perjantai 10. joulukuuta 2010

Minun meikkisiveltimeni

Photobucket

En ole meikkisiveltimien hamstraaja, eli minulta ei löydy sen suurempia sivellinjemmoja. Olen kerännyt itselleni niin sanotun luottotiimin johon voin luottaa ja joiden avulla syntyy haluamani lopputulos. Matkalle lähtiessäni tiedän tasan tarkkaan mitkä siveltimet lähtevät mukaani ja mitkä jätän suosiolla kotiin odottamaan muita meikkaushetkiä.

Photobucket

Säilytän meikkisiveltimiäni kahdessa eri mukissa. Näin siveltimet eivät pääse likaantumaan, ovat näppärästi ja nopeasti käyttövalmiina ja ovathan ne ihan nättejä sisustuselementtejä muuten suht pelkistetyllä meikkauspöydällä :). Pienet aplikaattorit köllöttelevät omassa pikkuruisessa mukissaan ja muut isommat meikkisiveltimet löytyvät söpöstä normaalikokoisesta kukkamukista.

Photobucket

Kaikki aplikaattorini ovat tulleet erilaisten luomivärinappien tai -palettien mukana. Suosikkiaplikaattoreita löytyy muun muassa L'orealilta, CS:n "88" paletista ja Diorilta.

Photobucket

1. Everyday Minerals
2. NYX
3. NYX
4. Coastal Scents
5. GOSH
6. Coastal Scents

Näistä luomivärisiveltimistä ainut "turha" on numero kaksi. Sillä saa toki levitettyä sävyt isolle luomialueelle, mutta on muuten kokonsa puolesta enemmän kömpelö kuin näppärä. Näistä GOSH on oma suosikkini.

Photobucket

1. Sigma
2. Coastal Scents
3. Coastal Scents

Kynäsiveltimiä löytyy kolme kappaletta ja oma suosikkini löytyy Sigman riveistä. Se on tarpeeksi suippo ja jämäkkä tarkkaan työskentelyyn.

Photobucket

1. Sigma
2. MAC
3. Duroy
4. Everyday Minerals

Kun on kyse häivytyssiveltimistä, niin MAC 217 on noussut ehdottomaksi suosikikseni. Sigman "E35" ei jää missään nimessä huonoksi kakkoseksi. Duroyn häivytyssivellin on minun ihka ensimmäisiä meikkisiveltimiäni ^__^. Nopeasti laskettuna se on ainakin kuusi vuotta vanha (!). Ja on muuten kestänyt, siveltimestä ei ole irronnut yhtä ainuttakaan karvaa koko sen elinaikana. Onhan se vähän liian "lituskainen" ja ei järin pullea, mutta kyllä sillä ovat häivytykset sujuneet niin ennen vanhaan kuin myös nykyisin hätätapauksessa ;).

Photobucket

1. Coastal Scents
2. Make Up Store
3.
GOSH
4.
Make Up Store
5.
Coastal Scents
6. Taidekaupasta

Geelirajauksia tehdessä MUSin litteäpäinen sivellin (2) on aivan kuningas. Se on jämäkkä ja sillä saa tehtyä todella tarkkaa ja siistiä jälkeä. GOSHin honkkeliskonkkeli-sivellin (3) tulee hyvänä kakkosena.

Coastal Scentsin vinopäinen sivellin on eniten käytössä luomivärirajauksia tehdessä, mutta sillä saa ehostettua niin kulmakarvatkin kuin myös tehtyä geelirajauksia. Oikein näppärä ja monikäyttöinen siis :).


Photobucket

Poskipunasivellin The Body Shop, Baby Flat Top Everyday Minerals ja meikkivoidesivellin Duroy.

Kuinka monta meikkisivellintä teiltä löytyy ja missä säilytätte siveltimiänne?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Meikkisiveltimien maratooni:
* Alkulämmittely
* Vinkkejä meikkisiveltimien käyttöön
* Minun meikkisiveltimeni
* Mistä saan laadukkaita (ja edullisia) meikkisiveltimiä? (fyysiset liikkeet ja nettikaupat)
* Siveltimien puhdistus ja huolto

7 kommenttia:

 1. Mä oon niin laiska meikkaamaan, että mulla on vain jotain halpiskamoja, ja ne on meikkipussissa muiden meikkien seassa. :D

  Ihana muuten tämä sun blogin ulkoasu, en ole ennen pistänytkään merkille. :3

  VastaaPoista
 2. This reminds me that I have not made a post about my brushes/brush collectionn for a looong time, I have to do the rankings all over again :), favorites have changed.

  VastaaPoista
 3. Tuo, jota sanoit turhaksi, näyttää tutulta... Vai oiskohan mun vastaava jotain muuta merkkiä kuitenkin? No, aika turha joo, jos vertaa, miten käyttökelpoisia monet muut sudit ovat :)

  VastaaPoista
 4. Kiva ja mielenkiintoinen postaus:) ihania noi lumiset kuvat!!:)

  VastaaPoista
 5. Mulla on aivan tolkuton määrä siveltimiä. Jostain ihme syystä niitä tulee aina osteltua, vaikka entisistäkään kaikki eivät ole aktiivikäytössä. Mulla on luottosiveltimet HM:n muinaista FOB-sarjaa. Ensimmäisen olen ostanut joskus 8 vuotta sitten ja juuri tänään sitä käytin. Hyvänä pysynyt. :)

  Mulla on muutamia siveltimiä arkimeikkien seassa kylppärissä, suurin osa peltipenaalissa suojassa pahalta maailmalta ja ne jotka eivät jostain syystä ole sopineet omaan käteen majailevat meikkipakissa omassa lokerossaan.

  VastaaPoista
 6. Mullekin kertyy siveltimiä enemmän kuin tarpeeksi. Niitä on kiva hiplata ja järjestellä :)

  Tosi hyviä siveltimiä on niinkin epätrendikkäällä sarjalla kuin Clarins. Jouduin perehtymään sivellintarjontaan jokin aika sitten, kun oli kuluttanut loppuun (!) Estee Lauderin poskipunasiveltimen.

  P.S. En ole hirveän punaposkinen, mutta se loppuun kulunut sivellin oli kymmenisen vuotta vanha.

  VastaaPoista
 7. Sanna
  Kiitoksia ^^. Nyt se näkyy jopa blogilista-sivustollakin oikeanlaisena :P. Ei siihen mennytkään kuin ehkä vuosi :D (siellä näkyi siis se ikuisuusvanha ulkoasu).

  LiisK

  norppa
  Se on vähän tuollainen hätävarojen hätävara-sivellin kun en muuta keksi jos muut ovat vaikkapa pesussa :D.

  shiny
  Mukava kuulla :)!

  Kesällä on aina hauska katsoa lumessa otettuja tuotekuvia ja talvella kesäkuvat... noh saavat aika mukavasti haikailemaan vihreää nurmea ja sinistä taivasta :<.

  M
  En ole kertaakaan kokeillut H&M meikkisiveltimiä :o. Ostavatkohan ihmiset niitä netistä vai myydäänkö niitä ihan fyysisissä liikkeissä?

  syysviiru
  No siinäpä on ollut pitkäikäinen sivellin!

  VastaaPoista