maanantai 1. elokuuta 2011

Meikkisiveltimien kuljetuspussukka sekä uusia sivellintuttavuuksia

Photobucket

Jyväskylän H&M oli sen verran "eksoottinen" verrattuna kotikaupunkini vastaavaan kirjainyhdistelmään että sieltä löytyi kosmetiikkaosastolta monen kosmetiikkabloggaajan kehumia meikkisiveltimiä. Siveltimet taisivat olla muutaman euroa per kappale eli hintakin oli varsin kohdillaan.

Kaksipäisen siveltimen pullukkapää oli häivytyksessä hieman kömpelö (olen liian rakastunut MACin kaksyksseittemääni - juttua tulossa!), mutta viistopäisestä päästä olen tykännyt. Pullukkasivellin on toiminut hyvin perussiveltimenä.

Minua muuten ärsyttää kaksipäiset siveltimet ihan älyttömästi. Tulee jotenkin inhottava olo kun joutuu jomman kumman siveltimen päistä laittamaan meikkisivellinkuppiin karvapuoli alaspäin ,_,.

Photobucket

Seppälästä löytyi Bodytalkin kaksipäisiä vaahtomuoviaplikaattoreita. Näitä tarvitsee aina, varsinkin jos on alkanut laiskistumaan näiden pesemisessä...Köhöm.

Photobucket

Parhaimmat vaahtomuoviaplikaattorit ovat löytyneet tähän mennessä kuitenkin H&M:n valikoimasta. Olen tykännyt näistä todella paljon! Pullea pää on normaalia isompi ja sopii tällaiselle isoluomiselle kuin vanerilastu IKEAan huonekaluihin. Kapoinen pää on myös todella kätsä pituutensa vuoksi.

Photobucket

Ja vihdoin, siis vihdoin ostin meikkisiveltimilleni järkevän kuljetukseen sopivan pussukan.

Olen jo pitkään kuljettanut meikkisiveltimiäni mukana niin että käärin niiden ympärille tupon talouspaperia ja laitan pinkan kiinni kumpparilla (lue kuminauhalla) ja laitan ne kassini päällimäiseksi etteivät siveltimet napsahtelisi poikki. Käyhän se näinkin, mutta kyllä siinä on aina oma säätämisensä. Ensinnäkin siveltimet tuppaavat luiskahtamaan ennenpitkään aina jommasta kummasta päästä ulos  matkoilla mukana  matkassa mukana. Myös perillä papereilla on tapana kadota mystiseksi ja myös kuminauha tykkää lähteä omille teilleen. Etsippä sitten taas joku paperi minkä käärit niiden ympärille.

Photobucket

Yli vuoden verran olin kytistellyt tätä sivellinpussukkaa, mutta silti se on jäänyt aina hankkimatta. Onneksi kävin ystävättäreni kanssa pyörähtämässä Kampin The Body Shopissa ja bongasin tämän söötin säilytyspussukan mikä oli vieläpä alennuksessa muutaman euron hintaan :). Tämä on varsinainen tilaihme, sinne mahtuu vaikka kuinka paljon siveltimiä (myös luomivärejä yms kosmetiikkaa) ja myös pisimmät omistamani taiteiluvälineet.

Photobucket

Everyday Mineralsilta tilasin alkukeväästä monikäyttöisen kabukin Cliniquen meikkipuuterin tarkempaan levitykseen. Olen tykännyt, meikkipuuterin mukana tullut oma sivellin on nykyisin vain matkoilla käytössä sen kun saa näppärästi rasian sisälle jemmaan.

Photobucket

Oletteko te tehneet viime aikoina meikkisivellinhankintoja? Onko eteen tullut uusia positiivisia tai negatiivisia yllätyksiä?

Minulle H&M:n siveltimet (varsinkin ne aplikaattorit) olivat suuri positiivinen yllätys!

4 kommenttia:

 1. Mä itse tykkään H&M'n meikkivoide -ja puuterisiveltimestä ! Tosi hyvä sivellin :--)

  VastaaPoista
 2. H&M sells amazingly decent brushes - I've just ordered another eyeshadow brush as a spare. EDM LHK-s are splendid as well :).

  VastaaPoista
 3. Ostin myös tuon kaksipäisen siveltimen mutta ensimmäisessä pesussa toinen ohuempi pää jäi käteen, tais olla joku maanantaikappale kyseessä kun taas tuollainen tavallinen sivellin on kestänyt useita pesuja.

  Noh enemmän kaipaamani pyöreä pää on vielä hyvin kiinni ja tuollainen vino sivellin löytyy erikseen (ja ilmeisesti vieläpä aitokarvaisena Models Ownin valikoimista), joten en ole jaksanut alkaa liimalla kikkailemaan tai ostamaan uutta ruhtinaallisella 95 sentillä :D

  VastaaPoista
 4. Täällä uusi lukija kaivelee vanhoja juttuja.. mitä kaikkea kivaa löytyykään! Itsekin olen noiden halpis-pikkusiveltimien suurkuluttaja. Jokaiselle värille omansa! Tulevaisuudessa täytyykin tutustua H&M:n valikoimiin..

  Jonna

  http://helmiaistajamattaa.blogspot.com/

  VastaaPoista