keskiviikko 7. syyskuuta 2011

MAC Bright Sunshine sekä bloggaajan tipumania

No mitä se Pate sitten toi tullessaan?

Photobucket

Aloitetaan pakettien paljastelu pienistä hologrammilahjapapereista. Kyseinen paketti tuli Mansikkalasta, ja pakettien päälle käärittyjen tuttujen lahjanauhojen lisäksi itse tuotteet olivat tällä kertaa pakattu lahjapapereihin. Mansikkala on ehkä sympaattisimpia verkkokauppoja pakkauksien suhteen mitä tiedän :).

Photobucket Photobucket

Ensimmäisestä hologrammikääreestä paljastui kauan himoitsemani MAC Bright Sunshine. Sävyn kuvailemiseen riittää neljä adjektiivia: ihana, kaunis, kirkas ja keltainen.

Photobucket Photobucket

Bright Sunshine levittyy hyvin ja näyttää luomilla oikein somalta. Yläpuolella olevan swatchin pohjustustuotteena ollut UDPP antaa sävylle kauniin hohteen ja kirkkauden. Alapuolella olevissa silmämeikkikuvissa pohjustustuotteena on Too Facedin "Shadow Insurance" mikä taas tekee luomiväristä todella samean ja elahtaneen. En tykkää TF:n pohjustajasta muutenkaan, mutta siitä lisää sitten seuraavassa silmämeikkien pohjustustuotteista (part 2) kertovassa postauksessa.

Photobucket

Länsi-Suomen vaakunat? Hej hej Sverige?

Photobucket

(^ otin sitten kuvan silmästä mistä puuttui kuvaushetkellä yläluomen mustan/keltaisen siipiheiton ja sinisen alarajauksen yhdistäminen)

Bright Sunshinea piti päästä heti kokeilemaan ja halusinkin yhdistää sähäkän keltaisen vastapariinsa tummansiniseen.

Pohjustus- kamala Too Faced Shadow Insurance
Liikkuva luomi - Mac "Bright Sunshine"
Alaluomen rajaus - Inglot "428"
Yläluomen rajaus - Grimas "101"

Photobucket

Inglotin tummansininen "428" on niin kauniin sävyinen ja intensiivinen että jopa minä sinisiä asioita kammoksuva rakastuin siihen. Sävy suorastaan säihkyy, aivan kuin olisin levittänyt sen kostealla siveltimellä kuivan sijaan. Voin suositella kyseistä sävyä kaikille sinisen silmämeikin ystäville, tämä vie teiltä jalat alta :).

Photobucket

Sitten hieman kuvatodisteita allekirjoittaneen tipumaniasta;

Photobucket

Silmämeikin kanssa mätsäävä asu. Olin jo melkein vetämässä alaosaksi tummansinisiä korkeavyötäröisiä sortseja...

Photobucket

Mutta ettei tulisi vedettyä Hej hej Sverige-övereitä niin kaivoin keltaisen yläosan tasapainottajaksi kesälevossa olleen Monkin hameen.

PS. Tulen niiiin ikävöimään kuvassa näkyvää makuuhuoneen yhdellä seinällä olevaa kuvitapettia

Photobucket

Kihertelen partaani vielä tänäkin päivänä miettiessäni kuinka Monkin hame oli nappilöytö.

En ole oikein koskaan lämmennyt Monkin vaatteille, mutta käyn silti aina välillä liikkeessä pyörähtämässä ja ostamassa jotkit söpöt sukat. Alkuvuodesta oli alennusmyyntien jämien jämiä jäljellä, ja huomasin tämän toiseksi viimeisen hameyksilön lepäävän myyntipöydällä 10€:n tarralappu päällään.

Kävin hameen kanssa sovarissa (jotka hämmentävät minua yhä vieläkin) ja sehän näytti yllättävän kivalta. Ihastuin etenkin noihin etusivussa oleviin tuplataskuihin.

Hameen alkuperäinen hinta oli yli 25€ (!!). Hohhoo kerrankin minä siis minä teen harvinaisen hyvän alelöydön \0/.

Photobucket

Road Trip -merkinnässä vilahtanut tipuneule on ollut myös muutaman kerran käytössä täällä kotikaupungissani. Lupasin vähentää sen käyttöä, mutta se nyt vain sattui parina päivänä hyppäämään niskaani - ilman lupaa v___v.

Photobucket

Torstaina matkalla Helsingin Demowall 2011 -tapahtumaan poikkesin matkan varrella huoltoasemalle ja siellä oli vessatila täynnä keltaisia pikkukaakeleita :D. Seinät ja isot peilit suorastaan kutsuivat ottamaan asukuvan, harmi vain kun valaistuis oli kammottava ja tarkennus tykkäsi kaakeleista enemmän kuin varsinaisesta kuvauskohteesta. Päällä mitäs muutakaan kuin ullätys ullätys keltainen t-paita valkoisilla lintukuvioilla ja hameesta minun ei varmasti tarvitse edes sanoa mitään. Huivista löytyy tummansinistä ja tummaa oranssia. Ja hei kamerahihnan Nikon-tekstikin mätsää :>.

Kuvassa vilahtaa nipinnapin uusin laukkurakkauteni <3. Kannatti nyrpistää nenää kahden vuoden ajan kaikille potentiaalisille mustille tilaihmeillä, tämä löytö oli kaiken sen odottelun ja turhautumisen arvoista. Ihkuttelen lähipäivinä tätä laukkua hieman lisää ja napsin kuvia kaikista mahdollisista kuvakulmista ~.


Oletteko te jumahtaneet tällä hetkellä johonkin tiettyyn väriin tai vaatekappaleeseen tai asuyhdistelmään?

4 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko vähän off-topic sanoa, että sun tukka on IHANA! Vielä kun muutaman kerran postailet, että se näkyy, vien sen kampaajalle malliksi. Twilight Colan Bubblen kuvaa oon nimittäin viimeksi kampaajalla esitellyt :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ^^'.

  ... Meinasin postata seuraavaksi hiuspostauksen, apuva paineita xD.

  VastaaPoista
 3. Bright Sunshine on tosiaan nimensä veroinen luomiväri. Ihana kirkas keltainen joka sopii sulle mahtavasti.

  Musta toi kelta-sininen meikki on taas ihan selkeä Rauma meikki ;) http://www.raum.fi/kuvat/100px-Rauma_vaakuna_svg.png

  Mun on pakko kanssa yhtyä asetonihuurujen kommenttiin sun tukasta. Se vaan on upea!

  VastaaPoista
 4. ^ Kiitoksia kehuista, tykkään myös itse kovasti ko sävystä :).

  Raaaaaumameikki!

  VastaaPoista