tiistai 14. joulukuuta 2010

Coastal Scents (88-paletit sekä meikkisiveltimet)

Photobucket

Coastal Scents on ihastuttava nettikauppa, jota hehkutan aina tilaisuuden tullen :). Erilaisia kosmetiikkatuotteita löytyy laidasta laitaan, asiakaspalvelu on ollut minun kohdallani aina ystävällistä ja tilaamissani tuotteissa ei ole ollut koskaan mitään moitittavaa niin laadun tai hinnan suhteen. Toimitusajat saavat myös lämpimät kehut, tuotteet ovat tulleet noin viikossa ja joskus jopa muutamassa päivässä.

Coastal Scents tunnetaan parhaiten kuuluisista 88-paleteista sekä laadukkaista ja todella edullisista meikkisiveltimistä. Myös omat tilaus- ja käyttökokemukseni pohjautuvat näihin tuotteisiin.

Photobucket

Siveltimet ovat olleet pakattuina joka kerta kauniisiin pussukoihin ja suut on suljettu samettinauhoilla, ah mitä ihanaa pientä arjen ylellisyyttä ^__^. Ei voi kuin nostaa hattua firmoille, jotka viitsivät ja haluavat panostaa asiakastyytyväisyyteen. Tilattujen tuotteiden mukana tulee myös pari käyntikorttia ja pieniä tuotesampleja. Viimeksi sain samplen poskipunasta.

Photobucket

Suurin osa minun meikkisiveltimistäni on kotoisin CS:stä ja ne ovat kyllä parhaimpia meikkisiveltimiä mitä olen koskaan omistanut. Ne ovat olleet kestäviä eikä ainuttakaan karvaa ei ole irronnut vaikka olen pessyt siveltimiäni monet kerrat (ja en aina niin hellin ottein). Varret ovat siveltimissä jämäkät ja karvat ihanan pehmeitä. Jos en tietäisi, niin minun olisi hyvin hyvin vaikea uskoa näiden ihanuuksien maksavan vain muutaman dollarin verran.

Photobucket

88-paletit ovat jokaisen luomivärihamstraajan must have. Myin oman matta-palettini kesän aikana uuteen kotiin (olisittepa nähneet ostajan ilmeen kun hän avasi paletin :D) ja kiitos Black Fridayn tilasin kauan (=paletin julkaisemispäivästä asti) himoitsemani  Metal Manian. Palettien sävyt ovat todella pigmenttisiä, kestäviä ja riittoisia. Oma mattapalettini tippui ties kuinka monta kertaa lattialle ja ainoastaan peili otti pientä damagea viimeisimmästä pudotuksesta. Peiliin tuli pelkästään halkeama, mutta yhtään palasta ei irronnut.

Mikäli haluaisit aloittaa silmämeikkien tekemisen muullakin kuin niillä iän ikuisilla ruskeilla, mutta olet epävarma sinulle passaavista sävyistä niin tällainen 88-sävyn paletti on mitä mainioin apuväline :).

Palettiperheen uusin tulokas on 88 Prism Palette, onko tämä päässyt jo herättämään kenessäkään lukijassa mielenkiintoa?

Photobucket Photobucket

Löytyykö lukijoistani kuinka paljon Coastal Scents-faneja :)? Mitä kaikkia tuotteita olette nettikaupasta tilailleet?

Tässä vielä CS:n sivuilta napattu videopätkä, jossa esitellään firman tuotteita televisio-ohjelmassa.

Photobucket

Moni on kysynyt tätä jo aikaisemmin, eli kuinka CS:n sivuilla pystyy laskemaan tuotteille tulevat toimituskulut. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi.

Kuvassa näkyy ostoskorinäkymä ja siellä olevat viisi samaa tuotetta. Kirjoitat Zip-Code kohtaan postinumerosi, Country-kohtaan Finland ja Method-kohtaan valitset pudotusvalikosta USPS First-Class Mail International (edullisin). Tämän jälkeen klikkaat alla olevaa Recalculate-nappulaa ja toimituskulut ilmestyvät Est.Shipping-kohtaan.
Lue lisää »

maanantai 13. joulukuuta 2010

Meikkisiveltimiä netistä: Sigma

Photobucket

Sigma on keskittynyt myymään meikkisiveltimiä ja nousi nopeasti yhdeksi omaksi suosikikseni. Sivut ovat siistit, selkeät ja tuotteista on otettu todella hyvät tuotekuvat. Miksi tällaiset siistit ja nätit sivut ovat niiin harvassa kun on kyse kosmetiikka-alan firmoista :D?

Tilasin omat meikkisiveltimeni perjantaina 22.10 ja paketti lähti matkaan maanantaina 25.10. Postiluukusta kuului iloista kolinaa jo maanantaina 01.11 eli matkustamiseen meni aikaa ainoastaan seitsemän päivää. Siveltimet oli pakattu muoveihin ja muovit taas kauniiseen joulunpunaiseen kangaspussiin :). Mukana tuli vielä kaksi pientä kuvastoa Sigman kaikista siveltimistä.

Photobucket

Kynäsivellin "E30" ja häivytyssivellin "E35" maksoivat kumpikin $9 eli noin kuusi euroa mikä ei todellakaan ole paha hinta laadukkaasta meikkisiveltimestä. Toimituskuluja tuli neljä euroa.

