maanantai 13. kesäkuuta 2011

Taivas varjele mitkä pöksyt! Ja lähestyvä harppaus Helsingin puolelle

EEV-housut (EnEhtinytVessaan aka haaremihousut) ja leopardikuviot ovat vaatteissa usein ne niin kutsutut ääripäät eli niitä joko rakastaa tai sitten niitä vihaa.

No, mites olisi arvon naiset ja miehet leopardikuvioiset haaremihousut ;)?

Photobucket

OI KYLLÄ >:D

(M ei voi sietää leopardikuviota ja vielä vähemmän haaremihousuja. Pitäisikö jättää nämä lötköttämään sohvalle kun olen itse turvallisen välimatkan päässä Helsingissä kun M tulee takaisin Suomeen ja majailee sen ajan tässä asunnossa ;)?)


Rakkaat pierureikäset olohousuni ovat rakkaimmat kotipöksyni ikinä, mutta näin kesäisin pitkät lahkeet eivät ole se halutuin vaihtoehto. Lähdin Seppälään metsästämään glitterikynsilakkaa ja päätin poiketa alusvaatepuolella josko sieltä löytyisi vastauksia pöksypulmaani.

Siellä ne sitten roikkuivat hengarissa kuin helteestä veltostunut leopardi. Ne olivat niin järkyttävän järkyttävät että ne muuttivat muotoaan jo järkyttävän ihaniksi ja kun testihipelöin kangasta niin olin tehnyt mielessäni jo ostopäätöksen n___n.

Photobucket

Jalat näyttivät niin oudoilta kun pidin lahkeita "normaalipituudessa" eli polven alapuolella, ja siksi tämmöinen pölvästipolvikuvatus. Tuo oikeanpuoleinen polvi näyttää ihan muumilta. Näyttävätkö polvet aina noin pöljiltä :D?

Tavarat (siitä nimitys eev) ovat päässeet valahtamaan housujen molemmin puolin, kuvio on hirvittävä(n ihana) mutta oi miten vilpoisalta ja mukavalta tuo kangas tuntuu ihoa vasten <3. Kotilökövaatteissa mukavuus ennen kaikkea vai mitä ;)? On nuo kyllä aika karmeat mutta ei se mitään!

*************************************

Minulla on ihan hurjasti blogattavaa, liian vähän aikaa ja liikaa kivaa aktiviteettia neljän seinän ulkopuolella - joka ilmeisesti ei ole enää lähipäivinä hidasteena auringonpaisteen vaihtueessa vesisateeksi ja lämpötilan lopahtaessa kolmestakympistä kympin rajamaille. Eilen oli myös aika mahtava ukkosmyrsky, me like!

Perjantaina alkaa koulutukseeni liittyvä viikon kestävä oheiskurssi, jossa käydään läpi asioita joita olen tehnyt työkseni jo muutaman vuoden ajan.

..... ........ ........... .......... Kuuletteko? Ettekö te kuule motivaation äänen? En minäkään.

Juhannuksen jälkeen on viikon kestävä kesäloma ja sen jälkeen löydänkin itseni Helsingistä (oleilu kestää muutaman viikon). Näen itseni jo nyt pakkauskatastrofin keskellä repimässä hiuksia päästä. Ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin "jatkan sitten aamulla kun yöunien jälkeen ajatus on selkiintynyt" ja aamulla torkutan kelloa mahdollisimman pitkään ja sitten jatkan panikointia aivot entistä enemmän solmussa, jess! Kosmetiikan valkkaaminen mukaan on vielä helppoa ja mukavaa, mutta mites tuo vaatekaappi? Taitaakin se viikon kesäloma mennä lomailun sijaan stressin ja panikoinnin merkeissä :I.

