sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Herkulliset BeYu-karkkikynnet feat strassit & kuivakukat

Photobucket

Löysin nämä kaksi herkullista kynsilakkasävyä Kicksin BeYu-merkin loppuunmyynnistä ja halusin ehdottomasti saada näistä lakkasävyistä itselleni juhlakynnet allas- ja saunabileisiin (karvan verran virallisemmassa muodossa) jotka olivat viime lauantaina.

Hyvä ystäväni T tuli käymään Helsingissä samaisena viikonloppuna ja annoin hänelle vapaat kädet kynsieni taiteilemiseen :). Hän teki minulle kynsitaiteilujen lisäksi myös iihanan jalkahoidon ja oi miten töissä koville joutuvat jalkani hoidosti tykkäsivätkään <3.

Photobucket

Kynsistä tuli aivan ihanat, en meinannut saada niistä silmäni irti hetkeksikään n__n.Vinolakkauksen rajoille tuli kahta eriväristä strassia ja nimettömän kynnet saivat koristeiksi violetit kuivakukat.

Jaa että miksi hehkuttamistani kynsistä näkyy vain pikkurilli?

Olin ensinnäkin unohtanut alaslakkani kotikaupungin asuntooni. Hätä keksii onneksi keinot ja päätimme korvata puuttuvan aluslakan päällyslakalla.

Photobucket

...Ja tuolta kynteni näyttivät sitten jo seuraavana päivänä :(. Kuvassa tosiaan vielä sen käden kynnet jotka olivat "parhaimmassa" kunnossa.

T lakkasi kynteni perjantai-iltana (lue yöllä), eli kuvaaminen ei onnistunut puuttuvan valon takia ja päätimme nappaista kynsikuvat lauantaina. Juhlapaikalla oli kuitenkin sen verran karmiva valaistus ettei siitäkään tullut yhtään mitään. Päätimme jättää kynsien kuvaamisen suosiolla sunnuntaille. Ja noh yläpuolella lopputulos :D.

En tiedä ovatko BeYu:n  lakat yleisesti kuinka hyvänlaatuisia, mutta minulla lakat lähtivät irtoilemaan isoina palasina jo seuraavana päivänä lakkaamisesta. Olen käyttänyt joskus aikaisemminkin päällyslakkaa aluslakan korvikkeena, mutta muistaakseni kynteni pysyivät ihan inhimillisessä kunnossa useamman päivän ajan.

Strasseille oli saunominen ja uima-altaassa polskuttelu ilmeisesti liikaa, tai sitten ne pitäisi töpätä kynnelle pikaliimalla. Tosin irroittaminen voisi olla sitten jo hieman tuskallista... Myös kuivakukat eivät tykänneet lauantain aktiviteeteistä, pöh :(. Toisen käden pikkurilli oli ainoa kynsi joka kesti kaiken mitä lauantai toi tullessaan \0/.

Photobucket

Kävin sunnuntaina ostamassa Sokokselta hätäaluslakaksi Trindin Base Coatin. Pullo on kaunis ja hinta jäi alle kymmenen euron. Ihan outoa ostaa kynsijuttuja Suomesta, siis ihan fyysisestä kaupasta :D. Tottunut tilamaan kaiken (lähes puoli-ilmaiseksi) ulkomaalaisista verkkokaupoista.

Onko teillä käyttökokemuksia BeYu-kynsilakoista tai Trindin Base Coatista? Oletteko tykästyneet vai vihastuneet?

7 kommenttia:

 1. Todella ihanan väriset kynnet, noi värit on vissiin vaatteissakin nyt muotia. Siis esim. violetti paita ja oranssi hame ym.. :D.

  VastaaPoista
 2. Jösses toi pullokuva on nätti!!!!!! Kynnet on nätit myös. ;-)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kynnet!! :)

  Ps. Sulle on award :-)
  http://anunmeikkiblogi.blogspot.com/2011/07/one-lovely-blog-award-top-10-muuta.html

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet :)

  sulle olisi Awardia mun blogissani :)
  (jonka näköjään oletkin jo saanut :D)

  VastaaPoista
 5. Heippa Panda!

  Ollaan ehkä muuttamassa Helsinkiin täältä pohjosesta työtilanteen takia ja ajattelin kysellä että oliko sinun vaikea löytää työtä sieltä? Entä muuten sopeutua? Kiitos jos jaksat vastata =)

  Mari

  VastaaPoista
 6. Heips, sinulle on jotain blogissani: http://nunnunkynnet.blogspot.com/2011/07/tunnustus.html

  VastaaPoista
 7. Hmm, toi oranssi on aika herkun värinen! Mut harmi että eivät kestäneet kynsillä... muutoin kyllä kaunis lakkaus.

  VastaaPoista