keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Jotkut pukeutuvat keikoilla bändipaitoihin, kun taas toisaalla...

Luotetaan bändikynsiin :).

Photobucket

Piipahdin ennen keikalle menoa kynnet värilakattuina sivellintä taitavasti käsittelevän Shinyn luona pieni taka-ajatus mielessäni ja voi miten kivojen kynsien kanssa sieltä lopulta lähdin :).

Photobucket

Photobucket

Jälkeenpäin lakkasin kotona nimettömien kynnet salmiakkipunaisella ja vetäisin mustalla lohkeilulakalla vinolakkaukset. Ilmiselvät keikkabussin renkaanjäljet eikös ^^?

...Tosin punainen värilakka sai näyttämään että keikkabussi olisi ajanut jonkun yli. Höm.

Photobucket

Shinylle muuten terkkuja mm. rumpalilta, kehui kynsiä todella paljon ja etenkin pikkurillit saivat aikaan suurta ihastelua suunnalta jos toiselta ;).

Tattis muru vielä kerran näistä kynsistä <3.

Photobucket
Kuva: Jussi Kivimäki

Mikäli olette muuten ihmetelleet allekirjoittaneen sutattuja käsivarsia kauneusbloggaajien miittikuvissa (oma jälkipuintilointi on tulossa kunhan kiireeni hellittävät ensi viikon puolella), niin tulin miittiin tosiaan keikalta suoraan nolla tunnin yöunilla. Ehdin kotona pikaisesti vaihtamaan sukkahousut, heittämään tunikan alle topin, avaimet kaulaan, hiukset kuntoon kuivashampoolla, keikalle tehdyt pandakajalit siistin topsareilla sekä puhdistusaineella hillitympään kokoluokkaan ja koko ~kauneuden~ kruunasi vanhojen ripsarien päälle vedetyt uudet kerrokset.

Että moi vaan kauneusbloggaaja tässä päivää :'D/. Kyllä sitä muiden silmämeikkejä katsellessa iski ehkä pieni alimeikattu olo, mutta minkäs teet kun aika loppui kaikilla mahdollisilla tavoilla kesken. No ehkä ensi kerralla sitten tulisi edustettua hieman freesimpänä niin henkisesti kuin fyysisesti.

Photobucket

Keikkareissulta ranteeseen jumahtanut hikiranneke tuli miittipäivän kiireissä kyllä erittäin tarpeeseen. Rannekkeen oikealla puolella keikkuloi sama ukkeli kuin pikkurilleissä.

Photobucket

Samalla keikalla ollut keikkaseuralainen nappasi itselleen mukaansa kuvassa näkyvän julisteen, se oli melkein isompi kuin minä!

Leopardihulluuteni (mustaharmaa) on näköjään valahtanut jo sukkahousuihin asti, o-ou.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Canon IXUS HS 230 pääsi keikalle mukaan, ja yllätyin suoraan sanottuna täysin miten laadukkaita keikkaotoksia laadukas kompaktikamera kykenee nykyisin tallentamaan. Vau.

Napsin keikalta kuvien lisäksi myös kaksi lyhyttä videopätkää nähdäkseni minkälaatuista videokuvaa kyseinen pokkari keikalla tallentaa. Klik klik 1080p.^ Valinnan vaikeus & mököttävä soitin. Lavapäällikkö on onneksi aina lähettyvillä :).

(Anteeksi, mutta mikä oli tuo yleisöstä kuuluva "häävalssi valssissa!" -toive :'D?)^ tämä video näytille ihan vain biisin lopussa olevan pitkän katseen takia, ah.
Tuli samalla myös todettua ettei se (video)kuvan autom.kääntö toimi ihan niin kuin olin ilmeisesti ajatellut, huuups.

Minulla on ylihuomenna synttärit \n___n/!
(Pssst. Marimekon Siirtolapuutarha -muki olisi ihan paras lahja, se missä on aurinko taivaalla)

8 kommenttia:

 1. Olipas yllättävän hyvin taltioitunut ääni noilla videoilla!! Kuvakin toki hyvää mutta eniten yllätyin kyllä äänen noinkin hyvästä laadusta. Bändikynnet on just huiput!!

  VastaaPoista
 2. Oli pakko tarkistaa, ne meidän joululahjamukit oli just siirtolapuutarhat :)

  VastaaPoista
 3. Uuh, magoisia kuvia! :) Itekin just Ixus 220 HS:n sain joululahjaksi, toivottavasti pystyy yhtä nätteihin tuloksiin kuin sisarensa... :D Tykkään blogistas kovasti, kirjotat hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Rakastan sun blogia, harmillista ettei blogger anna lukea. :/ Vedin onneksi pidemmän korren ja tallensin blogisi kirjanmerkiksi. :D Mutta ihanasti kirjoitat, ei ole semmoista tylsää jankutusta. :)

  VastaaPoista
 5. Hehee, eipä mitään mussu ;p Hyvä jos kynnet saivat huomiota ja oli hauskaa keikalla :D

  VastaaPoista
 6. voi oon kokoajan luullu, että oon sun lukija. Mutta nyt oon. Ja sulla on 300 lukijaa! onnea! Kun itekkin saavuttais saman :D

  VastaaPoista
 7. Mohn
  Vaikka keikoilta tarttuu videoihin tuulta muistuttavaa hurinaa, niin itse laulu ja musiikki kuuluu siitä huolimatta yllättävän hyvin. Joidenkin kamerat nappaavat taas yleisön jokkolaulannan herkemmin mukaan. Mielummin ehkä kuuntelen sitten sitä tuuliääntä ;D.

  Solja
  No käännä nyt vielä veihtä haavassa >:D. En saanut lahjaksi keltään, murmur!

  Noora
  Kiitos paljon n__n. Kävin blogissasi vastavierailulla, nam ne herkkukynnet <3!

  Sonja
  No voi kiitos kehuista :). Buuu blogger!

  shiny
  Fanit tykkäsivät myös ;D. Kohta satelee tilauksia postiluukusta.

  Black_Shot
  Thnx!

  eerika
  Kiitokset, lämmitti kyllä mieltä huomata uuden satasen menneen rikki :).

  VastaaPoista