maanantai 24. lokakuuta 2011

Huomio huomio kaikki kosmetiikka- ja kynsibloggaajat!

Mikäli teillä on kiinnostusta osallistua erittäin kivaan kosmetiikka-aiheiseen miittiin sunnuntaina 4.12 niin huutakaa kommenttiboksiin HEP ja merkitää kalenteriinne ko päivän kohdalle punatussilla suloinen sydän ja "kauneusmiitti". Mukaan ovat tervetulleita kaikki kosmetiikka- ja kynsibloggaajat.

Tässä vaiheessa pystyn antamaan teille vain päivämäärän, eli jos jo nyt syttyi pienikin innostuksen sisältävä kipinä niin älkää sopiko muita menoja kyseiselle päivälle :). Lisäinformaatiota on tulossa sitten myöhemmin.

Photobucket

Tapahtuma on Helsingissä, mutta tämän aikaisen ennakkoinformaation myötä ehkä myös kauempaa tulevat kauneusbloggaajat pääsisivät paikalle nyt kun VR:llä on tämä *KÖH*toimiva*KÖH* ennakkolippujen ostomahdollisuus eli mitä aikaisemmin tilaat lipun sitä halvemmalla pääset matkustamaan :).

Mikäli majapaikkoja on tarvis saada kauempaa tuleville, niin en tietenkään voi muiden puolesta puhua mutta eiköhän nekin ongelmat saada ratkaistua. Toki nämä ovat ajankohtaisia sitten vasta myöhemmin mutta kuitenkin.

Minulla pyörii ainakin jo nyt sukat jalassa :)!

Kaikki yhteydenotot/kysymykset tulevaa kauneusmiittiä koskien:
palapandaa [ät] hotmail [piste] com

HUOM! Vielä en pysty sanomaan onko miitille max osallistujamäärää, mutta tästäkin tulossa informaatiota heti kun pystyn sitä antaman. Ja siis hyvällä ennakkoilmoituksella, ei mitään "noni nyt ekat kommaajat pääsee mukaan"-meininkiä :D.

26 kommenttia:

 1. Voi hitsit, että mä haluaisin tulla, mutta kun en oikein tosta vaan pääse tulemaan Helsinkiin :/

  VastaaPoista
 2. No siis pitäis tulla varmaankin bussilla ja näin D: Ja öäh, liian monimutkaseks menee koko juttu. Mut oon ilonen niiden puolesta ketkä sinne pääsevät :--)

  VastaaPoista
 3. Lasketaanko kynsiblogi kosmetiikkablogiksi? :D Mielenkiinto heräsi.

  VastaaPoista
 4. cottoni, mikäli profiilissa oleva paikkakunta näyttää totuuden niin sieltähän on varsin simppeliä tulla tänne :). Voin katella siun kanssa vaikka noita aikatauluja yms jos haluat :). Edellisenäkin päivänä voi jo toki tulla ja jos silloin tulee esimerkiksi myös muita toiselta paikkakunnalta tulevia niin voidaan pitää jotkut pienet pre-miittailut esimerkiksi shoppailun merkeissä.

  Nämä kun eivät ole pelkästään tietenkään PK-seudulla asuville vaan kaikille kiinnostuneille bloggaajille :).

  Anonyymi, tottakai :)!

  VastaaPoista
 5. Hep, hep, hep! Ja ihan mahtavaa kun otit tämän järjestääksesi, niin kivaa! Aivan ihanaa, punainen sydän on jo kalenterissa!

  VastaaPoista
 6. No eiii, olis joulukuun puolenvälin jälkeen niin tunkisin vaikka väkisin mukaan, mutta ei täältä rajan takaa taida tuohon saumaan päästä, kun sit jouluks oon kuitenkin tulossa Suomeen Q_Q Voihan räkä ja iso kyynel, olis kovasti kiinnostanut tulla.

  VastaaPoista
 7. Voi tyhmyys, taas päivä joka ei sovi. :( Tukholma kutsuu!

  VastaaPoista
 8. Tulisin niin mielelläni, mutta en pääse. Koska äiti kylässä ja koulu ja välimatka ja nghgh... Mutta hauskaa miittiä kaikille kynnelle kykeneville!

  VastaaPoista
 9. HEP! Voi että, ihanaa :) Mulla juuri vapautui kyseinen päivämäärä muilta menoilta, joten mikäs sen hienompaa kuin lähteä hieman höpöttelemään kosmetiikasta. Haluatko ilmoittautumisen vielä sähköpostiin vai toimiiko tämä kommenttiloota pelkälteen?

  VastaaPoista
 10. Katsellaan, katsellaan :D Riippuu kans vähän, että mitä mieltä noi porukat on.. ;D

  VastaaPoista
 11. Mä voisin laittaa tähän että EHKÄ HEP. Mulla elää tilanteet nyt niin paljon, että en tiedä olenko tuolloin töissä vai en. Jos en ole, ja jos rahat riittävät niin voisimpa ilmaantua paikalle esittelemään itseni ja näyttämään pärstääni samalla. Mutta tässä vaiheessa vielä iso EHKÄ. :|

  VastaaPoista
 12. Kuulin Sonialta, että sinä otit tämän järjestääksesi. Kiitos siitä! :)

  Minna sanoo HEP, ja on onnellinen, että pääsee miittiin, kun messupäivä meni minulta mönkään. Nyt ei enää harmita niin paljoa, kun uusi tapaaminen on tulossa. :)

  Kiitän vielä todella paljon, että päivä on sunnuntai, sillä olisin ollut töissä Cabaret musikaalin näytöksissä molemmin puolin sitä sunnuntaita, joten valitsit sen ainoan vapaan. KIITOS! :)

  VastaaPoista
 13. Onpa kiva kun meillä on nyt jo tämän verran kiinnostuneita miittaajia :). Harmi kun tietenkään kaikki halukkaat eivät pääse osallistumaan ko päivänä :/.

  Tämä oli tosiaan herättely että varatkaa tuo ko päivä miittailulle, eli tämä ei ole mikään virallinen ilmoittautuminen :). Kaikista on tulossa vielä erikseen informaatiota ilmoittautumisineen päivineen eli nou hätä!

  VastaaPoista
 14. Näillä näkymin näyttäisi siltä, että kalenterissa ei ole mitään tuolle päivämäärälle, eli varaan sen blogimiitille :)

  VastaaPoista
 15. HEP! Jos tuoreetkin bloggaajat on tervetulleita...??

  JOS MUITAKIN TULOSSA KESKI-SUOMEN SUUNNALTA NIIN MATKASEURA OLIS JEES :)

  VastaaPoista
 16. hep:D varmaan jo tiesitkin;P mähän sanoin että sunnuntai on paras päivä:) pitäisköhän mainita erikseen et tietty kynsibloggaajatkin mukaan? :)

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista