maanantai 9. toukokuuta 2011

StrawberryNET - edullisia kosmetiikkatuotteita myyvä verkkokauppa

Haluan esitellä teille yhden suosikkiverkkokaupoistani mistä tykkään ostaa kosmetiikkatuotteita. Kyseinen kosmetiikkaverkkokauppa on nimeltään StrawberryNet ja olen tilannut sieltä mm. Diorin viisikkoja ja Cliniquen päivävoiteen.

Photobucket

Mikä?
Amerikkalainen StrawberryNET myy lähes kaikkea kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä jopa 50% edullisemmin kuin muut jälleenmyyjät. Verkkokaupasta löytyy niin ihonhoitotuotteita, kosmetiikkatuotteita, parfyymeja, tuoksuja kuin myös hiustuotteita. Monissa tuotteissa on niin kutsutut "fax free"-hinnat ja joissakin tuotteissa jopa sitäkin edullisemmat hinnat.  Kotoisammin kutsutusta Mansikkanetistä löytyy isojen nimien rinnalta myöskin erikoisempia ja pienempiä tuotemerkkejä.
Tuotemerkkejä ovat muun muassa:
Anna Sui, Aveda, Borghese, Biotherm, Britney Spears, Bvlgari, Cellex C, Chanel, Christian Dior, Clarins, Clinique, Darphin, Decleor, Dr. Hauschka, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Givenchy, Glycel, Guerlain, Guinot, Gucci, Helena Rubenstein, Kanebo, Kinerase, La Prairie, La Mer, Lancaster, Lancome, Lierac, MAC, Max Factor, Monteil, Nina Ricci, Orlane, Payot, Revlon, Shiseido, Sisley, SK II, Squina, Swissline, Ultima, Valmont, Versace, YSL jne.

Missä?
Hong Kongissa. Suosittelen pitämään tilauksen yhteissumman alle 45€ niin vältät kosmetiikkaverot ja paketin jämähtämisen Suomen tulliin.
Toimitusajat?
Tilaajan sijainnista riippuen 4-14 postituspäivää. Omat pakettini olen saanut viikon sisällä.

Voinko palauttaa tuotteita?
Tuotteilla on tyytyväisyystakuu ja palautusaika on 14 päivää.

Millä voin maksaa?
Visa, MasterCard ja Paypal. Verkkokaupassa ei valitettavasti käy Visa Electron maksuvälineenä.

Photobucket

Miten tilaan?
Vaihe 1

- Pääsivulta voit mennä Haku-kentän kautta etsimään haluamaasi tuotetta tai lähteä yläpalkin kategorioista kahlaamaan tuotteita läpi.

Vaihe 2
Kirjoita hakukenttään etsimäsi tuotteen nimi/merkki/valmistaja. Kirjoitin tuotemerkin "Clinique" ja tämän jälkeen alapuolelle aukeaa tuotekategorioittain kaikki Cliniquelta löytyvät tuotteet.

Vaihe 3
Etsin Cliniquen päivävoidetta eli klikkasin vasemmalta "Ihonhoito" ja lähdin kahlaamaan tuotteita läpi ja etsimän kaipaamaani tuotetta. Klikkaa etsimäsi tuotteen nimeä niin pääset lukemaan siitä lisätietoja.

Vaihe 4
Sitten ollaankin jo ostoskorissa. Vasemmalta löytyy usein kysyttyjä kysymyksiä ja oikealta pääset sähköpostiosoitteesi naputtelemalla kirjautumaan sisälle ja siirtymään kassalle.

Vaihe 5
Nyt ollaan jo päästy kassalle asti! Pikakassan ulkomuoto poikkeaa aavistuksen verran normaalista kassasta, mutta toimii samalla tavalla. Ollessani pikakassalla tietoni tulivat vasemmalle automaattisesti näkyviin ja Loyal Customers-alennusprosenttini lisätään automaattisesti kokonaissummaan. Uutena tilaajana sinulta kysytään osoitetietoja yms.

Photobucket

Kanta-asiakkuus eli "Loyal Customer"
Mansikkanetillä on oma Loyal Customer-ohjelma (palaava asiakas). Tarkempia tietoja kertyvistä alennusprosenteista löytyy tämän linkin kautta. Alennusprosentti riippuu siitä, kuinka monta kertaa olet tehnyt tilauksen mansikkanettiin.

Mansikkalaan ei tarvitse tehdä tunnuksia, vaan ensimmäisen tilauksesi yhteydessä sähköpostiosoitteesi kirjataan mansikkanetin rekisteriin ja pääset tekemään tilauksia jatkossa pelkän sähköpostiosoitteesi kanssa.

