keskiviikko 31. elokuuta 2011

Postin tuo, postin tuo, postin tuo Pate Pandan luo + vinkki mikäli etsit vuokra-asuntoa PK-seudulta

Photobucket

Olen tosiaan lähdössä viemään ensimmäistä muuttokuormaa (pikkutavaroita autossa) torstaina Helsinkiin. Hieman yli viikon päästä tulevat isommat tavarat (lue huonekalut) ja kaikki loput kera muuttokärryn ja Panda jää etelään pitämään pesää ihan "lopullisesti". Minulla oli Kampissa väliaikainen asunto kunnes sopiva vuokrasoppari osuisi käteen ja semmoinen minulle sitten napsahtikin :). Nyt olen viettänyt aikaa kotikaupungissa mutta kohtapa tämä tyttö käykin täällä vain vierailuilla ja asuu ihan pandojen oikeasti siellä Helsingissä :). Olen niin onnellinen!

Mikäli sinulla on tarvetta asunnolle/haluat (ali)vuokrata omaasi niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Asuntohelpin sivuihin. Tutkin ilmoituksia päivittäin ja laitoin sähköpostia ihmisille ketkä etsivät kimppakämppään uusia asukkaita ja vaikuttivat hyviltä tyypeiltä. Yksi ilmoitus osui erityisesti silmääni ja pääsinkin asuntoa melko nopeasti katsomaan. Siellä sitten hurahtikin viisi tuntia ja lakkasin mm. yhden tytön kynnet ja yksi asukkaista leipoi meille sämpylöitä. Oli siis melkoisen awesome-asuntonäyttö näin lievästi sanottuna :D. Kotimatkalla sain iloisia uutisia puhelimeeni ja minä suorastaan leijailin takaisin asuntooni ja hymyilin typerästi koko matkan ajan ^^.

* Tarjotaan vuokralle -ilmoitukset
* Etsitään vuokra-asuntoa

Photobucket 

^ Lasketaanhan tuo pakkaamiseksi, lasketaanhan? Että olen ripotellut tavaroita pieniin ryppäisiin ympäri olohuoneen lattiaa?

Pakkaamistani on häirinnyt bloggaushimon (voi kun haluaisin vain naputella teille juttuja, mutta pakko tyytyä vain luonnosten kirjoitteluun) lisäksi myös postelijooni ja vierailut postikeskuksessa.

Nämä pakettikuvat on omistettu Saralle (nimi ehkä muutettu). Hän kun kertoi suorastaan rrrakastavansa blogikuvia joissa esitellään pelkkiä paketteja/kasseja ja hihitellään mitä kivaa on saanut/ostanut ja "näistä lisää sitten myöhemmin ;)".

Photobucket

Nuo nauhat :').

Photobucket


Photobucket

Sydämeni suli hologrammilahjapaperipakkauksille (<- miten tuo kirjoitetaan?), awww!

Photobucket

Klassikkotuote Sebastian-hiustuotesarjalta. Ah, kohta pääsen naputtelemaan teille tästä ihanasta sarjasta mihin olen rakastunut 100%.

Photobucket

Tämän sisällä oli tyyppi mistä haluaisin napsia kuvia ruskaluontoa vasten, mutta kauankohan sitä joutuu vielä odottelemaan? Ja löydänkö Helsingistä tarpeeksi nätin paikan?

[Tähän kuva yhdestä paketista jonka unohdin kuvata]

Kynsiuutukaisia tuli myös :).

[Tähän kuva toisesta paketista jonka unohdin kuvata]

Myös minä, ehkä maailman tuoksunuukin ihminen löysin uuden hajuvesirakkauden <3.
Photobucket

Näistä lisää sitten myöhemmin ;)

Kertokaapas te muistoja omien muuttotavaroiden pakkaamisesta. Onko tavaroiden pakkaaminen kivaa vai ihan kamalaakin kamalampaa? Entäs miten nopeasti sujui tavaroiden purkaminen uuteen kotiin?

