muakin kokoamaan tuollaisen ihanan paletin:)

  VastaaPoista