torstai 16. joulukuuta 2010

Note to myself: Älä unohda nyppiä kulmakarvoja

Photobucket

Kulmakarvoja on niin kauan kiva nyppia kunhan muistan tehdä sen viikottain. Kkaikki pienikin ylimääräinen hajakarva mahdollisimman nopeasti irti. Näin karvavalloitusta ei pääse tapahtumaan ja näin kulmien jatkuvasta siisteydestä on helppo pitää huolta.

... Vai onko?

Kulmakarvani ovat luonnostaan hyvin vaaleat, lähes näkymättömät. Hajakarvoja voi siis kasvaa melko paljon esimerkiksi kestovärjättyjen kulmien ympärille ennen kuin ne alkavat edes jotenkin näkymään. Kestovärjäyksen ansiosta kulmakarvojani ei tarvitse muuten ehostaa, sillä väri tarttuu tosi hyvin ja kestää pitkään hyvänä. Harmittavan usein kestovärjäyksen yhteydessä kuitenkin se kulmien nyppiminen saattaa unehtua viikoksi, kahdeksi, kolmeksi...

Kun kulmiin ei tarvitse koskea niin eihän niihin tarvitse kiinnittää juuri mitään huomiota. Sitten eräs kaunis päivä kun tuo rakas luonnonvalo pääsee yllättämään raadollisuudellaan huomaat kiljuvasi peilikuvan edessä. Mikä villimies sinusta onkaan tullut!

Tähän on onneksi selkeä ja simppeli ratkaisu, kulmanipsuttimet esiin ja nips naps hommiin. Tai siis olisi, jos kulmakarvat olisivat hentoja ja ohkaisia.

Photobucket

Vaan entäpä kun karvat sattuvat olemaan paksuudeltaan tätä luokkaa? Ja iho ohuempaa kuin paperi? Ja vielä hitusen herkkä?

Photobucket

Ja mikäli paksuus ei tyydytä, niin minulla on onneksi tarjota myös pituutta. Varsin kompakti pakkaus ettenkö sanoisi.

On muuten varsin mukava vetää tuollaista jokaisen naisen unelmaa irti kulmasta, kun iho venyy vetoliikkeen mukana ja saat oikein vetämällä vetää tuon karvan irti ja silloinkin kuuluu kulmasta *ruts* ja tunne on luultavasti samaa luokkaa kuin vetäisit haarukan irti otsastasi. Auts.

Pitkä ja paksu on siis kaikkea muuta kuin avainsana onneen, tietäähän sen monessa muussakin asiassa. Esimerkiksi paksu kurkku (oli sitten kotimainen tai ulkomaalainen) on ollut jokaisena testikertana paljon mauttomampi kuin ohkaisemmat yksilöt.

Olettekö te sisar hentoisia vai paksukulmakarvaisia kuten allekirjoittanut?

10 kommenttia:

 1. Hyvä kun koulussa tuli asiakkaaks mummoja, niin niillä oli kans megapaksut kulmat, ja oli oikeen urakka saada niitä karvoja sieltä irtoamaan : D

  eli joo, vertaan sua nyt mummoon. : D

  VastaaPoista
 2. Emmä tiiä, nypin heti hajakarvat, kun pikkasen pilkistävät ihon alta :D Ja kuitenkin mulla on aika tummat karvat, joita ei tarvis kyllä laittaa (luullaan usein värjätyiksi), joten ne on pakko nyppiä.

  Musta kulmakarvaveitsi on myös kiva. Sillä saa suunnilleen vedettyä pahimmat karvat, jossei pysty nyppimään.

  Kauppojen sovituskopeissa on muuten ihan paras nyppiä karvat!

  VastaaPoista
 3. kannattaa vaaleat kulmat värjätä vaikka vanhalla ripsivärillä tummaksi niin näkee sitten nyppiäkkin ne pois!

  VastaaPoista
 4. Mulla taitaa olla sieltä lähempää helpompaa "nyppimis päätä" nää.. Ainut ongelma on nyt se, että en tiedä minne nipsautus vehkeet oon pakannu muutossa!:(
  ...Haha:D Toi Norpan sovituskopppi:D Nyt ainaki tiedän miksi jollain kestää vähän kauemmin "sovittaa vaatteita":P

  VastaaPoista
 5. Nää kommentit päätyy vielä Pirkan niksikirjaan :D

  Hoitojen yhteydessä kosmetologi haluaa aina nyppiä kulmia ja häntä on pakko hillitä. Haluan pitää omat kulmakarvani, vaikka ne ovat melkein kasarimalliset. Ne nyt vaan sattuu sopimaan tähän naamaan.

