perjantai 5. elokuuta 2011

China Glaze - Cha Cha Cha

Photobucket

China Glazen Island Escape Summer 2011 - kokoelmaan kuuluva Cha Cha Cha  on todella kaunis kesälakka. Lakassa on hyvä koostumus ja kaksi kerrosta riittikin hyvin tasaiseen ja peittävään lopputulokseen.

Photobucket

Cha Cha Cha on kultainen limenvihreä jossa on aavistuksen verran metallista shimmeriä. Lakkakuvat saavat sydämeni yhä vieläkin pamppailemaan :).

Photobucket

Metallisuus ei puske lakasta voimakkaasti esille, vaan on pikemminkin pieni vivahtava yksityiskohta. Tähän kuvaan sain metallivivahteen vangittua aika onnistuneesti.

Photobucket

Rakastan vihreän eri sävyjä kaikissa mahdollisissa asioissa. Olen kuvitellut niiden olevan kuitenkin kynsissä melko kömpelöitä, ja että ne saisivat ihoni näyttämään sairaalta (en tiedä mistä moinen mielikuva, tähän mennessä siniset ovat sen tehneet :D). Mutta onneksi tämä sävy oli minulle juuri Se Oikea, liekö johtuvan lakan taittumisesta kultaan mikä tekee siitä heti lämpöisemmän.

Photobucket

Entisellä työpaikallani oli käytössä metallihengareita jotka olivan tismalleen samansävyisä kuin Cha Cha Cha :)! Voi miten hauskaa minulla töissä olikaan kun mätsäilin kynsiäni ihan kokoajan kädessä pyöriviin hengareihin :D. Olisipa niistä voinut ottaa mätsimätsii-kuvia.

Photobucket

Tulin Helsinkiin nyt viikoksi ja ajattelin ottaa mahdollisimman rennosti ja keskittyä vain olemiseen. Viime viikolla tapahtui muutama melko lannistava asia mikä sai siivet maahan mutta elämä on, matalaliitoa pitää joskus mennä mutta onneksi suunta on vain ylöspäin :)! Olen nyt ikään kuin pienellä murhelomalla jos sitä voi sellaiseksi kutsua :D. Onneksi asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, ennemmin rai myöhemmin.

Lähden nyt metsästämään sapuskaa ja sitten pitääkin valmistautua asuntonäytökseen.

6 kommenttia:

 1. Ooh, mikä sävy! Tuo sävy sopii hyvin sekä kesään että syksyyn :)

  Muuten, mistä ostat lakkasi?

  VastaaPoista
 2. Mistä on tuo ihana Totoro-otus peräisin, tahtoo ja! *-* Ja tahtoo Helsinkiin myös, tykkään kaupungista kovasti!

  Toivottavasti ne siivet sieltä nousee - lomailu missä tahansa muodossa tekee kyllä varmasti hyvää ikävien asioiden jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. Gloss
  Kiitos!

  Lina-Lotta
  Tuo on kyllä monikäyttöinen sävy, talveen ei ehkä niinkään sopiva mutta kaikkiin muihin vuodenaikoihin kylläkin :).

  Lumi
  Japanista :). Siun pitää tulla käymään täällä, voin viedä kauppakierrokselle ja minulla olisi muutama ihastuttava kahvilakin näytettävänä n___n.

  Kiitoksia kannustuksesta, kyllä tämä viikon loma ja irtautuminen kaikesta oli tarpeen :).

  VastaaPoista
 4. Mistä tuota China Glazea oot tilannut. Olen vasta alkaja näissä kynsi jutuissa ja monessa blogissa on tätä kyseistä lakkaa

  VastaaPoista
 5. Päivi
  Tilasin lakkani tämmöisestä verkkokaupasta kuin http://www.nailetc.com/

  Cha Cha Cha löytyy myöskin eBaysta ja vielä näköjään myös suosikkikynsimyyjältäni Amylta http://tinyurl.com/6ab6gbv

  VastaaPoista