tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kynsilakat putsaava pyyhe - tai ainakin teoriassa

Mystinen halpahalli rajan tuntumassa yllätti jälleen kerran positiivisesti. Kyseisen halpahallin tuotevalikoimassa on jatkuva kierto, eli kun tietty tavara loppuu niin sitä ei tule välttämättä enää ikinä myyntiin ja tilalle tulee jokin uusi juttu. Viimeksi hamstarin Wild and Crazya ja nyt odottelen innolla mitä uusia kosmetiikkatuotteita sinne mahtaa seuraavaksi ilmestyä. Hmm miten olisi korkista viilattuja OPI-lakkoja tai China Glazea, pitäisikö vinkata omistajalle ;)? Hän nimittäin käy ostamassa myytäväksi tulevia tuotteita muun muassa Kiinasta ja Hong Kongista ^^.

Kävin tekemässä kyseiseen markettiin syynäysreissun ja kynsiosastolle olikin tullut tällä viikolla uutukaisia jotka suorastaan anoivat minua testaamaan itseään.

Photobucket

Kaikki tietävät ne pyyhkeet joilla voi putsailla itseään intiimipaikoista aina kasvomeikkejä myöten. Divellonilta löytyy pyyhkeitä millä voi putsailla kynsilakkoja, ja pakkaus mainostaakin näiden olevan käteviä matkoilla.

Uskon kyllä Divelloa. Kaikki mahdolliset (mitkä voivat mahdollisesti vuotaa syystä x) putellit reissulaukuissa ärsyttävät nimittäin allekirjoittanutta bloggaajaa.

Yksi paketti sisältää kymmenen putsaripyyhettä.

Photobucket

Huhhuh hyvä muuten ettei taju lähtenyt kun avasin ensimmäisen pakkauksen!

Pyyhe oli todella kostea ja yllätyin kuinka hyvin lakka lähti kynsistäni irtoamaan. Ison rätin kaivaminen pakkauksesta ei kuitenkaan ollut se fiksuin veto. Kun olin saanut ensimmäisen kynnen putsattua, niin pyyhkeen asetooni oli jo siihen mennessä haihtunut lähes kokonaan. Eihän sillä nyt enää mitään saanut putsailtua.

Avasin toisen paketin ja otin pyyhkeen pikkuhiljaa pussukasta ulos, leikkelin kynnen kokoisia palasia ja iskin kynnelle ja päälle foliota, mutta folio ei juuri estänyt asetoonin haihtumista ja pienet palaset olivat jo muutaman minuutin jälkeen kuivahtaneet folion sisään. Kynnet kerkesivät haudutuksen aikana hieman puhdistumaan, mutta ei mainittavaksi asti.


Photobucket

Ideana äärimmäisen hyvä, mutta toteutus ei toiminut.

Mutta ettei viisi paketillista (no kun hamstraus iski) putsaripyyhkeitä menisi ihan hukkaan, niin taidan ottaa nämä pienet pussukkapaketit reissuihin mukaan kera tavallisen kynsilakkaputsausaineen ja sovellan foliotekniikkaa :)? Isosta liinasta saa nimittäin monta kynnen kokoista palasta leikattua, säästyisi ainakin niitä vanulappuja :)!

Yhden paketin hinta 0,90€.

INC: acetone, alcohol denat., Ethyl acetate, Paraffinium liquidum.
(Pyyhkeet sisältävät pakkauksen mukaan suojaavaa hoitoöljyä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti