perjantai 17. kesäkuuta 2011

Judaksen kuiskaus korvassani

"Woah woah woah woah woah
I'm in love with Juda-as, Juda-as

Woah woah woah woah woah
I'm in love with Juda-as, Juda-as

Judas Juda-ah-as, Judas Juda-ah-as, Judas Juda-ah-as, Judas GaGa"

Photobucket

En ole oikein koskaan syttynyt koruille joissa on risti. Minun mielestäni se on ollut aina jotenkin liian "symbolinen" minun makuuni. En näe sitä pelkkänä objektina vailla merkitystä, vaan näen sen ristillisessä (ehe ehe) mielessä.

Photobucket

Mutta kiitos Lady Gagan Judaksen mieleeni on ujuttauduttu ovelasti kuin Pietari konsanaan ja suorastaan lumouduin kun näin tämän korvakorun JC:ssä. Minun oli pakko saada se.

Hauskaa tästä vielä tekee sen, että en tykkää käyttää muita kuin lävistyskoruja ja en ole koskaan lämmennyt minkäänlaisille korvakoruille. Lävistykset otin 18-vuotiaana ja sitä ennen en tiennyt ketään muuta tyttöä kenellä ei olisi korviksia/korvareikiä ollut siihen ikään mennessä. Kaikilla tuntui olevan lävistetyt korvaheltat jo vaippaikäisinä mitä itse en henkilökohtaisesti voi ymmärtää o_o.

En ollut koskaan halunnut korviksia, ei ole minun juttuni. Usein kaikki vähänkin roikkuvat korvakorut tekevät sellaista kevyttä *heilutiheiluti* -liikettä niin minussa se aiheittaa kylmiä väreitä ja jonkinlaisen mummoviban. Käännät vähänkin päätä, laitat ajatuksen ilmoille tai edes haukottelet niin johan alkaa korvaheltassa tapahtumaan, heilutiheilutiheil. Hrrrr.
(Kammoväristyksiä ei aiheuta muiden korvikset, ainoastaan vaan mikäli sellaiset isketään minun helttanahkohin :D)

"I wanna love you,
But something's pulling me away from you
Jesus is my virtue,
Judas is the demon I cling to
I cling to"

Photobucket 

Judas*- korun kaverina tuli tämmöinen pikkuinen risti. En tästä juurikaan välitä ja tuskin tulee edes käytettyä.
*Kyllä, nimesin korvikseni.

Photobucket 

"I'm just a Holy fool, oh baby it's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby"

Photobucket

Löysin JC:stä myös ihanan linnunkoipisormuksen! Sormus (pienin mahdollisin koko) on valitettavasti tämmöiselle luikkusormelle aavistuksen verran liian ihan mihin tahansa sormeen, mutta ei kuitenkaan niin iso ettei sitä pystyisi laisinkaan käyttämään. Noh, ehkä naputan sormella pöydänkulmaan (ensin pitää etsiä varmaan jostakin se mies kenelle pääsisi nalkuttamaan) kunnes sormi turpoaa tarpeeksi ettei sormus tee enää ylimääräisiä ylösalas- liikkeitä :D.

Photobucket


Miksei täällä ole JC:tä? Sieltä tuntuu löytyvän aina kivoja koruja ja ei ole kyllä hinnoilla pilattu, muutaman euron koruja.

Photobucket


Photobucket

Tykkään!

Photobucket

Ja mites tämä Punnitse & Säästä? Olenko ainut kenestä tuntuu ettei omassa kotikaupungissa ole joitakin itsestäänselviä liikkeitä mitkä löytyvät melkein mistä tahansa kaupungista - jopa niistä pienimmistä :D?

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo sormus! Harmi vaan kun täälläkään ei ole missään lähellä JC:tä.. :/

  VastaaPoista
 2. Punnitse ja säästä <3 Siin kaupas tulee käytyä melkeen aina kun kaupungille suuntaa ja sit sinne meneekin helposti enemmän rahaa kun oli ajatellut.

  VastaaPoista
 3. Mooi,
  mä otin korvaan reiät 22-vuotiaana. Siinä meni yks melko varma "mulla ei oo ikinä"-piste.
  Nyt puolentoista vuoden jälkeen pidän aina samoja koruja enkä ota niitä pois missään tilanteessa. Ehkä jossain vaiheessa innostus hiipii takaisin.

  VastaaPoista
 4. Otin ekat korvikset 7 vuotiaana, 14-15 vuotiaana tein itse lisäksi 3 reikää kumpaankin korvaan + rustoon otin ehkä 14 vuotiaana :)

  VastaaPoista
 5. Ostin just eilen Punnitse & Säästästä parhaimpii chilipähkinöitä ja kannattaa oikeesti kokeilla niitä aurinkokuivattuja tomaatteja! Nam nam:)

  VastaaPoista