keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hair We Go Again!

Minulta kysytään monesti kysymyksiä liityen hiuksiini, niin ajattelin pyöräyttää blogissani pienen teemakauden koskien hiuksia ja perehtyä nimenomaan käyttämiini tuotteisiin sekä hoito-ja muotoilurutiineihin. Olen myös tehnyt aivan mahtavia tuotelöytöjä joista haluaisin myös teille kertoa ^^.

Pohdin myös mahdollista blogimerkintää missä olisi kuvapläjäys vanhoista hiusmalleistani mitä ikinä löydänkään koneeni kätköistä - jaiks.

Aikaisemmat jutut teippipidennyksistäni löytyvät tästä ja tästä. Teipeistä tullaan puhumaan myös jatkossakin, sillä käytössäni on nykyisin uusia tuotteita joita haluaisin teille kovasti esitellä.

Miltäs kuulostaa? Olisiko teillä erityisiä toiveita hiusteemaan liittyen?
Tarkoituksena ei ole rykäistä viikon pituista hiushöpinämaratoonia, vaan alkaa julkaisemaan pikkuhiljaa asioita hiusmaailmaani liittyen. Blogissa tullaan näkemään myös ihan kaikkia muitakin sekalaisia juttuja vanhaan tuttuun tapaan kuten aina tähänkin mennessä :).

****************************

Kesän lähestyessä loppua kyllästyin "hiuksettomuuteeni" oikein kunnolla ja halusin syksyn lähestyessä (silloin oli kyllä vielä kesää jäljellä ~) päähäni lisää massaa ja pituutta. Koin samoihin aikoihin myös suurta kyllästymisällöitystä kesävaatteita kohtaan. Ärsytti se jatkuva puolialastomana kekkulointi!

Kävin kampaajani luona visiitillä vanhojen teippipidennysteni kanssa ja pian ne olivatkin taas päässäni muutaman lisätupsun kera.

Minulla on muuten ollut kohta apauttiarallaa kaksi vuotta samat teippipidennykset käytössä :)! Eivät toki ole olleet yhtäjaksoisesti päässä, mutta melko pitkiä aikoja kuitenkin. En voi kuin suositella.

Photobucket

Niska on edelleen mini ja pidennyksiä löytyy molemmilta puolilta korvan takanta. Toinen sivu on edelleen lyhkäinen.

Photobucket Photobucket

Olen varsinkin nyt tykästynyt pitämään kaikkia lisäkarvoja samalla puolella joko kiinni, auki, kiharrettuna, pörrötakutettuna, suorana tai laineilla.

Photobucket Photobucket

...Mutta hiuksia on toisinaan kiva pitää myös auki molemmin puolin.
Osalle ukijoistani voi herätä tässä kohtaa ajatus; "Dude, miksi olet käyttänyt kaksi vuotta satunnaisesti pidennyksiä kun voisit siinä ajassa kasvattaa itsellesi oman pitkän tukan!?".
Minulla kun tukka tosiaan kasvaa erittäin nopeasti, se on paksu, karvaa riittää vaikka muille jakaa niin tosiaan miksi en kasvata sivuille pitkää lettiä omasta takaa?

Tähän on kaksi syytä.
Syy 1: Kyllästyminen.
Tykkään vaihtaa pitkästä lyhyeen/lyhyestä pitkään/lyhyestä mediumiin/jne silloin kuin haluan. En halua olla yhden pituuden orja. Kesällä suosin lyhyempää ja kevyttä mallia, kun taas syksyllä ja talvella haluan enemmän runsautta ja paksuutta. Sama juttu kuin vaatteissa.

Syy 2:
Vanha kuva kertonee enemmän kuin sanat, eli olkaapa hyvä  Panda 17-18 vuotiaana;

Photobucket

Ei kiitos noin paksua tukkaa enää koskaan :D. Minulla kun on siis ihan älyttömästi tätä karvaa (kampaajatkin naureskelevat aina että mistä tätä tukkaa oikein riittää), niin tuon pituisena tukka kuivui föönatessakin ikuisuuden, pää oli raskas ja hiukset painavat (ah seksikäs lättänätukka...hrrr) niin siis juu eieieiei.

Yläpuolella olevassa kuvassakin näkyy siis vain "sivutukka", takaletti liehuu vielä selän puolella erikseen :D. Olisikohan omista hiuksista ollut mahdollista saada tehtyä ikiomat luomuteippipidennykset :P?

7 kommenttia:

 1. Tukkatoverini!

  Täällä toinen jolla on aivan älyttömästi hiusta. Ja useimmiten älyttömästi liikaa. Itsehän olen asian ratkaissut niin, että en ajattele asiaa. Kasvatin oman värin hiuksiin noin puolessa vuodessa ja tää on oikeestaan ihan kiva. Juuri koskaan en hiuksia laita joten eipä näissä enää mitään leikkausta ole. Kuulostaa tosi hassulta, sillä haluaisin kovasti laittaa hiuksiani ja kihartaa ja suoristaa ja tehdä kampauksia... Mutta en jaksa. Jos kampaajalla menee puoli tuntia föönata tätä kuontaloa, niin miten ihmeessä kotona jaksaisin samaa?

  Tiedän että monet antaisivat vasemman korvansa näistä hiuksista, mutta ei tämä mitään autuutta ole. Vielä en ole löytänyt muotoilutuotteista apua hiusten laittoon, nämä kun ovat vielä ihanasti luonnonkiharat (eivät sillä lailla seksikkäällä tavalla, vaan sellaisella "ööö et oo vissii harjannu hiuksia viikkoon"-tavalla).

