perjantai 28. lokakuuta 2011

Älä mene pallomereen pitkillä kynsillä

Photobucket

Espoon Dipolissa oli eräänä lauantaina lakinlaskiaiset. Halusin ehdottomasti käydä pyörähtämässä tapahtumassa koska pallomeri! Tulipa samalla reissulla nähtyä sekä kuultua myös Aikakone (ja juuri oikealla hetkellä kun "Odota" pärähti soimaan) livenä :D.

Photobucket

Espooseen lähtiessä kynteni olivat vielä aavistuksen verran pidemmät kuin yläpuolella näkyvässä kuvassa.

Mitä voi seurata kun yhdistetään pallomeri, enemmän ja vähemmän humalaiset nuoret aikuiset sekä pitkät kynnet? Uskomattoman hyvä fiilis, kipeiksi nauretut vatsalihakset, mahtavia valokuvia sekä...

Photobucket

Terveisiä vaan sille fysiikkahunsvotille joka heitit palloilla apaut täysillä ja nimettömäni ottivat niistä suoran osuman ja tämä aiheutti niiden traagisen katkeamisen ;<.

Kynnet eivät täysin katkenneet, vaan jäivät roikkumaan hyvin hyvin pieneltä alueelta tuohon sormenpään alapuolelle. Onneksi minulla oli hurmoshormonit sen verran pilvissä etten surrut kynsiä kovinkaan paljon vaan repäisin ne tyynesti irti (kyllä, sattui) ja iskin villinaisen raivolla äksidentin aiheuttaneen fysiikkapojan kimppuun ja pommitin häntä palloilla raivokkaasti seuraavan vartin ajan x).

Yksi seuralaisistani oli kovin sympaattinen, hän kysyi josko ottaisi kynnet farkkujensa taskuun talteen ja koitettaisiin liimata niitä kotona takaisin tyveen kiinni :'D. Luomutekokynnet!

Kynsien karkeamishetkellä molemmat nimettömät alkoivat vuotaa rutkasti verta ja muuttuivat illan edetessä yhä kipeimmiksi. Lähdin hakemaan narikasta laastareita ja odotin niiden etsimistä puolityhjässä narikassa 20minuuttia kunnes henkilökunta sellaisia löysi. Pyysin kaksi laastaria (näytin vuotavat sormet) ja narikkapoika toi sitten yhden ison laastarin ja tokaisi "ei meillä oo saksia". Just.

Nimettömässä näkyvä tumma kaistale on kuivunutta verta. Nimettömät olivat vielä monta päivää erittäin kipeät sekä kosketusarat ja pidinkin niissä laastareita muutaman päivän ajan. Vaihdoin muihin kynsiin kynsilakat seuraavana päivänä, mutta nimettömiä uskaltauduin lähestymään putsarin kanssa vasta paljon myöhemmin. 

Photobucket

Pari viikkoa pallomeritapaturmasta nimettömät olivat parantuneet jo reippaasti :). Punaisella merkitty repeytymiskohta ja katkoviivalla mihin asti kynsi oli noin suurinpiirtein ennen onnettomuutta. Nythän nimettömät ovat jo kasvaneet reilusti tuon punaisen viivan yli ^^. Onneksi kynteni kasvavat nopeasti.

En ole muuten varmaan ikinä saanut etusormen kynsiä noin pitkiksi kuin tuossa kuvassa! Iloa ja riemua kesti pitkään, mutta sitten kyseiset kynnet lähtivät taas lohkeilemaan tuttuun tapaan sivuilta. Paikkailuhommaan meni hermot ja sitten iski se erittäin harvinainen mielihalu,- kaikki kynnet kerralla töpöiksi. Paitsi pikkurillit ja yllättäen jo valmiiksi töpöt nimettömät.

Photobucket

Elämä tuntui -kirjaimellisesti- hassulta töppökynsillä. ...Ja kynteni sormineen päivineen näyttivät rumilta :I. Tykkään mielummin hieman pidemmistä kynsistä kuin aivan töpöistä. Toki jotkut lakat sopivat paljon paremmin töpöille kuin teurastajakynsille, mutta silti. Sormeni näyttävät myös solakoimmilta ja nätimmiltä hieman pidemmillä kysillä.

Sitten loppukevennysten aika!

Photobucket

Tiesitteko, että fimoleikkurilla voi kätevästi leikata sormeen syviä viiltoja kun fimopötkö karkaa otteesta? Miten olisi herkullisia Hannibalfimopalasia omista sormenpäistä lähestyvän halloweenin kunniaksi?


Photobucket

Tiesittekö myös, että pikaliiman käyttäminen ei ole aina niin helppoa ja käyttö yhdessä dotting toolsin kanssa voi  johtaa jännittäviin taideteoksiin?

6 kommenttia:

 1. OUH! AUH! Voin vaan kuvitella :/
  Repesin kyllä LOTR-loppukevennykselle totaalisesti xD

  http://evestemptations.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Voi kynsirukkia! Ei ole helppoa pallomeressä, mutta onneksi jätkä sai tuta koston... :) Sinulle on tunnustus Weigh me up!-blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Kokeilen onneani tähän postaukseen, kun tuonne toiseen et ollut vastaillut :)

  Eli, kuinka hyvin nuo isommat koristeet pysyvät kynsissä? Käytätkö kynsiliimaa vai kiinnitätkö päällyslakan avulla? Kiitos jos viitsit vastata. :P

  VastaaPoista
 4. Celia, oi! Niinpä oli näköjään jäänyt vastaamatta. Helmet pysyvät ihan päällyslakalla, mutta isomman kukkakoristen/rusetin laitoin pikaliimalla :). Ajaa saman asian kuin kynsiliimat ellei jopa paremmin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta. :) Helmiä ja strasseja olen käyttänyt, ne ovat pysyneet kiitettävästi ihan Seche Vitellä kiinnitettynä+yksi kerros vielä päälle mutta olen epäröinyt hankkia noita isompia (vaikka ne ovatkin niiiin yltiösöpöjä ja kauniita) pysyvyyden takia. Eikä kyllä ihan arkena lähihoitajan työssä voisikaan käyttää, ehkä johonkin juhliin sitten. :D Mutta täytyykin alkaa katselemaan eBayn valikoimaa. :)

  VastaaPoista