sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Päivän asu: Mariannekarkki (lue: näin näytät viisi vuotta nuoremmalta-asu)

Ihan vain muistutukseksi ennen kuin kuvat pääsevät puhumaan puolestaan - en hallitse asukuvien ottamista pätkääkään! Siis miten ihmiset saavat mahdutettua itsensä kuvaan kokonaisena? Ja ilman avustavaa kuvaajaa? Sisätiloissa ilman peilin apua? Vaatteet näyttävät vielä sellaisilta kuin ne ovat eikä muodottomilta möykyiltä? En ymmärrä! Minusta ei saisi tyylibloggaajaa sitten mitenkään :D.

Asukuvia on kuitenkin ihan kiva napsia aina välillä, joten ei kun siis etsimään mahdollisimman isoa tilaa ja isoa peiliä ja mikäs sen paremmin sopisikaan kuin pubien erittäin viehättävät vessat ^__^'? Niissä on yleensä suht isot peilit mistä näkee itsensä suht kokonaisena.

Photobucket

Kameran akku huutaa tyhjyyttään, vessaan ramppaa kokoajan ihmisiä ja sitten ne kehvelit jäävät vielä meikkailemaan ainakin vartiksi, murrr. Teki kyllä mieli sanoa eräälle tytölle että jättäisi sen eyelinerin laukkuunsa, oli nimittäin sen verran pelottavan näköistä sen laittaminen kun otti huomioon tytön käden harhaliikkeet...

(Minä tosiaan kammoksun valokuvien ottamista julkisilla paikoilla, niin siksi kuvat ovat köh hieman tällaisia apuanytäkkiäkuvaennenkuinjokutulee-räppäisyjä)

Photobucket

(Ei, vessakopista ei ole sensuroitu ihmistä :D Ovi oli jäänyt raolleen ja virnistävä pytty oli hieman häiritsevä)

Halusin yhdistää perjantaina uuden hameihastukseni jonkin pirtsakan yläosan kanssa, ja hame saikin kaverikseen pienillä puhvihihoilla varustetun mariannekarkkipaidan. Kiharsin vielä hiukset ja iskin päähän mustan rusetin. Ajatuksena tämä combo toimi erittäin hyvin, mutta käytännössä näytin sokerikuorrutetulta piirroshahmolta :D. Mahtoi olla portsarilla puuta silmässä kun ei kysynyt edes papereita, huhhuh.

Lempparihameesta tulossa parempaa kuvaa hieman myöhemmin. Mariannepaidassa (H&M) olevat pienet hillityt puhvihihat olivat positiivinen yllätys. Minulle nimittäin ei korostetut olkapäät sovi paidoissa yhtään, mutta tässä olkapääni näyttävät vielä ihan inhimillisiltä

Photobucket

Kello on miljoona, läksyt tekemättä ja herätyskello raivoaa aamulla klo 06:00. Voisiko maanantai tulla kylään vaikkapa ylihuomenna?

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanan väriset noi sun hiukset. Haluaisin kyllä jotain piristystä omiin hiuksiin.

  VastaaPoista
 2. Oon kyllä kateellinen hiustesi väristä, vaikka olen vannonut etten enää punertavaa värjää kun se jämähtää niin pahasti ettei lähde kuin kasvamalla pois. :)
  Ihanan tyttömäinen asu, tulee kyllä Marianne-karkit mieleen! Rusetti kruunaa vielä asukokonaisuuden. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi kynnet ! (;

  http://itisnotallaboutme-lilja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihanat väriset hiukset :O


  http://kira-favouritethinks.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. I'm Lacking
  Kiitos ^^. Kevättä kohden kun mennään, niin kirkkaiden hiusten mieliteolta ei voi välttyä - ainakaan omalla kohdallani :).

  Serrated B
  Siun tukka taitaa imaista ne pigmentit ilmeisesti oikein kunnolla :o.

  Silloin kun hiukset ovat suht suorat, niin näytän ihan hoopolta tyttömäisissä jutuissa. Kun ne kihartaa ja iskee hamaan jalkaan, niin sitten en näytä enää pätkääkään "aikuiselta" :'D.

  Lilja
  Kiitti!

  Kira
  Kiitos :).

  VastaaPoista
 6. Näytät IHAN bb-marikalta! Varsinkin toi sivuprofiili.. :))

  VastaaPoista