  Eli lyhyesti: tiedän tuskasi! :D Nuo teippihommelit näyttää tosi kivoilta, ei yhtään epäluonnollisilta niin kuin joillakin. Olisi tosiaan hauska kuulla hiuksistasi juttua, jos sitä vaikka itsekin intoutuisi jotain tekemään tälle päänpäälliselle karvoitukselle :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei oo enää niin paljoa tukkaa. nuorempana oli ja paljon :D Jotenkin se pitkänä ohenee, kun tukkaa lähtee eikä kasva samaa tahtia tilalle. Ja varmasti värjäily yms. on tehnyt tuhojaan. Luonnonkiharuutta mulla taas ei oo koskaan ollut, niin suora kuin olla ja voi.

  Mun tukka on ihan luonnostaan pidempi kuin nuo sun pidennykset. Haluaisin jotain tuon tyylistä, selkeää pituuseroa ja värejä. Kävin vasta kampaajalla, mutta en sitten uskaltanut kuin leikkuuttaa kuivat latvat ja vähän kerroksia. Seuraavalla kerralla väriä.

  Haluan joka toinen kk lyhyen tukan, mutta sitten en taas raaski leikkauttaa, kun tämä on PITKÄ. Luullaan about aina, että mulla on pidennykset, varsinkin kun alaosa on värjätty tummemmaksi. Kun ei osaa päättää, niin oon sitten pysynyt tässä pidemmässä.

  VastaaPoista
 3. Sä oot mielettömän kaunis n__n ♥

  VastaaPoista
 4. aah, voisin ryöstää sun hiukset!♥

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta älysin ketä muistutat ulkonäöltä : O Oon miettiny tätä jo pitkän aikaa, ja näytät kasvonpiirteistä ja hiuksista vähän BB-Marikalta v. 2010 : DD En tiedä miks. kuitenkin olet se : O ; d

  VastaaPoista
 6. Oon tässä nyt 3h istuskellut saunan jälkeen ja tukka on edelleen kostea :D Olen pitkäkarvainen ja paksukarvainen ja vielä luonnostaan kihartuvakin ja jokaisen parturin pahin painajainen - ehkä siksi koska harvoin lähden parturista tyytyväisenä - tyytyväisyys tulee vasta sitten kun on itse pessyt hiuksensa ensimmäisen kerran...

  Oli miten oli, normaalisti tukkani kanssa kuluu aktiivisesti aikaa n. 10 minuuttia joka toinen päivä :D Pesen sen... ja siihen se sitten jääkin. Harjasin hiukseni ensimmäisen kerran Usan matkan jälkeen vasta elokuussa :D (eli n. 5kk tauko oli) Tosin joku parturi sen taisi välillä kerran harjata... Yleensä en jaksa föönätä, jos ei pakko ole, enkä laita tähän mitään ainettakaan kun en yleensä muista, mutta joskus heitän vähän jotain mikä tasoittaa pörheyttä pikkuisen ja antaa suojan, mikäli föönään.

  Vaikka todennäköisesti laiminlyön hiuksiani hävyttömästi, ne tuntuvat käyttäytyvän keskimäärin ihan hyvin. Kyllähän niistä saisi varmaan vaikka mitä jos osaisi ja jaksaisi väkertää, mutta en paljon satunnaisia lettejä tai poninhäntää enempää jaksa panostaa.

  Jotenkin tykkään lukea ihmisten hiusjutuista, niistä saa perspektiiviä ja ideoita. Oon aina tykänny kovasti sun hiusten leikkauksista ja väreistä... Itsellekin tekisi mieli taas välillä laittaa vähän jotain väri-irroittelua, mutta näillä tän hetken tuloilla ei oo varaa laittaa 120 euroo parturiin...

  VastaaPoista
 7. Elisa
  Ohuthiuksisille on niiin paljon helpompaa tehdä kampauksia kuin paksutukkaisille, kun jälkimmäisillä tosiaan sitä tukkaa vaan riittää ja riittää eikä se vaan lopu :D. Alkaa jossakin vaiheessa kampausta tehdessä loppumaan usko ja ideat mihin niitä karvoja alkaisi työntämään piiloon :D.

  asetonihuuruja
  No mikset raaskisi :)? Tukkahan on kasvata luonnonvara. Ja nyt kun sinulla on sitä pituutta, niin siihenhän voi alkaa suunnittelemaan vaikka mitä ihania leikkauksia ja malleja. Ite olen ihan rakastunut malleihin mistä löytyy niin pitkää kuin lyhyttä karvaa <3.

  cottoncandy
  Oi kiitos *^^*

  ashtray_eye
  Noooou ei saa :<.

  Ruby Rose
  Whaaaat :DD!? Ei voi olla mahdollista :D?

  Jenni
  Ootko miettiny jos kävisit jossakin ammattiopistossa yms leikkauttamassa/värjäämässä tukkaa :)? Eli missä kampaajaparturiyms-opiskelijat tekevät töitä useimmiten suht edulliseen hintaan. (Itse en kyllä uskaltaisi oon nii tarkka omasta tukasta buahaha >:D. Mutta jos ei pitäisi tehdä mitään kovin ihmeellistä niin sitten voisin uskaltaa mennä)

  VastaaPoista