Photobucket

Oho, onpas edullisia tuotteita. Ovatko ne ihan aitoja ja uusia?
Mansikkanetissä luvataan tuotteiden olevan 100% aitoja. Tuotteet tulevat ympäri maailmaa, eli samalta valmistajalta tuleva tuote voi näyttää hieman erilaiselta riippuen tuleeko se mistä maasta. Japanissa sama tuote voi olla erilainen kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa myytää yksilö.

Photobucket

Tuotteiden yhteydessä mainittu unboxed-sana tarkoittaa että tuote tulee ilman pahvipakettia. Esimerkiksi yllä kuplamuovissa näkyvä Diorin viisikko on unboxed eli paletti tuli kyllä asiaan kuuluvassa Diorin samettipussissa, mutta ilman pahvikoteloa. Unboxed-tuotteet ovat edullisempia kuin pakatut tuotteet.

Alla näkyvä toinen Diorin viisikko tuli "pakattuna". Mikäli sitä pahvista pakkausta ei ole ihan pakko saada (mitä sillä edes tekee?), niin en näe syytä miksi valitsisit muutaman euron kalliimman pakatun version kun saman tuotteen saa ilman pakkausta hieman edullisemmin.

Photobucket

Miksi hajuvesistä joutuu maksamaan toimituskuluja?
Tuoksut täytyy toimittaa kansainvälisten postin rajoitusten mukaisesti, ja tämä aiheuttaa verkkokaupalle lisäkustannuksia. Maksimi toimituskulu mille tahansa tuoksutilaukselle on US$15. Lisätietoa tämän linkin takana.
Huom! Mikäli sinulla on tuoksujen kanssa ihonhoitotuotteita samassa tilauksessa, niin verkkokauppa pystyy lähettämään paketin helpommilla asiakirjoilla eli kirjattuna postina ja tällöin toimitus on ilmainen.

Photobucket

+ Edulliset hinnat sekä tuotetakuu
+ Nopeat toimitusajat
+ Ilmainen toimitus
+ Ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu (kysymyksiini on vastattu aina saman vuorokauden aikana)
+ Loyal Customer -ohjelma, monesti vaihtuvat alennuskampanjat, yllätyslahjat
+ Suomenkielisyys
+ Aerosolituotteiden tilausmahdollisuus
+ Tuotteet on pakattu asianmukaisesti ja useampaan kulpamuoviin
+ Pakettien ympärille kääritään aina suloinen nauha ^___^. Aiheuttanut monet hymyt niin paketin noutajalle kuin myös postivirkailijoille :). Ihania pieniä yksityiskohtia mitkä ilahduttavat asiakasta, tykkään!
- Sivut ovat alussa hieman sekavat ja ehkä hieman kömpelöt ennen kuin silmä tottuu
- Kaipaisin ehkä enemmän tuotteiden selaamista aihealueittain. Nyt tuotteet pitää tavallaan etsiä merkkien nimien alta.
- Visa Electron ei käy maksuvälineenä (Huom! Yksi kommentoijista on tehnyt tilauksen VE:lla eli se taitaa sittenkin onnistua?)

6 kommenttia:

 1. Olen lukenut, että osa tuotteista saattaa olla vanhoja, mutta itse olen toisaalta saanut ihan toimivia. Hinnat eivät aina ole halvempia kuin muualla, joten kannattaa tehdä vertailua.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä yks yoinen bloggaaja just varotteli et tuolta saa välillä piraatti tuotteita, en kyl ite tiiä kun en oo viel tilannu tuolta mitään :(

  VastaaPoista
 3. Olen tuolta pari kertaa tilannut, ja Visa Electronilla maksoin. Monessa muussakin paikassa ko. kortti käy, vaikka mainintaa ei olekaan. :)

  VastaaPoista
 4. paljon tuolla on postikulut?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi/malla
  Minä en tiedä henkilökohtaisesti ketään kuka olisi piraattituotteita saanut kyseisestä verkkokaupasta. Ehkä ne olivat juuri noita eri paketteihin pakattuja ja hieman ulkonäöltään muista poikkeavia yksilöitä? Ja onhan heillä palautusoikeas ja takuut että saat juuri sitä mitä tilaat etkä vanhaksi menneitä huonoja tuotteita :). Vaikea ottaa sen enempää kantaa kun en tiedä ovatko nämä "vanhoja/piraattituotteita" saaneet vieneet asiaa etiäpäin.

  Mursuilija
  Ah hyvä tietää :).

  Anonyymi
  Ilmaiset.

  VastaaPoista
 6. Moikka! HEi en tiedä osaisitko auttaa, mutta tilasin mansikkanetistä 25 euron arvoisen meikkivoiteen ja se joutui jostain syystä tulliin. Mitenkähän toimin asian kanssa ja tuleeko siihen paljonkin tullimaksua?

  VastaaPoista