Photobucket

Molemmissa siveltimessä on todella jämäkät varret ja ne tuntuvat tosi hyvältä ja tukevalta kädessä. Ei ollenkaan liian paksuja ja kömpelöitä, mutta ei myöskään sellaisia halvan ja rimpulan oloisia mitkä eivät tahdo edes pysyä kädessä. Varret ovat myös sopivan pituisia, eli ei mitään huonoa sanottavaa.

Photobucket

Tuleeko teille näistä Sigman siveltimistä mieleen eräs kolmikirjaiminen firma joka valmistaa myös muun muassa meikkisiveltimiä ;)?

Temptalian blogissa on verrattu Sigman ja MACin siveltimiä keskenään eli jos kiinnostusta löytyy niin käykäähään kurkkaamassa. Samassa blogissa on vastattu myös todella moneen Sigman meikkisiveltimiin liittyviin kysymyksiin.

Ovatko Sigman meikkisiveltimet teille tuttuja?
Lue lisää »

perjantai 10. joulukuuta 2010

Minun meikkisiveltimeni

Photobucket

En ole meikkisiveltimien hamstraaja, eli minulta ei löydy sen suurempia sivellinjemmoja. Olen kerännyt itselleni niin sanotun luottotiimin johon voin luottaa ja joiden avulla syntyy haluamani lopputulos. Matkalle lähtiessäni tiedän tasan tarkkaan mitkä siveltimet lähtevät mukaani ja mitkä jätän suosiolla kotiin odottamaan muita meikkaushetkiä.

Photobucket

Säilytän meikkisiveltimiäni kahdessa eri mukissa. Näin siveltimet eivät pääse likaantumaan, ovat näppärästi ja nopeasti käyttövalmiina ja ovathan ne ihan nättejä sisustuselementtejä muuten suht pelkistetyllä meikkauspöydällä :). Pienet aplikaattorit köllöttelevät omassa pikkuruisessa mukissaan ja muut isommat meikkisiveltimet löytyvät söpöstä normaalikokoisesta kukkamukista.

Photobucket

Kaikki aplikaattorini ovat tulleet erilaisten luomivärinappien tai -palettien mukana. Suosikkiaplikaattoreita löytyy muun muassa L'orealilta, CS:n "88" paletista ja Diorilta.

Photobucket

1. Everyday Minerals
2. NYX
3. NYX
4. Coastal Scents
5. GOSH
6. Coastal Scents

Näistä luomivärisiveltimistä ainut "turha" on numero kaksi. Sillä saa toki levitettyä sävyt isolle luomialueelle, mutta on muuten kokonsa puolesta enemmän kömpelö kuin näppärä. Näistä GOSH on oma suosikkini.

Photobucket

1. Sigma
2. Coastal Scents
3. Coastal Scents

Kynäsiveltimiä löytyy kolme kappaletta ja oma suosikkini löytyy Sigman riveistä. Se on tarpeeksi suippo ja jämäkkä tarkkaan työskentelyyn.

Photobucket

1. Sigma
2. MAC
3. Duroy
4. Everyday Minerals

Kun on kyse häivytyssiveltimistä, niin MAC 217 on noussut ehdottomaksi suosikikseni. Sigman "E35" ei jää missään nimessä huonoksi kakkoseksi. Duroyn häivytyssivellin on minun ihka ensimmäisiä meikkisiveltimiäni ^__^. Nopeasti laskettuna se on ainakin kuusi vuotta vanha (!). Ja on muuten kestänyt, siveltimestä ei ole irronnut yhtä ainuttakaan karvaa koko sen elinaikana. Onhan se vähän liian "lituskainen" ja ei järin pullea, mutta kyllä sillä ovat häivytykset sujuneet niin ennen vanhaan kuin myös nykyisin hätätapauksessa ;).

Photobucket

1. Coastal Scents
2. Make Up Store
3.
GOSH
4.
Make Up Store
5.
Coastal Scents
6. Taidekaupasta

Geelirajauksia tehdessä MUSin litteäpäinen sivellin (2) on aivan kuningas. Se on jämäkkä ja sillä saa tehtyä todella tarkkaa ja siistiä jälkeä. GOSHin honkkeliskonkkeli-sivellin (3) tulee hyvänä kakkosena.

Coastal Scentsin vinopäinen sivellin on eniten käytössä luomivärirajauksia tehdessä, mutta sillä saa ehostettua niin kulmakarvatkin kuin myös tehtyä geelirajauksia. Oikein näppärä ja monikäyttöinen siis :).


Photobucket

Poskipunasivellin The Body Shop, Baby Flat Top Everyday Minerals ja meikkivoidesivellin Duroy.

Kuinka monta meikkisivellintä teiltä löytyy ja missä säilytätte siveltimiänne?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Meikkisiveltimien maratooni:
* Alkulämmittely
* Vinkkejä meikkisiveltimien käyttöön
* Minun meikkisiveltimeni
* Mistä saan laadukkaita (ja edullisia) meikkisiveltimiä? (fyysiset liikkeet ja nettikaupat)
* Siveltimien puhdistus ja huolto
Lue lisää »