  VastaaPoista
 6. Itse joudun lähes päivittäin nyppimään tummat kulmani, juuri tuon tummuuden takia. todella rasittavaa puuhaa :D ja vielä kun on paksut ja tummat karvat.

  VastaaPoista
 7. Mulla on luonnostaan paksut tummat kulmakarvat... ja jos haluaa välttää epämääräistä epäsiisteyttä ne pitää tarkastaa JOKA AAMU. Joskus oon ollut esim. viikon vanhempien luona ilman pinsettejä ja huomaan eräänä aamuna peilistä että jotain kamalaa on tapahtunut ja sitten yritetään karvoja nyppiä 20 vuotta vanhoilla tylsillä pinseteillä...

  VastaaPoista
 8. Solja
  No kiitti vaan : D!

  norppa
  Luonnostaan tummissa karvoissa on kyllä puolensa niin hyvässä kuin pahassa. Ei tarvitsisi juuri meikkailla, mutta sitten nuo vähäisetkin hajakarvat tuppaavat näkymään tosi helposti :/.

  Ahhahaa nyt en pääse tästä mielikuvasta koskaan eroon :D! No NYT tiedän miksi jotkut tuntuvat jäävän asumaan sovareihin ja eivät tunnu kuitenkaan liikkuvan siellä yhtään mihinkään : D.

  Anniksi
  Kiitti vinkistä, eipä ole tullut tuollainen mieleenkään :o. Minä yleensä ylimeikkaan ei-nypittävät kulmakarvat överitummiksi ja sitten kaikki ympärillä oleva karvoitus saa kyytiä.

  shiny
  Tätä sovarijuttua on kyllä pakko päästä joskus kokeilemaan :D! Ellei siellä välky muotibloggaajien kameravalo niin kysessä ovat siis kosmetiikkaihmiset ;D?

  syysviiru
  Ehdottomasti, kosmetiikkaihmisille tehty oma niksilehti ehdottomasti nyt heti pystyyn : D!

  Joo tuo on ärsyttävää että jos sinulle sopii joku juttu mikä ei ole ehkä se "ihanteen" vastainen niin sitä pitäisi alkaa heti muuttamaan sellaiseksi "ihanteeksi", olkoot vaikka nyt se kapea linnunsiipimalli kulmissa.

  Minulle sopivat hieman paksummat ripset (ei mitkään klimppihämähäkit kuitenkaan), mutta silti eräs kosmetologi aina topputtelee että ripsaria saisi harjata vain pari kertaa niihin räpsyttimiin. No mutta kun minulle ei ne hentoiset ripset näy mihinkään! Pakko sutia aina köh "muutama" kerros sitä ripsaria.

  35 kiloa kosmetiikkaa
  Vuotaako sinulla kulmat koskaan verta nyppiessä? Tälle herkkähipiälle käy nimittäin aina niin ;<.

  Jenni
  Kuulostaa "ihanalta" :D. Minä olen yrittänyt nyt pitää omat kulmani kunnossa ja muistaa tarkistaa ne vähintään kolme kertaa viikossa ja hoitaa nyppimisen. Ei kiitos enää sitä puskavaihetta :D.

  VastaaPoista
 9. Tää oisi voinu olla mun kirjottama postaus. Jos pystyn meikkaamaan päivänvalossa, niin nypin irtokarvoja päivittäin, mutta keinovalossa näin talvella niitä ei vain huomaa ennen kuin niitä on PALJON.

  Ja pitkiä, paksuja, aivoissa kiinni kasvavia ja veri vaan tirskuu. (Herkkää!) Mulla kesti aika pitkään tajuta, että kaikki naistenlehtien "ensin se vähän nipistää, mutta kyllä siihen sitten nopeasti tottuu" -ohjeet nyppimisestä ei todellakaan vain päde muhun.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi
  Kuulostaaa niiin turhauttavan tutulta :D. Ymmärrän tuskasi!

  VastaaPoista