tiistai 2. elokuuta 2011

Inglot Freedom System 1/3 - Kesäinen värileikkiKävin vuosi sitten neitsytmatkalla Inglotin myymälässä kera Heidin ja voi miten kohtalokkaan ihastuttava valikoima siellä olikaan.

Onneksi minulla on sävyrajoitteita (mm. kylmät sävyt), muuten olisin viettänyt myymälässä helposti myös toisen tunnin eri sävyjä ihmetellessä ja swatchaillessa. Jo sävyrajoitteisena viiden ihanimman napin valinta tuntui ylivoimaiselta, niin mites ihmiset keille käyvät lähes kaikki niin kylmästä kuin lämpöisestä sävymaailmasta?

Tarkoituksenani oli koota paletti kesäisistä sävyistä ja saada paletista sellainen minkä voisin ottaa matkalle mukaan ja en tarvitisi mitään muuta irtonaisia luomivärejä mukaan.

Nyt vuoden verran vanhentuneena ja viisastuneena palettini on aika kaukana monipuolisuudesta :D. Sehän on täynnä kaikkea mahdollista, muttei oikeasti mitään kovin tarpeellistä mitä en jo omistaisi jossakin muodossa. Olen myös käyttänyt tätä kolmesta Inglot-paleteistani kaikista vähiten... Sävyjen ihanuus ei toki ole mihinkään muuttunut, mutta en vain osaa tarttua tähän palettiin niin paljon kuin haluaisin.Shine 44


Shine 16

Pearl 393


Shine 10

Pearl 407

Olisiko lukijoillani ideoita minkäläinen silmämeikki olisi kiva lähteä toteuttamaan näillä sävyillä?

Kaikkia sävyjä ei toki tarvitse kerralla laittaa samaan silmämeikkiin. Lähtisin mielelläni myös lukijoiden visioita toteuttamaan kuvapostauksen merkeissä :)!

7 kommenttia:

 1. Täällä toinen sävyrajoitteinen hei! ;) Minulle nimittäin käyvät vain viileät värit. ;-) Mikä ei suinkaan estä minua ihailemasta kaikkia värejä ja olemasta sitä mieltä, että palettisi näyttää tosi ihanalta! Minulla ei olisi sille käyttöä mutta se on silti ihanan värinen!

  VastaaPoista
 2. Eka paletti on varmaan kaikille se vaikein... Omastani löytyy kans kirkkaanvihreää, oranssia, kirkkaanpunaista... tosi harmonista. :D

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihana paletti! Ymmärrän kyllä jos on vähän hankala käyttää, ehkä se kun tuossa on vain 1 tumma väri? Kun sulla on noita useampia, niin saisitko käyttökelpoisemmaksi, jos vaihtelisit nappien paikkoja, niin että tulis kivemmat kokonaisuudet?

  Mulle kai kävis paremmin lämpimät, mutta pidän enemmän viileistä. :D musta oon selkeästi keltasen värinen, mutta silleen viileän keltainen!

  VastaaPoista
 4. Mulla ois neljästä viimeisestä väristä visio sun silmillä. ^-^ Kaipa tuon vihreänkin saa ujutettua siihen värimualimaan, mutta nuohan on kivoja värivalintoja, varsinkin nuo neljä viimeisintä on sellaisia mitä voi helposti käyttää yhdessä. Tykkään kans tuollaisista persikkaisista sävyistä.

  VastaaPoista
 5. Heei vinkkejä sävyjen käyttöön saa antaa :)! Mielelläni lähtisin teidän antamia visioita sitten testailemaankin ihan käytännössä.

  VastaaPoista
 6. Sulla on niin kiva blogi :) Aina kun oon lukenut tätä niin tekee vaan mieli ostaa kaupat tyhjiksi kosmetiikasta! Nytkin ostoslistalla on punainen huulikiilto, kulmien muotoilu-juttuja ja huulten kuorinta! Myös kynsien hoitotuotteisiin pitäisi alkaa sijoittaa, nyt kun vihdoin saan taas alkaa laittaa kynsiä!

  Kiitos blogistasi! :)

  VastaaPoista
 7. Tea
  Voi kiitos kauniista sanoista :) *halaus*.

  Joo kyllä tuo omakin kosmearsenaali kasvaa kokoajan uhkaavasti kun lukee erilaisia blogia mitkä käsittelevät kosmetuotteita, niin meikki- kuin kynsipuolella :'D.

  VastaaPoista