perjantai 9. syyskuuta 2011

Fanta-appelsiinikynnet

Photobucket

Rakkaan ystäväni T:n käydessä Helsingissä kesällä kylässä hän teki minulle blogissani jo aikaisemmin vilahtaneiden kynsien lisäksi myös toiset kynnet.

Photobucket

Halusin kynsiini appelsiinifimoja ja tällaiset herkullisen raikkaat fantakynnet sitten sain n__n.

Kynsissä on China Glaze Island Escape -kokoelman lakkasävyä "Papaya Punch" ja päällä Nfu:n lämpöistä hilelakkaa "44".

Tykkäsin näistä kynsistä ihan mielettömästi! Harmi vain että fimot eivät oikein pysyneet työpaikan melskeissä mukana ja lähtivätkin yksitellen irtoilemaan :/. Yhden fimopalasen sain pysymään paikallaan kynsien putsaukseen asti eli sen viikon verran. Meillä ei ollut matkassa mukana pikaliimaa, eli T kiinnitti ne ihan päällyslakan voimin.

Photobucket

Olen kuolannut eBaysta erilaisia kynsikoristeita koko kesän, mutta en ole koskaan päässyt näyttöpääteshoppailua edemmäs. Oikeanlaisien koristekrääsien, sopivien myyjien etsiminen yms tuntui jotenkin niin ylivoimaiselta ja turhauduin koko hommaan kun selaimessani oli noin 20 eri välilehteä auki ja suljin koko eBayn :D. Ja kyllä, kaikki kivat jutut olivat myynnissä aina eri myyjillä.

Tällä viikolla karjahdin mielessäni NOTTA PERKULE (lue halusin vältellä muttotavaroiden pakkaamista), istahdin läppärini ääreen ja aloin selamaan eBayta raivoisasti (kiitti vaan T:lle ja Sonnelle myötälietsomisesta) ja hupsis kohta olinkin tilannut kaikkia mahdollisia kynsikoristeluita. Ja kaiken huipuksi tilasin tuotteet kolmeltatoista eri myyjältä :D. Ouujeeeah pakettisadetta luvassa, terveisiä vaan tuleville kämppiksilleni >:].

eBaysta tilatessa on kyllä niin mahtavuutta, että vaikka tilaisi kuinka paljon kynsihärpäkkeitä niin ne maksavat kokonaisuudessaan niin naurettavan vähän. Minäkään en saanut edes 25€ tuhlattua noihin kaikkiin juttuihin ja tilasin silti ihan älyttömästi kaikkea.

... Ja pari kynsilakkaa. Haloo minä, työkalupakkiisi ei mahdu enää yhtään uutta kynsilakkaa!? Mihinköhän alan niitä koristehärpäköitäkin nyt jemmaamaan?

7 kommenttia:

 1. ^-^ <3

  Tehään sulle nää joskus uusiksi, päällystän vaikka geelillä jos eivät muuten pysy! Btw, sitte ku tuut käymään täällä, niin tuut varmaan pöljäksi noista koristekokoelmista mitä mulla on. >:D Hologrammisydämet muunmuassa... ^-^

  VastaaPoista
 2. Fimoviipaleet näyttä aika paksuilta.. varmaan helpottaa pysymistä jos ne saisi ohuemmiksi leikattua.

  Itseä jopa aina häirihtee paksummat palat, vaikka muuten pysyisikin niin saan ne takertuu tukkaan yms ja turhaudun ja nypin ne lopulta kynsistä irti /:

  VastaaPoista
 3. Sinut on haastettu! :)
  http://baka-poupee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Random Makeup
  Awww voi ei <3. Taidankin varata lentoliput heti :].

  Anonyymi
  Kiitos :).

  rosaparks
  Joo ja kestävät ohuimpina paremmin kiinni eivätkä tarraudu niin helposti kiinni ympäröivään maailmaan ^^.

  Satu
  Kiitos haasteesta :)!

  IL
  Kiits ^^.

  VastaaPoista
 5. Uusi työkalupakki vaan niin kyllä mahtuu taas. ;)

  VastaaPoista