maanantai 23. toukokuuta 2011

OPI The Muppets - coming soon!

Photobucket

Olin pudota tuolilta kun kuulin OPIn pian ulos tulevasta uudesta kynsilakkakokoelmasta. The Muppets! Ihanaa ihanaa oijoijoitsaijaijaijai <3.

Koska Kermit on yksi ihanempia olentoja mitä maapallo päällään kantaa, niin joudun ehdä ehdottomasti ostamaan "Fresh Frog Of Bel Air"-lakan (kolmas vasemmalta). Harkitsen vielä, mutta mikäli lakan nimessä olisi esiintyisi jo pelkkä sana "Kermit" niin tämä tyttö olisi jo myyty. Tai siis lakka. Ehhehhee.

Kyllä, olen joissakin asioissa niiin helppo.

Eniten koko mallistosta houkuttelee kuitenkin aivan uskomattoman upealta näyttävä "Rainbow Connection" (toinen vasemmalta). Katsokaa vaikka noita upeasti eri sävyissä välkkyviä glittereitä n__n! Myös oikealla reunimmaisena oleva "Divine Swine" näyttää todella kauniilta. Nämä kaksi ovat ainakin must have-glitteripläjäyksiä kyseisestä mallistosta.

Photobucket

Miltäs lakat näyttävät teidän silmiinne? Onko lukijoideni joukossa muitakin muppettifaneja jotka menivät lakkauutisista sekaisin n___n?

Odotan innolla ensimmäisten swatchauskuvien ilmestymistä ulkomaalaisiin kynsiblogeihin!

Photobucket

* * * * * * * * * * * * * * * *
Krissen linkin innoittamana haluan jakaa teille pari ihastuttavaa youtube-pätkää aiheeseen liittyen ^____^.Ja oma ikisuosikkini eli Elmo ja Andrea <3. Saatoin ehkä hieman herkistyä kun katsoin tämän videon ensimmäisen kerran...

9 kommenttia:

 1. Mä pelkäsin Muppetteja pienenä, Kermit oli kauhein niistä :D Ne liikkuu niin ihmeellisen nopeaa että näin hitaan tytön aivot ei pysy mukana.

  VastaaPoista
 2. Ihastelin näitä kanssa! :D Aww mitä glittereitä. Ps. Hoksasitko muuten että heitin sinua haasteella? Tarkempaa tietoa löydät blogistani. ;)

  VastaaPoista
 3. Miten tuo toinen oikealta ja toinen vasemmalta näyttää ainakin tuossa kuvassa ihan samoilta kuin kaksi lakkaa viimevuotisesta Liisa Ihmemaassa -kokoelmasta. ;)

  VastaaPoista
 4. Oijoijoi!!!! Ihanaa! :) Oon sen verran vanhempaa ikäluokkaa, että lapsena on tullut tuijoteltua Muppetteja ja ne on niin ihania! :D Noita mun on pakko saada!!!! ;D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. En kyllä ole mikään Muppet- fani, mutta haluan näitä silti! Glitterilakat, nams!

  VastaaPoista
 7. Muppets ♥ Mulla oli joskus aikoinaan Kermit-käsinukke, en tiedä mihin se sitten vuosien saatossa katos.

  Noi lakat kyl näyttää sille, että voisin hyväksyä ne mun kynsilakkakokoelmaan.

  VastaaPoista
 8. Mullehetikaikkinoinyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Eikun... ihan mielettömän ihana toi kokoelma, haluan noi kaikki. Rrrakastan Mupetteja. Rrrakastan glitteriä. :D  http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY

  VastaaPoista
 9. Tahtoooo.... O____O En voi hillitä itseäni jos törmään noihin!

  Penskana aina kattoin Muppetteja :3

  VastaaPoista