keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Helsinkiläistynyt Panda

Photobucket

Hengissä (lue Helsingissä) ollaan \0.

Voi miten minulla onkaan ollut ikävä blogimaailmaa. Uusia merkintöjä kahmittavaksi, suosikkibloggaajiani ja tottakai ennen kaikkea oman blogin kirjoittamista.

Harppasin Helsinkiin jo yli viikko sitten, mutta minulla on nyt ensimmäisen kerran luppoaikaa ja malttia pysähtyä läppärin äärelle. Menen vasta muutaman tunnin päästä töihin mikä on jo jonkinasteista luksusta. Normaalisti herään aamulla aikaisin ja työt loppuvat myöhemmin iltapäivästä. Käyn tämän jälkeen sosialisoimassa eri ihmisten kanssa, syön, nautin kaupungista ja kohta onkin jo aika mennä taas nukkumaan ja herätä aamulla aikaisin. Viikonloppuina en malta pysähtyä, vaan haluan nähdä ja kokea ihan mitä tahansa, eli maltti pysähtyä läppärin äärelle on ollut hyvin vähäinen.

Onneksi alan pikkuhiljaa rutinoitumaan jo elämiseen täällä, niin "osaan" taas aktivoitua nördeilymaailman pariin.

Photobucket

En ole malttanut edes purkaa matkanyssäköitäni saatika laittamaan tavaroita loogisille paikoille. Ainoastaan hammasharja löytyy tällä hetkellä sieltä mistä sen kuuluisikin löytyä ^__^'.

Olen tehnyt pieniä kosmeostoksia, ja viikonlopun mahdollisesti hyvinkin tyhjän aikataulun ajattelin täyttää tehokkaalla bloggaamisella ja kuvien räpsimisellä. Minulla on ihan hurja ikävä kirjoittamista! Sormet suorastaan syyhyävät.

(Minua yritetään houkutella kovasti kolmen päivän soutureissulle, mutta arvatkaa kuinka suuresti minua ko reissu houkuttelee)

Photobucket

Olen täällä kaupungissa tällä hetkellä hurjan onnellisena :). Ja apua miten paljon täällä on komeita miehiä!

Minulla on ollut myös hurjan ikävä lukijoitani <3. Onko kenenkään muun elämässä tapahtunut suuria tai pienempiä muutoksia lähiaikoina :)?

4 kommenttia:

 1. Huuui olen monesti yrittänyt rakastua Helsinkiin, mutta en ole missään vaiheessa onnistunut >:D Hyvä ku tuntuu hyvältä, siellä pitää olla missä viihtyy :)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin ahdistun kotikaupungissani Helsingissä, joten olen muuttamassa pois. Ihmiset ehkä ovat ikävimpiä, muuten tykkään mm. Töölöstä ja merestä.

  VastaaPoista
 3. Kivaa, et palailet taas! Moni on ollut hiljainen näin kesän tullen.

  Omat muutokset on se, että avasin uuden blogin ja vähän ennen sitä muutin uuteen (kyllä, ihan uuuusi ja ihan oma) kotiin :)

  ~norppa

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla tosiaan sinustakin, juttujasi kun on ollut mukava lukea. Toivottavasti kotiudut Helsinkiin nopeasti.

  Olen tässä eilisestä lähtien jaellut kutsuja seuraamieni blogien kijoittajille, jotta jos vain halukkuutta riittää niin tervetuloa tutustumaan minunkin sivuihin :)

  VastaaPoista