keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Hymyilevä bloggaaja

Photobucket

Mikä tuo bloggaajalle hyvää mieltä? Lukijat, lukijoiden kommentit ja tietenkin muut bloggaajat :). Hymy ei ota loppuakseen, sillä ollessani pienellä blogitauolla olin voittanut sillä välin yhdessä arvonnassa ja saanut myös muuta pientä kivaa ^__^.

Ihka ensimmäiset Cover Girl- tuotteeni, jay!

Mietin juuri oman arvontaani ja että pidänkö sen ennen joulua vai vasta joulun jälkeen. Joulun jälkeen voisi olla ehkä viisainta, niin ollaan päästy silloin kaikista pyhistä ja uusista vuosista eroon :). Ja olen saanut kamerani takaisin kotiin ja pääsen ottamaan juuri sellaisia kuvia kuin haluan, emme oikein lämpene tuon Nikonin kanssa toisillemme.

Photobucket

Voiko paketti enää edes näyttää tämän herkullisemmalta? Mmmmm.

Photobucket

Tämä Konad-kiekko sai hymyn sijaan jo pienen naurun kasvoille :D. Meinasin nimittäin tilata tämän aikoinaan OC Nail Artista, mutta karsin silloin tämän raskain mielin pois muutaman muun kiekon ohella. Olenkin lainannut tätä kiekkoa kaveiltani (kuka sitten tilasi tämän) suht ahkerasi siitä lähtien ja kironnut kun en itselleni tilanut tätä :D. Rakastuin noihin rusetteihin ja lumihiutaleihin enemmän kuin luulinkaan.

Voitte siis kuvitella mikä tuuri ja sattuma oli kun juuri tämä Konad-kiekko pujahti postiluukusta sisään yhdessä suklaarasian kanssa, suuri kiitos ihanalle blogittarelle ♥.

Mikä on ilahduttanut teitä viime aikoina?

8 kommenttia:

 1. Kiva että tykkäsit =) Yritin koota paketin juuri sinun näköiseksi,vaikken tunnekkaan kuin blogia seuranneena :D

  Tuota Konad-kiekkoa pohdin hartaasti ja jotenkin osasin kuvitella juuri noita kuvioita kynsillesi ;)

  Minua on ilahduttanut viimeksi tänään kun avopuolisoni vei meidät yllärinä ulos syömään ja kun tyttäreni piirsi oikein hienon kuvan minusta(tosin piirustus syntyi kirjekuoren taakse joka on menossa papalle,sisältönä joulukortti..) mutta ajatus tärkein,eikös vain!

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että paketti saapui perille. :)

  VastaaPoista
 3. Ui tuo laatta on yksi minun lemppareista! :)

  VastaaPoista
 4. Tästä postauksesta nousi kyllä hymy minunkin huulille! :)

  Minua on ilahduttanut mm. tänään se, että sain niin paljon asioita hoidettua vaikka olen normaalisti vapaapäivinäni kauhea vätys. Äidin vierailukin ilostutti kovasti. Näen äitiä vain pari kertaa vuodessa mutta minkäs teet kun etäisyyttä on monta sataa kilometriä. :/

  VastaaPoista
 5. Tuo laatta on kyllä kiva! Varsinkin lumihiutale on nyt jees ;)

  Ja nuo cover girlin false lash effect -kopsuripsarit on huippuja. Ite oon useempaa eriä kokeillut, pitäisikin taas laittaa tilaukseen ebaystä, kun miehen tuoma alkaa hyytyä.

  VastaaPoista
 6. höh, mikäs vika nikonissa on :D

  VastaaPoista
 7. Läpi lasien
  Onnistuit kyllä täydellisesti, kiitoksia vielä kerran <3 :).

  Lasten piirrustukset ovat kyllä ihania, ihmishahmokuvista tulee aina niiiin imartelevia :D.

  Mansikka
  Kiitos vielä, testikuume on kova :)!

  Sonne
  Nousi kyllä yhdeksi omaksi lempparikseni myös :)!

  Sanni
  Minä teen yleensä aina listoja mitä pitäisi tehdä ja ai että kun tulee hyvä mieli kun saan vetää asioiden yli viivan :). Myös tärkeiden ihmisten vierailut ovat aina ihania jos heitä näkee harvoin tai asuvat kaukana (ja näkee siksi harvoin).

  norppa
  Odotan kyllä innolla testaamista! Onko noita ripsareita paljonkin erilaisia?

  H
  Se on vähän hassu :D. Tarkennusalue höpsöilee vaikka sitä säätäisi miten ja ja kädet ovat tottuneet Canoniin ;D.

  VastaaPoista
 8. Noita ripsareita on useempia joo, en kaikista muista ku purtilon värin :D Mutta siis pidentävä mulla on nyt ja sit on se ihan perusversio sekä semmoset, joissa on hieman violettia/vihreetä/ruskeeta jne, joka korostaa silmien omaa väriä. Niistä oon blogannu joskus.

  VastaaPoista