tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kevättä rin- eikun hiuksissa (teippipidennysten paluu)

Onko ihan väärin olla rakastunut omiin hiuksiinsa?

Kevättä on rajusti rinnassa ja se enteilee joka vuosi "nyt jotain tosi ihanaa tukalle"-huumaa ja tänä keväänä siihen liittyi niin pidentymistä kuin myös kaljuuntumista. Kaivoin kaappien kätköistä teippipidennykseni ja kampaajalla nuppiini iskettiin vielä pari lisäpötköä edellisten lisäksi. Minulla oli alunperin neljä teippikaveria, mutta yksi oli päässyt menehtymään teippikohdasta kun ne joku apauttirallaa vuosi sitten otettiin minulta pois.

Piti ihan tarkistaa ja kyllähän tästä melkein alkaa jo olemaan vuosi kun teipit viimeksi lähtivät.

En näköjään laittanut sitten kaljummasta puolesta kuvaa tähän kollaasiin, mutta siis kaljumpi puoli on ihan lyhyen lyhyt mutta ei sentään sängen mitoissa :).

Ensimmäisessä pikkukuvassa lähtötilanne ennen lisäkarvojen ottamista. 

Photobucket

Tykkään kun hiustyyliä muuttelemalla saa koko olemuksesta halutessaan joko todella naisellisen, rokahtavamman tai sitten jotain siltä väliltä ^^.

Onko teillä kysymyksiä teippipidennyksistä? Mikäli kysymyksiä tulee useampi, niin teen nille sitten erillisen vastauspostauksen :). Tai sitten teen sellaisen ihan muuten vain -ja toistelen varmaan samoja asioita kuin tässä ensimmäisessä tulevassa linkissä höhöhöö-.

Tässä postauksessa on yleistä löpinää teippipidennysten kanssa elämisestä ja tässä juttua hoitoaineista ja hoitotuotteista jotka olen todennut teippipidennysten hyviksi kavereiksi :).

9 kommenttia:

 1. ihanat hiukset <3 aa.. nyt tekee mieli olla rohkea ja tehdä itse vastaavanlaiset.. Mutta tuskin uskallan :D

  VastaaPoista
 2. *katselee haalistuneita juurikasvuisia hiuksiaan* Hmmm...

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen tukka!

  Ja mua nyt kiinnostaa, että miten teippipidennykset toimivat. Mulla on itselläni ollut vain sellaiset liimapyssyllä kiinnitettävät. Niitä oli tuhottoman monta pikkutukkoa kiinni ympäri päätä. Miten toi teippijuttu eroaa niistä? Ilmeisesti aika radikaalisti, kun sulla on vain neljä klunssia. Kuinka isoja ne ovat? Pannaanko nekin kiinni omaan hiustuppoon? Ja paljonko maksaa?

  VastaaPoista
 4. Hyvin sopii pitkät sinulle :P
  Itse harkitsin klipsipidennyksiä, mutta menisi turhan hankalaksi, kun oma tukka on vähän hassukihara. Joko pitäisi omaa suorista koko ajan (ei huvita, tykkään siitä) tai sitten kihartaa klipsejä. Ja se taitaisi olla mahdotonta saada niihin samanlaista kiharaa kuin omaan... Liian monimutkaista.

  VastaaPoista
 5. Mä voisin kysellä jotain, kun itseänikin noi pidennykset kiinnostaisi. Eli: Paljonko maksaa? Mistä ostit? Kauanko noi kestää hyvinä? Ootko aikasemmin koittanut joitain muita pidennyksiä? Jos oot, niin mitkä on ollu parhaat? Kuluttaako noi mielestäni paljon hiuksia?
  Noi on niiiin upeat hiukset, oon niin kateellinen :D Muutenkin ihana blogi!

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Huomasin että olit tualta DealEtremestä ton Manlyn..
  Ostitko sen PayPalin avulla, vai ihan "normisti" ilman tollasia härpäkkeitä?
  Olisin ite kans ostamassa, mutta ihmettelin tota Card Numberia, eli kortin numeroa. Ei onnistunut, valitti että numero on invaliidi :D Kokeilin siis tilinumeroa ja sitä numeroa mikä on kortissa. Olisko mitään vinkkejä? :/

  Mä oon löytäny sun blogin vasta pari päivää sitten ja oon lukenu aamusta iltaan! Tykkään ihan sikana. :)

  VastaaPoista
 7. H
  Kiitos ^^. No hei hiukset ovat uusiutuva luonnonvara ja uusi pää on aina kuin uuden sivun kääntäminen elämään - jos tekee siis ihan rajunkin muutoksen :)!

  Jenni
  :D

  Minttu
  Kiitti!

  Teen lähiaikoina oman postauksen jossa vastailen pidennyskysymyksiin niin ei tule ylipitkiä kommentteja tähän :).

  Kissankulta
  Kyllä minä olen saanut suht siedettävästi klipsipidennyksiä kiharrettuja, aitohius tottakai kihartuu parhaiten :).

  Anonyymi
  Mukavaa että tykkäät blogistani :). Vastailen hieman myöhemmin noihin pidennyskysymyksiin.

  Anu
  Kiva että olet viihtynyt blogini parissa *^^*!

  Tilasin paletin Paypalilla. Tilinumeroa ei tarvitse koskaan antaa mihinkään, pelkkä kortin numero riittää. Hmm... Yrititkö ilman paypalia maksaa?

  VastaaPoista
 8. En yrittäny PayPalin kautta, koska itelläni ei oo nettipankkitunnuksia, ja mies kun ei halua "sotkeutua" PayPaliin... yritin kaikin tavoin saada sitä uskomaan että PP on turvallinen, mutta turhaan.. :( Ja ny en meinaa mistään saada tota Manly-palettia, ja mä tarvisin. Nyh :(

  Ps. Taidan rakastaa sun hiuksia. ;o

  VastaaPoista
 9. Ihanat noi hiukset. Mun pitäs värjätä hiuksia, mutta en yhtään tiedä minkä väriseksi vetäis. Alkaa tää oma väri ärsyttää, en oo siitä koskaan oikein tykännyt. Mulla on nyt melkeen kokonaan hiuksissa vaan omaa väriä. Latvoissa ehkä vähän mustaa ja semmoset vaaleet "tupsut".

  VastaaPoista