Kauneusjuttuja on tulossa heti kun saan arkeni edes jotenkin normalisoitumaan ja rauhoittumaan @ Helsinki jotta voin keskittyä taas "oikeiden" tekstien tuottamiseen. Sitä ennen luvassa tämmöisiä lifestyle-painotteisia juttuja kuvaoksennusten kera :).

PS. Apua nyt on jo virallisesti keskiviikko eli tänään minun on ihan oikeasti otettava itseäni niskasta kiinni. Ja moi mikä on tämä unirytmi?

10 kommenttia:

 1. :D:DDD Pakettikuvat!!! Eiii!

  VastaaPoista
 2. Inhoan inhoan inhoan pakkaamista! Mulla on aivan liikaa kaikkea ja osaa en edes käytä, joten tuntuu turhalta ensin pakata ne ja sitten uudessa kämpässä heittää pois/varastoon (ja ei, niitähän ei voi heittää pois jo vanhan kämpän päässä :D). Mun varasto on nytkin ihan täynnä, esim. vaatteita on kolme jätesäkillistä menossa kirpparille ja muuta kamaa myös tusinoittain.

  Ihania pakettikuvia! Jännityksellä jäämme odottamaan mitä se posti sitten toikaan :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa aika mahtavilta kämppiksiltä. :) Tervetuloa Helsinkiin!

  VastaaPoista
 4. Juuri muutosta n. 97% selvinneenä voin kyllä sanoa, että en tod. ole muuttamassa lähiaikoina MIHINKÄÄN. Sen verran raskasta hommaa oli tämäkin, mutta onneksi sain samalla heitettyä jotain roipetta poiskin ja tulin ihmetelleeksi MIKSI ja MITEN omistan niin paljon kosmetiikkaa?!

  VastaaPoista
 5. Hmm, muutin itse par kuukautta takaperin ja kaksi päivää ennen muuttoa yli puolet massiivisesta omaisuudestani oli pakkaamatta. Tuli vähän kiire asian kanssa ja loppuvaiheessa heitin tavaraa enemmän roskiin kuin pahvilaatikoihin, koska laatikot alkoi kydä vähiin :D En olisi ehtinyt hakea uusia ja loputtoman romun roudaaminen muovipusseissa olisi ollut vähän turhauttavaa.

  VastaaPoista
 6. Hei Panda pandanen, blogissani olisi sinulle palkinto!

  VastaaPoista
 7. Säkin tulit sitten tänne etelään ;) (Jos sulla löytyy aikaa olis kiva nähdä jossain vaiheessa?)

  Mulla ei tavaroiden pakkaamisesta hirmuisesti muistoja ole, mutta mainitsen vain, että purin vikan muuttolaatikon alkuvuodesta.. Me ollaan siis muutettu 2008 maalikussa nykyiseen kämppään.

  VastaaPoista
 8. Oii, nuo paketit on kyllä parhaita. <3

  VastaaPoista
 9. Sara
  Håå håå x).

  Elisa
  Joo iteki heitin suurimman osan kamoista pois vasta uudessa osoitteessa. Siellä vanhoista kamoista luopuminen oli jotenkin helpompaa koska niihin ei ole enää samanlaista tunnesidettä kuin oli olevinaan vanhassa kodissa kun samoja kamoja kävi läpi.

  Myy
  Kiitos :).

  RubyWoo
  Sitä tarvittiinkin, pitkä prosessi x).

  Jenni
  Joo teki kyllä melkein mieli kipata kosmetiikkapussukat jossakin vaiheessa roskiin kun niitä vaan löytyi kokoajan lisää ja lisää ja lisää muuttolaatikoista :'D.

  gloria
  Joo itellänikin oli olevinaan paaaljon aikaa järkkäillä muuttokamoja, mutta hupsista miten koko pakkaushomma tuntuikin jäävän vipoille päiville...

  Nekku
  Kiitos :].

  HeidiB
  Hahaa tuo on jo aika hyvin!

  Sanna
  Joo rrrakastan niiden aukaisemista ihan hulluna n__n.

  VastaaPoista