Vietän Helsingissä usein maksimissaan kolmen päivän ajanjaksoja, ja silloin kalenteri on buukattu täyteen ja ohjelmaa tuntuu olevan jokaiselle tunnille. Mutta ainoastaan kerran olen raivanut kalenteriin aikaa kävelylle, ihmettelylle, kahviloihin eksymiselle, vanhojen rakennusten kuvaamiselle ja ihmisten katsomiselle. Viimeksi kävin jopa leijonatorilla (mikä ikinä onkaan oikealta nimeltään) ja kauppahallissa! Ja voi miten oli kivaa, harmi vain että kaverille iski mahapöpö ja kauppahalliin piti tutustua kirjaimellisesti läpijuoksulla.

Mitähän kaikkea kivaa keksisin kun kerrankin on ihan oikeasti aikaa? Ihan siihen pelkkään ympäripympärikävelyynkin. Ainakin piknik on must have (täällä piknik tarkoittaa mäyräkoiran kittaamista ja ehkä makkara on eksoottisena jälkiruokana), Suokki (viimeksi satoi vettä), kauppahalli, viehättävät kahvilat, mahdollinen muu kulttuurihömöstely, Tallinnan päiväristeily (no hei shoppailua ja syömään) ja uusiin ihmisiin tutustuminen :).

8 kommenttia:

 1. pakko sanoo et sul on upeet sääret! :O

  VastaaPoista
 2. Voi elämä että mä nauroin itseni ihan tärviölle tätä lukiessa! Oot kyllä ihan mahtava näiden postaustes kanssa! :D
  Noi pöksyt on kyllä ihan järkyttävät, mutta eihän sitä housujen ulkomuotoo tartte murehtia, jos löytyy muumi polvesta.. MULLE JA!

  Suokissa saa kyllä varmaan vietettyä keposesti koko päivän. Jos on hyvä ilma. Ja jos paistaa aurinko niin aurinkorasvaa kannattaa olla mukana (nimim. joka kerta Suokissa ollessa oon itteni polttanu ihan huomaamatta, vaikka en oo edes ollut aurinkoa ottamassa ja löhöömässä siellä).

  VastaaPoista
 3. Voi ei on kyllä vähän överit! Mutta ihanat. :D Ja kyllä, polvet näyttää aina valokuvissa tosi oudoilta. Ihan varmasti sulla ei oikeesti oo tollasia polvia. :)

  VastaaPoista
 4. Noi on kyllä oikeesti kamalimmat housut mitä oon koskaan osannu edes kuvitella. :D <3 Mut joo, upeet sääret hei ;)

  VastaaPoista
 5. EEV-housut!!!! Ei herran tähden, niiiin osuva nimi! :D

  VastaaPoista
 6. Ei elämä mitkä housut! :D .. Ilmoittele sitten vaan millon sulla vapaata aikaa niin voidaan käydä täällä kahvilla/sushilla/terdellä tai jotain:P

  VastaaPoista
 7. Anonyymi
  Oi kiitos n__n!

  Lumi
  Muumi polvessa pitää ... pönttöyden poissa? Voi kun olisikin näin :D.

  LeCianne
  Nämä tuntuvat kasvavan päivä päivältä isommiksi ja venyvän kokoajan, ihana illuusio aivan kuin joka päivä laihtuisi :'D.

  Jenni
  Minäkin olen aikalailla samaa mieltä kanssasi näistä shokkipöksyistä :'D.

  gloria
  Enkä pääse tästä mielikuvasta pois kun nään kaupungilla naisia eev:t jalassa!

  shiny
  Varo vaan pistän nämä pöksyt jalkaan kun mennään ihmisten ilmoille x).

  VastaaPoista
 8. Apua mitkä housut!

  Mua nauratti sun jutut muutenkin, kun kirjoitin juuri omaan blogiini vähän tämän jälkeen sattumalta siitä, miten mullakin aina jää pakkaus viime hetkeen. Clarinsin aurinkotuoteoppaassa katsos sanottiin, että ekoina lomapäivinä pitäisi herätä vähän myöhemmin ja pakkailla rauhassa matkalaukkua... :)

  Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin!

  VastaaPoista