tiistai 26. huhtikuuta 2011

Jippikayjei !

Ja hyvää alkanutta vajaata viikkoa kaikille :)!

Voi miten ihanista keleistä ja auringonpaisteesta olemmekaan päässeet nauttimaan ~. Toivottavasti myös teidän kaupungeissa on riittänyt valoa ja lämpöä, eikä vain täällä missä lämpömittarin hymy on pomppinut +17-20 väliä :). Illalla on vielä salkkareidenkin (köh) jälkeen ihanan valoisaa.

Ulkona on voinut viime päivinä tepastella menemään t-paidassa ja osa ihmisistä on istunut terasseilla topit päällä ja hiihdellyt jopa sortseissa (no ei siellä nyt niin lämmin ole herramunjee). Rakastan kevättä ja kun ihmiset alkavat pukeutumaan väreihin ja luonto alkaa tuomaan pikkuhiljaa omaa värikarttaansa esille <3.

Photobucket

Päivän asua sunnuntailta. Ihan huikeaa ulkoilla ilman takkia tai paksua hupparia :). Alemmassa kuvassa paitamekkotunikan sävy näkyy oikeana.

Paita/mekko/tunika - H&M
Toppi - Gina Tricot
Sukkahousut - Pieces
Ballerinat - Seppälä
Vyö - Pieces

Photobucket

Kokovartalopeili on näppärä apuri asukuvien ottamisessa. Peili odottaa hiomista sekä maalausta, ja pääsee sitten koristamaan olohuoneessa olevan meikkipöytäni seinämää.

Photobucket

Balleriinojen ensiulkoilutus vm 2011.

Photobucket

Viime viikon maanantai oli The Maanantai ja Soljan jälkimmäinen arvaus meni oikeaan osoitteeseen :). Kielilävistys sieltä napsahti <3. Sillä on minulle tärkeä merkitys ja olen enemmän kuin onnellinen kun minulla nyt on se kielessäni :). Tunnen itseni nyt kokonaisemmaksi ja "omaksi itsekseni" kuin koskaan ennen. Siihen ei liity mitään muistoa, mutta tavallaan se on symbolina uudelle jaksolle elämässäni (josta on jo muutamia kuukausia aikaa) kun oivalsin paljon asioita (=vapaa, villi ja kapinallinen :D?) ja kaikkea muuta sellaista jännää :).

Minulla on jo mietittitynä uusi lävistyspaikka uudelle mahdollisesti tulevalle tarinalle. Olenkohan ainut kuka ottaa lävistykse samalla periaatteella kuin monet ottavat tatuointinsa?

Photobucket

Kirjoittelen teille tietopaketin kielilävistyksen ottamisesta ja hoito-ohjeista, kunhan olen saanut oman pikku-potilaani parannettua täysin ja vaihdettua suuhun pienemmän korun. Nythän siinä on tuo hillitön vempula että kieli mahtui turpoamaan.

Ps. En ottanut buranaa ennen lävistyksen tekoa. Ei tuntunut miltään. En ole ottanut särkylääkkeitä kertaakaan ja kieli ei ole ollut yhtään kipeä eikä edes arka, jippii!

(Kuvassa mollottava muodoton kielimöhkäle on sitten vieläkin turvoksissa, siksi hieman jäykkispose)

Photobucket

Vietin viimeisen lomapäivän Asuksen kanssa puuhaillen ja sain vihdoinkin järjesteltyä kaikki tietokoneella olevat tavarat omille ulkoisille kovalevyille. Molemmat ulkoiset kovot ovat taskukokoisia ja USB-nuppisia eli helppo ottaa mukaan minne tahansa ja liittää kiinni. Nyt esimerkiksi kaikki kuvat ovat yhdellä ja samalla ulkoisella, vihdoinkin! Nyt tarvitsisi tehdä enää format c ja asentaa uusi käyttis ja oma läpyskäiseni olisi taas käytettävissä. Acer on ollut käytössä varaläppärinä ja tälläkin hetkellä naputtelen merkintää sen kautta.

Photobucket

Pääsiäinen sujui lomaillessa ja grilliherkkujen äärellä. Keskityin syömiseen, kivojen ihmisten seurasta nauttimiseen ja tottakai auringon paistattelemiseen. Vaikka olen puuhailun ja toiminnan nainen, niin tämmöiset löhöpäivät ovat aina välillä tarpeeseen.

... Tosin nämä pyhät olivat silti ihan liian pitkät minun makuuni.

Photobucket

Eikös ole muuten aika päheä kovalevy ;)?

Kävin Anttilasta etsimässä Buffalon ulkoisia kovoja (minulla on ennestää musta) ja törmäsin tähän veikeään yksilöön. Se oli piilotettu tera-ulkoisten taakse (kenenköhän jemman löysin :D?) ja sillä oli saman verran kokoa (kovolla ja fyysisestikkin) ja hintaa kuin buffaloilla. Tosin buffalon värit rajoittuivat valkoiseen (hyi), kirkkaan punaiseen (yh) ja mustaan mikä minulta jo löytyikin ennestään. Astetta päheämpi lähti siis matkaani ^^.

Mutta silti hei haloo, alkuperäinen hinta 130€ ?!

Huomenna jutellaan pitkästä aikaan meikkisiveltimistä. Oli hieman hämmentävää löytää julkaisuvalmis blogimerkintä luonnosten kätköistä minkä olin omasta mielestäni julkaissut jo aikapäivää sitten meikkisiveltimien maratoonin yhteydessä o_o. Tästä löytyy linkitettyinä jo ilmestyneet jutut meikkisiveltimistä.

Huomenna on jo keskiviikko ja kohta onkin jo vappuviikonloppu. En vielä tiedä mistä kaupungista löydän itseni (tällä hetkellä vaihtoehtoina ovat Helsinki, Jyväskylä ja Joensuu), mutta jos bongaatte jostakin möyrimästä niin tätä tyttöä saa tulla nykimään hihasta :).

3 kommenttia:

 1. Mä päädyin ottamaan kielikorun pois ihan vasta, kun onnistuin kolmannen kerran puraisemaan sitä. En jäänyt odottelemaan, että hampaat ovat pilalla. Mulla koru piti laittaa pikkasen vinoon ja ilmeisesti vähän siitä johtuen en tahtonut löytää sopivan mittaista tappia.

  Taatusti kadun jossain vaiheessa taas tuon poisottoa :D

  VastaaPoista
 2. Heh, mä otin industiralin ja kulmakorun kun tarvittiin koekaniinia eli ei kovinkaan merkityksellistä tarinaa niillä sitten ollut. :D Ja ihan siis näille olin jotka olivat oppisopimuksella lävistäjiksi, en nyt ihan kenen tahansa olisi antanut tulla neulalla pistelemään. :,) Industrialkaan ei onnistunut kuitenkaan aivan ongelmitta. :D
  Olen kylläkin molemmat ottanut pois aikaa sitten kun kulmakoru tuntui olevan tiellä ja industrial ei koskaan tuntunut paranevan täysin vaan aina oli semmoiset tyhmät patit. :<

  VastaaPoista
 3. Suosittelen vapunviettopaikaksi Jyväskylää ihan vaan jo yötivolin vuoksi <3

  Itse olen sieltä kotoisin ja olipas järkytys kun eihän täällä Helsingissä oo ees perinteistä tivolia,ja mun vappu vaan ei oo vappu ilman Suomen Tivolia :D

  VastaaPoista