tiistai 26. huhtikuuta 2011

OPI Diva Of Geneva sekä virallinen lakkaajavalvoja

Photobucket

OPI Swiss kokoelman Diva Of Geneva on purppurasävyinen shimmerilakka, joka taittuu luumuun. Purppuran- ja luumun sävyt vaihtelevat ja vivahtelevat vuorotellen kauniisti esiin auringonvalossa. Tätä sävyä on todella hankala kuvailla ja saada eri säväyt toistumaan kameran linssissä oikeanlaisena. Nyt lopputulos jää paljon latteammaksi kuin mitä lakan sävyllä on oikeasti annettavana.

Photobucket

Purppuraiset ja luumuiset kynsilakat sopivat harvoin lämpöiselle iholleni, mutta tämä sopii ennakkoluuloista huolimatta iholleni oikein kauniisti eikä näytä yhtään liian kylmältä tai kolkolta.

Photobucket

Kaksi lakkauskerrosta riitti peittämään, ja DoG kesti myös hyvin kynsissä. Lakkaan laiskoina kausina kynteni noin viikon välein eli mikäli kynnet näyttävät vielä ihan siedettäviltä viikon päästä, niin lakka saa minulta hyvän kestävyyden merkinnän.

Photobucket

Tämmöinen kaikkia ja siis ihan kaikkia rakastava Chewbacca* kävi minulla yökylässä ja en ole koskaan nähnyt yhtä vässykkää koiraa. Se ei sano koskaan mitään (onkohan se mykkä?), sipsuttelee perässä jos liikun huoneesta toiseen (etten vain häviäisi) ja autossakin se vain istuu tyytyväisenä ja katselee ikkunasta ulos kieli jaloissa roikkuen. Remmirähjän kävellessä vastaan tämä katselee vuoronperään minua ja vuoronperään remmirähjää kysyvällä ilmeellä. Mikäli vastaankävelevä ihminen sattuu edes vilkaisemaan tätä, hymyilemään tai muuttamaan ääntään korkeammaksi (="oooih mikä se on?!") niin häntä alkaa pilkkomaan ilmaa ja sitten mennään jalkoihin hakemaan rakkautta ja hellyyttä.

Mikäli tämän antaa vetää niin tämä painaa menemään kuin höyryveturi, mutta mikäli vetämistoleranssi on 0 (kuten minulla) niin tämä kyllä kulkee vierellä kuin enkeli mikäli hihnan toisessa päässä osataan hommat.

Yläpuolella olevassa kuvassa tyypillä on perusilme päällä. Se näyttää ihan kokoajan yhtä pälliltä :D. Tyypillä on myös varsin hauska tapa ilmoittaa kun pitäisi päästä pihalle hoitamaan asioita. Se nappaa ulkoiluremmin suuhun (se pitää jättää esm tuolille roikkumaan mistä se saa sen napattua) ja kiikuttaa remmin ulkoiluttajan jalkojen juureen.

* ei ole koiran oikea nimi ;D.

Photobucket

Kuinka säälittävältä ja surkealta voi koira näyttää :'D?

Vähemmästäkin on toisella kurjaa. Olenhan minä sentään;
- käyttänyt neidin aamulla pusikossa ja heittämässä pienen nuuhkuttelulenkin + lenkkilenkin tähän päälle
- lenkittänyt neitiä iltapäivällä 1,5 tunnin ajan (reipasta kävelyä).
- vein neidin illalla koirapuistoon jossa tyyppi riekkui ja paini ystäväni ison koiran kanssa (sakun ja huskyn sekoitus, aivan ihana tapaus :)) reilun tunnin verran. Allekirjoittanut myös pomppi ja juoksi hullun lailla karvakamuja lisäinnostaen (no hei jotta lapsukaiset nukkuisivat sitten kunnon yöunet)
- myöhemmin illasta raahasin toisen vielä nuuhkuttelulenkille ja teimme pienen hieman rauhallisemman kävelylenkin siihen päälle.

Tässä vaiheessa kello oli jo paljon ja ajattelin neidin tippuvan hetkenä minä hyvänsä ja minä voisin korkata tyytyväisenä DoG:n.

No mitä vielä!

Photobucket

"Hei pitääkö niitä kynsiä lakata just nyt?"

Neiti ei suostu käymään nukkumaan vaan sipsuttaa minun likainen sukka (mistä se sen löysi!?) suussa eteisestä ja tiputtaa sen jalkojeni juureen ja katsoo minua "minua lyödään, hakataan, potkitaan ja pidetään nälässä"-katseella.

Koska allekirjoittanut yritti ignorata neiti huomiohuoran niin neiti päätti sitten hypätä sohvalle ja seurasi lakkausoperaatiota silmät kiiluen alusta loppuun asti. Aina välillä piti tottakai valvoa kuin isoveli konsanaan ja hypätä etutassuilla allekirjoittaneen käsivartta vasten niin että allekirjoittaneen valkoinen olohuoneen matto sai melkein luumunsävyisiä taidepläjäyksiä.

Kun sain Divat kynsille ja virallinen vartija malttoi käydä nukkumaan (jalkoihin tottakai) niin neitihän sammui kuin saunalyhty. Pystyin jopa liikkumaan keittiö-kylpyhuone-olohuone -väliä ilman että neiti tajusi yhtään mitään, hah!

Tunnin päästä kun allekirjoittanut oli valmis menemään yöpuulle, niin neiti pongahti tassuilleen ja silmissä kiilui "DING DOING JOKS MENNÄÄN!?"-katse ja siellähän se istua pönötti ulko-oven edessä hihna suussa. Että moi vaan, ottakaa tekin ärrierieitä kerrostaloon hoitoon :D.

7 kommenttia:

 1. Ompas ihana toi lakka :o Mutta vielä ihanempi on toi koira <3 Meillä kävi kans la-su semmonen tassuttelija kyläilemässä.. hiljainen seuraotus hänkin ^^

  VastaaPoista
 2. Haluan sekä lakan, että koiran. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Hehee mikä hulivili. :D Vähän kyllä mietin lukiessani että onneksi olen kissaihminen 8) Mutta tykkään kyllä koiristakin, ei sen puoleen. :)

  VastaaPoista
 4. Layrä
  Minä käännyn enemmän kynsilakan puoleen, en oikein välitä alle polvien jäävistä koirista ^^.

  Jenni
  Ei kysytä omistajalta mitään niin jos laitan pienen tyypin seuraavalle blogikirppikselle >:]?

  Serrated B
  Joo minä en oikein tykkää yhtään pehmeistä koirista, eli mitkä kävelevät perässä kuin perskärpäinen ja haluavat miellyttää kaikkia vastaantulijoita :D. Eikä terrierit myöskään ole omia suosikkeja noin muutenkaan vaikka tuosta ei koskaan sellaista voisi kuvitella kun niillä on yleisesti aika kova luu tuolla korvien välissä ;D.

  Isot koirat ja luonne isolla L:llä <3. Mutta ei ihan mitään umpiluupäätäkään kenen kanssa saisi vetää kokoajan auktoriteettipaineja ;P.

  VastaaPoista
 5. Mie oisin varmaan vahingos astunu ton koirulin päälle kerran jos toisenki :D Ihan liian pieni siis. Iso koira on paljo parempi.

  Toi lakka taas on aika kauniin värinen. Me likey! :3

  VastaaPoista
 6. Tuitui~
  Mie rakastan vässykkäkoiria. En mie muita koiria nit niin rakastakaan, mutta tommoiset aaawkiltitjahiljaisetjaihanat, tänne yksi kiitos <3.

  VastaaPoista