keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pandatkin opiskelevat

Pandan yksityiselämä on ollut töihin ja opiskelusuunnitelmiin liittyen melkoista sekametelisoppaa viime ajat ja siksi blogin ajattelu on jäänyt toissijalle :(. Kyllä, taas kerran. Mutta kun minä en vain pysty kirjoittamaan mikäli en tee sitä sydämellä. Muuten tämä teksti olisi sielutonta kuin kivi ja sellaista en halua tuottaa ihanille lukijoilleni. Teitä on muuten tullut hiljaiselon aikana lisää, voi että miten ihania te olette! Lähetän teille kaikille virtuaalisen halauksen :)! Olen ihan sanaton.

Nyt kun olen päässyt opiskelijan arkirytmiin ja koulupäivät ovat ajallisesti aivan unelmia, niin voin taas rakastua bloggaamiseen oikein urakalla :). Tosi se ei ole siihen hiipunut missään nimessä, mutta liittyen siihen sydämellä kirjoittamiseen mistä jo mainitsinkin. Olen ihminen kuka rakastaa aikatauluja, järjestystä ja "rytmiä" ja bloggaus sopii tähän opiskelijarytmiin nyt enemmän kuin hyvin, jess!

... Minulla on taas ehkä "muutaman" viikon bloggailut lukematta, eli tiedänkin mihin käytän tämän ensimmäisen vapaan viikonlopun (tämän vuoden puolella) :D.

Meinasin naputella tämän tekstin silmämeikkipostauksen kylkiäiseksi, mutta en malta! Eli saatte tänään kaksi merkintää sitten :).

Mitäs teille kuuluu? Kuinka moni on jo pyllähtänyt mukkelismakkelis liukkailla kaduilla? MINÄ! Nimimerkillä violettikellertävät polvet...

PS. Haluaisin niin kovasti ottaa joitakin vaate/asukuvia, mutta ei ole ihan helpointa mahdollista kun en omista hovikuvajaa enkä kaukolaukaisijaa :D. Parveke on niin täynnä lunta että siellä ei pysty tekemään yhtikäs mitään ja on muutenkin kokonsa puolesta vähän huono paikka kroppakuvaukseen. Noh, yrittänyttä ei laiteta :D Katsotaan saanko jotakin julkaisukelpoista aikaiseksi muutamista kivoista jutuista :).

1 kommentti:

  1. Se on hassua kuinka huono omatuntuo siitä tulee, kun elämässä on kiirettä eikä ehdi postata! Ihan kuin lukijat laskisivat päiviä: "nyt se on ollut jo 13 päivää postaamatta, taitaa olla lopettanut blogin" - mut tollanen tulee välttämättä ajatuksena itelle mieleen kun ei paljoa ole ehtinyt postata. Mut kivempaa on taas elämässä kun taas kuulee sinustakin. :)

    VastaaPoista