maanantai 18. huhtikuuta 2011

Nyt ollaan jännän äärellä! (The Maanantai)

Moikka ihanat!

Elämässäni on ollut lähiaikoina sen verran kaikkea ihanaa ja kivaa (lue kevättä rinnassa), että se on hävyttömästi heijastunut blogipostausten harventumisena. Tosin, parin päivän sisällä on ollut kaikkea pientä tyhmää ja nyt haluan vain keskittyä oman murumussukkani näpertelemiseen ja suunnitteluun - eli siis Piece Of Pandaan ^__^. Mikään ei tule enää Meidän väliimme, nih!

Minulla on ihan hurjasti kivoja blogijuttuja tulessa :). Nyt kun ne ovat vähän tulossa "viiveellä", niin arvataa onko hankala malttaa valita että mitä tahtia alan niitä teille julkaisemaan...

Laitoin viime viikolla paperit tulille neljään eri kouluun ja saa nähdä minkälaisia vastauksia on odotettavissa. En hakenut ihan 100% "tosissani" eli elämä ei kaadu vaikka mistään neljästä ei tulisi myöntävää vastausta. Jatko-opiskelu olisi elämässäni tällä hetkellä niin sanotusti plan B.

Kiitän näin julkisesti sivuheittona kaveriani, joka lainasi Nikoniaan minulle -pitkän marinan jälkeen- :). Olen räiskytellyt sillä menemään hartiat kipeinä ja selkä hoosiannaa huutaen, mutta onpahan nyt taas kuvamatskua kasassa vähäksi aikaan. Nyt kun malttaisin vielä palauttaa kameran omistajalleen... "ainiin tuonkin voisi vielä kuvata"

Minulla on ehkä suloisimpia lukijoita ikinä. Vaikka Pandalla on ollut kevättä rinnassa ja päässä pyörinyt miljoona ja yksi asiaa, niin lukijamäärä ei ole laskenut - päinvastoin <3. Ajattelin jakaa kevään tuomaa hyvää fiilistäni myös lukijoilleni ja hemmotella teitä pienellä arvonnalla :)! Monissa muissa blogeissa on meneillään nyt huimia määriä arvontoja, niin ihan tarkoituksella haluan pitää omani erillään muista. En lähde tähän massabuumiin ny mukaan, nih!

Mutta arvatkaapas miksi tämä päivä on The Maanantai? Vinkkinä on kuva seuraavien päivien/viikkojen/hope not kuukausien (;D) ruokavaliosta:

Photobucket

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ^___^!

4 kommenttia:

 1. Apua miten söpö pingviini! Ja mikä ääni siitä lähtee. :D

  VastaaPoista
 2. Varmaan se kuuluisa "ensi maanantaina alkaa laihdutuskuuri" ? :D

  VastaaPoista
 3. Omnomnom pilttiä ♥ Mutta se ruottalaisten valistama on parempaa, en muista merkkiä mutta taitaa olla pikkaisen halvempaakin. :) Kheh.

  VastaaPoista
 4. Veikkaan hampaiden poistoa tai kielilävistystä ? :D

  VastaaPoista