keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kiekollinen kynsiä

Pakettien sisältöjen paljastelu jatkukoon.

Photobucket
*rumpujen pärinää*
Photobucket

Riittävästi kynsikiekkoja eli Nail Wheelereitä ^-^.

Photobucket

Kun kynsilakkoja on enemmän kuin laki sallii, niin tämmöiset olen ainakin minä kokenut erittäin tarpeellisiksi. Monesti pullot hämäävät ja eihän sitä voi kaikista muistaa että no minkän sävyinen se ja tämä lakka nyt olivatkaan sitten oikeasti kynnellä.

Photobucket

Tilasin eBaysta vuonna nakki ihan liian vähän kynsikiekkoja (jep, silloin viisi kynsikiekkoa riitti oikein mainiosti) ja koska kynsilakkojen määrä on hieman kasvanut sitten nakkiajan,  niin päätin nyt tilata kerralla sellaisen satsin mikä riittää. Ja nyttenhän noita kiekkoja on 30 kappaletta :D. Maksoin koko setistä ehkä 4,80€?

Photobucket

Näille kelpaa nyt myös harjoitella erilaisten koristekynsien tekemistä ja viedä kiekot kavereille näytille mikäli kynsitilausta pukkaa tulemaan - tai kynsilakkojen lainaamispyytelyitä.

Photobucket

Joku ilta lösähdän sohvalle, kaivan kynsilakka-arkkuni esille ja aloitan lakkausoperaation. Saisinkohan kämppikseni suostuteltua operaation mukaan, kirjaamaan esimerkiksi lakkojen nimiä ja numeroituja muovikynsiä kynsivihkoon ylös x]?

Huomenna luvassa kuulumisien päivittelyä ja eräs lukijoitani varmasti ilahduttava ennakkoinformaatio n___n.

Lukijan toiveesta lisäys, eli kirjoitin eBayn hakukenttään "Nail Wheel" ja valitsin "Buy It Now". Ostan tuotteet yleensä melko listan kärjessä olevilta Top-Rated Seller -tittelin omaavilta myyjiltä keillä on halvin hinta postikuluineen päivineen ja tietty keiden Ships to-kohdassa lukee "Worldwide" :).

9 kommenttia:

 1. Onpa paljon kynsikiekkoja!
  Ja vain alle vitosen makso, todella halpaa!

  VastaaPoista
 2. kuinka paljo sulla oikein kynsilakkoja sitte on:-------------D

  VastaaPoista
 3. Ooooh, no noilla kelpaa! Itekkin tarvisin ^^

  VastaaPoista
 4. Oisko mitenkään mahollista että vinkkaisit et mistä päin näitä tilailit? ;) Ebayssa niitä on tarjolla vaikka kuinka, mutta vaikea valita just se oikea myyjä...

  VastaaPoista
 5. Mä en voi sille mitään, mutta toi kasa noita kynsikiekkoja näyttää ihan pirun spookylta..

  VastaaPoista
 6. En ensin hahmottanut mitä nää on, niin mustakin nää näytti tosi creepyiltä. :D Tai no näyttää edelleen. Kammottavia.

  VastaaPoista
 7. Rose
  Ovat kyllä hintaansa nähden superkäteviä :).

  iita
  Dindindindindin paljastunee lähitulevaisuudessa x).

  Layrä
  Suosittelen hankkimaan, ihan älyttömän käteviä :). Varsinkin jos on monta lakkaa samasta sävyperheestä.

  Anselmi
  Öööm jostain syystä se ei näy minulla enää eBayssa mutta laitoin Buy Now ja otin ensimmäisten joukossa olevan supermyyjän kenellä on parhaimman arvot/prosentit/jne ja valitsin hänet. Ja toki halvin hinta ;).

  HeidiB
  Hahaa >:D.

  Random Makeup
  Mieti nuo kävelemässä itsekseen pitkin öistä metsää x).

  VastaaPoista
 8. Muistelin et olit tälläsen postauksen joskus tehny. Ja löysinki sen. Kattelin omia lakkavarastoja sitämukaan, et piti tilata uusia et saa toisenlaiseen järjestykseen swachattua kynnet. Kiitos sun, tuli tehtyä muutama muuki tilaus! Mut määrään nähden ei mennyt paljoa rahaa. Sehän lohduttaa aina! :D Vaikka sit kun kaikki kynsihommien saldot laskis yhteen. No sitä ei tehdä.

  VastaaPoista
 9. eerika
  Oleppa hyvä :)!

  Joo, ei kannata laskeskella x).

  VastaaPoista