keskiviikko 24. elokuuta 2011

China Glaze - Strawberry Fields sekä loppukesän Road Trip

Photobucket

China Glaze Summer Days Summer 2009 -kokoelmaan kuuluva Strawberry Fields on mehukkaan vadelmainen pinkki kultaisella shimmerillä.

Photobucket

Kultaisia shimmereitä on lakassa paljon ja ne erottuvatkin ihanan selkeästi niin pullosta kuin myös kynsistä. Shimmeri on pienenpientä eikä mitään isoja glitterilastuja joille en niin kovin lämpene. Sävyn lämpöisyys tekee lakasta nimenomaan ihanan persoonallisen :).

Photobucket

Lakan nimi on minusta harhaanjohtava. Sävystä tulee mieleen pulleat ja raikkaat vadelmat eivätkä mitkään mansikkapellot. Nimi vaihtoon, China Glaze!

Photobucket

Bongasin Porissa tarpeeksi tumman pusikon kuvaustaustaksi ja sain nakitettua ystäväni V:n kameran taakse. Ja vooi miten nättejä kuvia hän otti, kiitos hurjasti jos satut blogiani vilkaisemaan <3. Ihan loistoräppäisyjä kuvakulmineen päivineen, minun ei tarvinnut edes rajata näitä kuvia mitenkään.

Photobucket

Photobucket

Kynsilakka in action! ... Toki kädessä voisi olla jotain asiallisempaa kuin kaverin mojitopullo ^^'. Voi että kun te pikkurillin kynnet menitte lohkeamaan, ne olisivat olleet niiin nätit pitkinä ja tuohon lakkasävyyn yhdistettynä.

Photobucket

Lakka levittyi hyvin ja peitti kynnet jo kahden kolmen kerroksen jälkeen.

En olisi muuten ihan äkkiä uskonut että voisin näin palavasti ihastua pinkkisävyiseen kynsilakkaan! Eihän minulle sovi oikein mitkään "prinsessasävyt" mitkä taittuvat pinkkiin tai edes siihen punaiseen. Tämän sopivuuden jippona on luultavasti pinkin lämpöisyys kultashimmereineen.

Katselen yhä vieläkin kynsiäni lähes kokoajan ^^. On se vaan niin nätti sävy. Lakka on myös kestänyt todella hyvin, lakkaamisesta on kulunut kohta viikko eikä kynsissä ole mitään kulumisen merkkejä havaittavissa.

Photobucket

Lakka on itsessään jo niin kaunis ja herkullinen ettei se kaipaa mielestäni kaverikseen sen erityisempää koristelua. Halusin kynsilleni kuitenkin jotain pientä lisämaustetta ja lätkäsin nimettömien kynsiin kukkatarrat.

Photobucket

Kuvaajana toiminut ystäväni V halusi saada omat omien sanojensa mukaan kynsibloggaaja-ainesta olevat kyntensä blogiini näytille ;).

Photobucket

Sitten muutama kuva viime viikonloppuiselta Road Trip -reissulta. Takana 1171 kilometriä ja pysähdyspaikkoina Helsinki, Tampere, Akaan ABC (:D) ja Pori. Lähdimme matkalle muutaman kaverin kanssa ja pääpysähdyspaikalla Porissa oli sitten loput tyypit ja osa tuli lähialueilta omilla kulkupeleillä.

Photobucket

Kaupungista sai jäätävän kokoisia pitsoja, kuvassa kaverin ällö simpukoita ja katkiksia sisältänyt pitsa.

Photobucket

Kirjurinluodossa oli myös heppa n___n.

Photobucket

Reissun kohokohta oli ehdottomasti päästä viettämään laatuaikaa minulle tärkeiden ja rakkaiden ihmisten kanssa :).

Photobucket

Pakko jakaa yksi tarina teidän kanssanne mikä tuli noista tutun pilottilaseista mieleen.

Tiedätte varmaan elokuvan Top Gun? Minä en ole sitä koskaan nähnyt (mutta paljon olen kuullut :D) ja kaverini Helsingissä päättivät sivistää minua ja katsoa kanssani tämän eeppisen elokuvan sen suuren viihdearvon vuoksi. Yksi tyyppi hankki elokuvan ja ei huomannut ylimääräistä s-kirjainta Gun-sanan perässä. Noh, voitte googletella (k-18!) tuolla nimella ja päätellä mikä oli reaktio kun porukalla kokoonnuimme katsomaan pilottileffaa ja sitten ruudulle lävähti jotain ihan muuta :'D. Naurusta ei meinannut tulla loppua sitten millään. Leffa katsottiin kuitenkin loppuun asti, siinähän oli sellaiseksi elokuvaksi jopa ihan oikea kunnon juoni ;D.

Photobucket

^ Kulutan tuon neuleen ihan just puhki!

En koskaan uskonut rakastuvani keltaiseen vaatteeseen, mutta kiitos murretun sävyn tuo neule sopii minulle uskomattoman hyvin. Varma katseidenvangitsija ja yksi eniten kehuja saanut vaatekappaleeni n__n.

Pinkit kynnet, keltainen vaatekappale... Kohta minulla on varmaan käärmekuvioinen nahkalaukku tai plondit hiukset.

4 kommenttia:

 1. No onpas kyllä nätti punainen!! Tai pinkki. No nätti mikä nätti! ;-)

  VastaaPoista
 2. Strawberry Fields on kyllä niin rakkauslakka. Mä ostin sitä samantien 2 pulloa, ja pelkästään swatch-kuvien takia. :D

  VastaaPoista
 3. Mohn
  niin onkin ^^.

  Sanna
  Hahhaa :DD.

  j4nette
  Kiitti :)!

  VastaaPoista