tiistai 14. joulukuuta 2010

Coastal Scents (88-paletit sekä meikkisiveltimet)

Photobucket

Coastal Scents on ihastuttava nettikauppa, jota hehkutan aina tilaisuuden tullen :). Erilaisia kosmetiikkatuotteita löytyy laidasta laitaan, asiakaspalvelu on ollut minun kohdallani aina ystävällistä ja tilaamissani tuotteissa ei ole ollut koskaan mitään moitittavaa niin laadun tai hinnan suhteen. Toimitusajat saavat myös lämpimät kehut, tuotteet ovat tulleet noin viikossa ja joskus jopa muutamassa päivässä.

Coastal Scents tunnetaan parhaiten kuuluisista 88-paleteista sekä laadukkaista ja todella edullisista meikkisiveltimistä. Myös omat tilaus- ja käyttökokemukseni pohjautuvat näihin tuotteisiin.

Photobucket

Siveltimet ovat olleet pakattuina joka kerta kauniisiin pussukoihin ja suut on suljettu samettinauhoilla, ah mitä ihanaa pientä arjen ylellisyyttä ^__^. Ei voi kuin nostaa hattua firmoille, jotka viitsivät ja haluavat panostaa asiakastyytyväisyyteen. Tilattujen tuotteiden mukana tulee myös pari käyntikorttia ja pieniä tuotesampleja. Viimeksi sain samplen poskipunasta.

Photobucket

Suurin osa minun meikkisiveltimistäni on kotoisin CS:stä ja ne ovat kyllä parhaimpia meikkisiveltimiä mitä olen koskaan omistanut. Ne ovat olleet kestäviä eikä ainuttakaan karvaa ei ole irronnut vaikka olen pessyt siveltimiäni monet kerrat (ja en aina niin hellin ottein). Varret ovat siveltimissä jämäkät ja karvat ihanan pehmeitä. Jos en tietäisi, niin minun olisi hyvin hyvin vaikea uskoa näiden ihanuuksien maksavan vain muutaman dollarin verran.

Photobucket

88-paletit ovat jokaisen luomivärihamstraajan must have. Myin oman matta-palettini kesän aikana uuteen kotiin (olisittepa nähneet ostajan ilmeen kun hän avasi paletin :D) ja kiitos Black Fridayn tilasin kauan (=paletin julkaisemispäivästä asti) himoitsemani  Metal Manian. Palettien sävyt ovat todella pigmenttisiä, kestäviä ja riittoisia. Oma mattapalettini tippui ties kuinka monta kertaa lattialle ja ainoastaan peili otti pientä damagea viimeisimmästä pudotuksesta. Peiliin tuli pelkästään halkeama, mutta yhtään palasta ei irronnut.

Mikäli haluaisit aloittaa silmämeikkien tekemisen muullakin kuin niillä iän ikuisilla ruskeilla, mutta olet epävarma sinulle passaavista sävyistä niin tällainen 88-sävyn paletti on mitä mainioin apuväline :).

Palettiperheen uusin tulokas on 88 Prism Palette, onko tämä päässyt jo herättämään kenessäkään lukijassa mielenkiintoa?

Photobucket Photobucket

Löytyykö lukijoistani kuinka paljon Coastal Scents-faneja :)? Mitä kaikkia tuotteita olette nettikaupasta tilailleet?

Tässä vielä CS:n sivuilta napattu videopätkä, jossa esitellään firman tuotteita televisio-ohjelmassa.

Photobucket

Moni on kysynyt tätä jo aikaisemmin, eli kuinka CS:n sivuilla pystyy laskemaan tuotteille tulevat toimituskulut. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi.

Kuvassa näkyy ostoskorinäkymä ja siellä olevat viisi samaa tuotetta. Kirjoitat Zip-Code kohtaan postinumerosi, Country-kohtaan Finland ja Method-kohtaan valitset pudotusvalikosta USPS First-Class Mail International (edullisin). Tämän jälkeen klikkaat alla olevaa Recalculate-nappulaa ja toimituskulut ilmestyvät Est.Shipping-kohtaan.

5 kommenttia:

 1. Haaveilen useammasta CS:n paletista, mutta jotenkin järki sanoo, että se yksi riittää... Ainakin niin kauan, kun on myös kasoittain kaikkia muitakin luomivärisettejä.

  Siveltimiä tosin saatan jossain vaiheessa tilata lisää, joten ehkä samalla jotain muutakin... eeh...

  VastaaPoista
 2. I have a nicely filled out cart there... some mica samples and brushes - but did not buy, not even during the 33% sale. I have too many brushes and pigments already! But they do come out with interesting new stuff all the time, latest edition: the duo-fiber crease and eyeshadow brushes. I keep thinking that those would probably be awesome with my loose pigments but the price really puts me off.

  VastaaPoista
 3. Todellakin haaveilen minäkin tuosta isosta paletista... Mutta tällä hetkellä en voi netistä tilata, joten taitaa jäädä saamatta :(

  VastaaPoista
 4. Pakko muuten tänne vinkata aiheeseen littyen kivasta kaupasta.

  http://www.bf-beauty.com/

  Tilasin viime kesänä itselleni 120paletin ja innostuin samalla kokeilemaan tarjouksessa olevia siveltimiä.

  Suurin osa siveltimistä näytti olevan synteettisiä, mutta aitokarvaisiakin löytyy.

  http://www.bf-beauty.com/en/product/item/424/product_detail.html

  Olen tähän ostokseen ollut hyvin tyytyväinen. Siveltimet oikeasti tuntuu laadukkailta ja olen löytänyt kilpailijan lempisiveltimelleni (2001 vuonna ostettu Eliezerin häivytyssivellin).

  Yksi poskipunasivellin on poistunut käytöstä heti alkuunsa, karvaa lähti paljon. Mutta muuten kaikki on toiminut paremmin kun hyvin. Hintakin oli tarjouksessa huikeat 15$ :D

  Postikulut sivellinsetille ja 120paletille oli yhteensä jotain kolmen euron kieppeillä.

  VastaaPoista
 5. Itse tilasin juuri vähän aikaa sitten tuon uuden Prism paletin ja olen ollut tähän mennessä oikein tyytyväinen, koska sisältää matta sävyjä ja helmiäissävyjä. Tämän lisäksi on myös original paletti. Tykkään molemmista.

  VastaaPoista