tiistai 29. maaliskuuta 2011

VAROITUS! Äärimmäisen koukuttavia minipelejä

Mikäli pelissä on näppärä ulkoasu, tarvitaan vain muutamaa näppäintä tai hiiren klikkausta, biisi kolahtaa härskisti alitajuntaan niin tämä nainen on koukussa - ja pahasti.

Vaikka minä kuinka paljon teistä rakkaista lukijoistani tykkäänkin, niin ihan vain kiusallanikin jaan muutaman koukuttavan minipelin kuvineen ja linkkeinään teidän kanssanne >:D.
 
Photobucket
Talvinen pupupeli
Pomputa pupua hiirellä klikkaamalla ja pompi laskeutuvia kelloja pitkin yhä ylemmäs ja ylemmäs. Musiikki mukavan rauhoittava ja sopii talviteemaan.

Tämän pelin parissa tuli vietettyä hyvin monet markkinointisuunnittelun tunnit ja mainoksia oli ihan rentouttava vääntää tämän biisin soidessa taustalla. En osaa pelata tätä muulloin kuin talvella :D.

Photobucket
Possupino
Pudota possut pinon jatkeeksi kuplia rikkomalla (hiirtä klikkaamalla) ja yritä saada possutorni pysymään pystyssä. Tämä ei ole läheskään yhtä koukuttava kuin pupupeli, mutta niiin suloinen että ihan sen vuoksi tätä on välillä aivan pakko pelailla ~. No hei ne liikuttelevat kärsiään ja varpaitaan ^__^!

Muiden ällösöpöjen Orisinal-pelien pääsivu

Photobucket
Robot Unicorn Attack
Pelin kappale aiheuttaa aina pientä hilpeyttä ja syöpyy heti ensikuuntelun jälkeen mieleen ikuisiksi ajoiksi. Pelin edetessä juoksevan yksisarvisen vauhti kasvaa ja sinun tarvitsee painaa vain näppäinkirjaimia Z (hyppy, tuplana kaksoishyppy) ja X (puskemishyökkäys) = takuuvarma koukuttuminen.

Photobucket
Robot Unicorn Attack Heavy Metal
Näytin tämän version miespuoliselle kaverilleni ja hän tokaisi aika osuvan kuvauksen tälle pelille; "alkuperäistä versiota astetta heterompi" :'D. Nahkahousuäijä-biisi on kuin piste i:n päälle!Angry Birds
Tarvitseeko tätä edes perustella :D?

Ennen kaverini lähtöä jenkkilään kävimme etsimässä tälle musasoittimeksi haukattua omenaa, ja hänen asioidessa myyjän kanssa allekirjoittanut suunnisti iPadien luokse ja alkoi tykittämään porsaita vihaisilla linnuilla. Toinen myyjä näytti tiskin takana melko huvittuneelta kun kaveri oli jo jalka puoliksi liikkeen ulkopuolella lähdössä kotia ja meikä vain ähisee "kato nyt vielä jotakin pakko saada tämä kenttä läpi!" :'D. Aina minua saa hävetä julkisilla paikoilla ;<. Tuo tunnari on niiiin ihana! Tiditittit, tiditittit tiditittittii ~

5 kommenttia:

 1. Kaksi ekaa peliä = love. Rakastan myös muita pelejä joita on samalla sivustolla noiden kanssa!

  VastaaPoista
 2. Oih, Orisinalin pelejä tuli joskus useampi vuosi sitten pelattua ihan hulluna! Ne on kyllä niin hurjan söpöjä ja lutusia! :3

  Tuo Heavy Metal versio RUA:sta tuntuu ihan väärältä! Alkuperäiseen kyllä on tullut semisti addiktoiduttua, mutta eieiei voi pelata tuollaisen musiikin kanssa! Kyllä se Erasuren Always pitää olla!

  VastaaPoista
 3. Hihhih, mä taidan itse pelata hieman "rankempia" pelejä, ku norsujen kasaaminen päällekkäin. Vaikkakin on sekin vähän pervoa! :D Kasata nyt norsuja päällekäin...
  Zombien ampumispelit on kivoja! ;)

  Anu / http://anunmeikkiblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. miu
  Tuo pupupeli on aika turhauttava peli pelata hiirellä mikä tökkii! Pupu hyppii sellaisilla slooooow-liikkeillä ja saattaakin nykähtää ihan väärään suuntaan yms ;<. Koulussa oli muutamissa luokissa sellaiset kököt hiiret ja voe miten meinasi palaa käpy!

  Lumi
  Erasuren Always musavideo on mainio ;D.

  ANU
  Meinasin linkittää pelin missä ammutaan singolla teletappeja ja lapsinaamaista aurinkoa niin että veri roiskuu, mutta päätin sitten korvata ne linkit noilla ällösöpöillä peleillä :'D.

  VastaaPoista
 5. Noi minipelit on ihania, samalla sivustolla noiden kanssa on semmonen leppäkerttupeli joka on sikakiva. Ja sioista puheenollen, toi possupeli on niin suloinen. ♥

  Mulla on puhelimessa (HTC) semmonen peli kun Abduction2 ja se jos joku on addiktoiva. Söpöillä eläimillä hypitään tasoja luuria kääntelemällä ylöspäin ja sitä mukaa kun suorittaa kenttiä, saa lisää söpöjä eläimiä pelihahmoiksi ja niille söpöjä asusteita kuten hattuja ja rusetteja. :D

  VastaaPoista