perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulusiivous ja pitkän odotuksen palkitseminen

Miten rakastankaan siisteyttä. Puhtaiden petivaatteiden tuoksu, mopattujen lattioiden raikkaus, kirpsakalle talvi-ilmalle hehkuvat matot, pölyä ei löydy mistään, kaikki tavarat ovat juuri siellä missä niiden pitääkin ja voit vain heittäytyä ketarat levällään sohvalle ja käydä joko katsomaan leffaa, jotakin sarjaa tai pelamaan vaikka konsolipelejä. Kaikkialla on niin tip top että ihan itkettää.

... Ai sen eteen pitäisi tehdäkin jotain?


Olen herännyt laittoman aikaisin ja saanut tehtyä kaikkea mahdollista, mutta myös paljon on vielä tekemättä. Illalla kuuden aikaan pitäisi olla valmista, eli eiköhän tämä tästä hitaasti mutta varmasti :D.

Minulla kun siivous menee helposti nysväämiseksi eli alan siivoamaan kaikkia epäolennaisia asioita. Äsken esimerkiksi järjestelin pelikaapin (mikä oli kyllä ihan järkevää, nyt se on tip top!) ja sitä ennen vaihtelin astiakaappien astioiden paikkoja. Eh? No mutta kun mä haluuu-uuun.

Kaikki pyykki on pesty, kaikki tiskit on tiskattu (luojan kiitos), vaatteet saatu omille paikoilleen vaatekaappeihin (halleluja!) ja jääkaappi on siistitty.

Mitä pitäisi vielä siis tehdä?


Tein tähän äsken listan huoneittan ja se aiheutti sen verran stressiä että jätänkin julkaisematta :'D. Taidan siis pistää töpinäksi ja vähän äkkiä jos meinaan olla valmis kahdeksan tunnin päästä, jaiks!

Joko te olette saaneet joulusiivouksen tehtyä?

Arvatkaapa mikä päivä tänään on?


Saan mieheni illalla ensimmäistä kertaa kotiin 4,5 kuukauteen ♥.

Kuvat weheartit.

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan myös siisteyttä, mutta en vaan saa ikinä aikaseksi siivota. Nytkin ollu matto neljä yötä pihalla vähän tuulettumassa.. Ihan vaan sen takia etten oo saanu aikaseks imuroida ja luututa huonettani.. :D Tänään vois ryhdistäytyä!

  Ja oi, vietä ihanaa aikaa miehesi kanssa, pitkästä aikaa :) mahdat olla onnellinen!

  VastaaPoista
 2. Fiksu undulaatti sulla kun osaa siivotakin :D

  Leppoisaa lumista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ku joku muuki on samanlainen siivoojaa! Mullaki mennee aina iäisyys siivotessa ku samalla järjestän vähän tuolta ja sitten vielä tuolta ja jos vaikka tuonki vielä. Mutta voi sitä ihanuutta ku kaikki on järjestyksessä ja tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle. Toivottavasti sait siivouksen tehtyä!

  VastaaPoista
 4. Minäkin jumitun järjestelemään epäolennaisia asioita kesken siivouksen :D Mies imuroi nämä 60 neliötä vartissa, minulla menee ainakin tunti, kun nysvään suuttimen kanssa kaikki mahdolliset nurkat, kolot, listat ja kirjahyllyn..

  VastaaPoista
 5. The parrot is soooo cute :)

  But do not overdo it with the cleaning, remember to rest and relax :)

  VastaaPoista
 6. Sama kun H:lla että tykkään siisteydestä mutta ei saa aikaiseksi siivota. Nyt syksylläkin mulla oli tosi pitkiä päiviä koulussa (+matkat) niin ei sen jälkeen jaksanut siivota ja myös viikonloppuna oli ihan muut jutut mielessä.

  VastaaPoista