maanantai 6. kesäkuuta 2011

OPI The "It" Color ja Depend Cracked Effect = eksoottinen linnunmuna

Photobucket

Vastavärit, nuo toisiaan ihanasti täydentävät sävyt ovat helppo ja yksinkertainen tapa saada kynsistä astetta erikoisemmat. Ja jos haluaa päästä vielä suht helpolla, niin lakkaat kynnet ensin värilakalla ja vedät sitten päälle vastavärillisen lohkeilulakan. Halusin kokeilla yhtä suosikkiyhdistelmääni, eli violettia ja keltaista. Vaatteissa nämä kaksi toimivat keskenään ihanasti, mutta entäpä kynsissä?

Photobucket

Käytin keltaisena lakkana ihastuttavaa OPI The "It" Color -cremelakkaa jonka ostamisesta on muuten jo kaksi vuotta aikaa :'). Lakan likaisen kellertävässä sävyssä on vain sitä jotakin joka sulattaa sydämeni jokaisena kertana kun katselen sitä kynsilakka-arsenaalini kätköistä.

Kyseisessä kynsilakassa on ainoastaan yksi huono puoli. Se ei levity tasaisesti, ja sen pysyvyys kynsillä on erittäin huono. Minulle jäi kynsilakkaharrastuksen aloitteluaikoina tosi huono mielikuva cremelakoista, mutta en ole ainakaan vielä törmännyt toiseen yhtä kolhuheikkoon cremeyksilöön.

Photobucket

Keltaisten kynsien päälle lakattu Dependin violetti Cracked Effect -kynsilakka esti ensimmäisten biittien irtoamista ruhtinaalliset kaksi päivää, mutta jo nyt kolmen päivän päästä lähes kaikkien kynsien kärjet ovat kokeneet saman kohtelun kuin kuvassa näkyvän nimettömän kynsi, buu! Vasemman käden etusormen kynnen keltainen lakka on lähtenyt jo lähes kokonaan irti, ainoastaan Crackedit ovat jäljellä...

En oikein osaa sanoa lopputuloksesta noin muutenkaan oikein mitään. Onhan nämä kynnet ihan veikeän näköiset, mutta joku niissä töksähtää. Niistä tulee väkisinkin liikaa mieleen jonkin eksoottisen linnun munat ^___^'.

Photobucket

Photobucket

Lopuksi vielä vanhoja kynsikuvia pelkästä "It" Colourista. Miksi näin kauniin lakan pitää olla laadultaan niin heikko :/?

Photobucket

^ Tuosta kuvasta näkyy hyvin epätasainen lakkausjälki (varsinkin nimettömässä) ja kuinka lakka on lähtenyt jo karkailemaan etusormen kynnen kärjestä. Tekisi mieli heittää tällä vesilintua, mutta enhän minä voi sellaista tehdä...

Photobucket

Photobucket

Onko teillä kynsilakkaa joka on kaunis/ihana/upea/mahtava, mutta jonka laatu on turhauttavan heikko?

8 kommenttia:

 1. Heij! Minkähän hintainen lie tuo Depend cracekd effect ja mahtaako sitä saada ihan vaikka Kicksistä?

  Kieltämättä aika eksoottiseksi veti nuo värit yhdessä :)

  VastaaPoista
 2. Onhan nuo kynnet aika räikeät, mutta mun mielestä tuollainen eksoottisen linnunmuna -look sopii hyvin näille helteille :)

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut kosmetiikkablogeja jo jonkin aikaa ja nähnyt cracket effect-lakkojen invaasion varsin läheltä. Ja edelleenkään en huolisi niitä omille kynsilleni. Olen nähnyt ehkä 2-3 lakkausta jotka miellyttivät silmääni mutta muuten... En tahdo.

  Tykkään värikkäistä kynsistä ja usein paloauton punainen, kirkas pinkki tai hologrammi-musta on valintani kynsiin.

  Lohkeilevat lakat eivät vain sytytä vaikka kirkkaat väriyhdistelmät jollakin tasolla näyttävät tosi hauskoilta.

  VastaaPoista
 4. Jännä yhdistelmä :D ja jännää että tuo opi on niin huono, yleensä cremet pysyy hyvin.

  Mulla on China Glazen purple panic joka pysyy toooosi heikosti, vaikka on toooosi ihana :S

  VastaaPoista
 5. Katjamaria
  Kickseistä saa kyseisiä lakkoja 3,90€ hintaan :). Sävyvaihtoehtoina oli myös musta, valkoinen, punainen, sininen, violetti ja pinkki.

  HeidiB
  Joo helle antaa aika paljon anteeksi vaikka kynsistä tulisi kuinka värishokkipläjäykset :D.

  Eiko
  Värikkäät kynnet ovat kyllä ihan must, varsinkin kesällä! Mutta en osaisi käyttää lohkeilulakkaa tummien sävyjen kanssa, ainoastaan kirkkaiden lakkojen päälle mikäli haluan kynsiin jotain näköä mutta en jaksa alkaa kaivelemaan Konadeja tai muuta koristeluhärpäkkeitä n___n.

  Layrä
  Joo tuon Itti on kyllä iso harmitus, tykkään kovin lakan likaisesta keltaisuudesta.

  VastaaPoista
 6. Mulla oli lähes samanlainen väriyhdistelmä kynsissä vajaa viikko sitten. :D Tai on mul viel jotkut jämät näissä.. Mä laitoin kirkkaan oranssia ja sit mustaa OPIn lohkeilevaa lakkaa. Päälle viel sinivivahteinen päällyslakka niin ne mustat osat muuttu liiloiks. :D Eli aika samalta näytti ku nuo sun kynnet. ;) Mikä sattuma. :D

  VastaaPoista
 7. Ihanan väriset kynnet. Jostain syystä noi Dependin Cracked effectit ei oo toimineet mulla kunnolla.

  VastaaPoista
 8. Mahtavat kynnet! Yllättävän ihana yhdistelmä :)

  VastaaPoista