sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tuliaisia kempparista

Olin eilen perjantaina yltiöpositiivisella tuulella jo heti aamulla kahdeksan aikaan. Olo tuntui tosi onnelliselta ja ihanalta, vaikka "mitään" ei ole edes tapahtunut. Hymyilin kaupungilla kaikille vastaantulijoille ja ihmiset katsoivat vähintäänkin todella kummallisesti. Mistähän lie tullut tuokin fiilis tullut? Liian vähän yöunia takana ;)?

Odotin koko päivän (ja edellisen viikon) positiivista puhelua paikasta x, ja olo oli niiiin itsevarma ja hyvä että kyllähän sitä taas harmitti kun puhelu ei ollutkaan niin kiva (vaikka siihenkin olin varautunut ja mananut ennakkoon). En antanut tiedon kuitenkaan lannistaa vaan lähdin kavereiden kanssa pitämään myöhemmin illalla hauskaa :).

Kävin eilen myös kestovärjäyttämässä ripset ja kulmakarvat. Ripset saivat ensi kertaa uutta mustikansävyistä väriä (mustaa ja violettia) ja tykkään lopputuloksesta aivan mielettömästi :)! Silmien vihreät sävyt tulevat ihanasti esille. Mikäli huomenna sunnuntaina sää sallii niin otan teille mustikkaräpsyttimistä kuvia

Kempparista lähti mukanani uusien silmien ja kulmien lisäksi myös muutama tuote.

Photobucket

Tuotteiden lähempää tarkastelua luvassa myöhemmin. Tuo Play-tuoksu on iiihana ~.

Pahoittelen meikkisiveltimien maratoonin siirtymistä :/. Kiireiden lisäksi täällä on eletty harmaassa pilviharsossa ihan hävyttömän kauan ja valoa ei ole riittänyt nimeksikään. Kameraani ei ole tarkoitettu sisäkuvaamiseen eli ne pienet valonpilkahdukset ovat olleet kaikkea muuta kuin riittäviä. Haluaisin toteuttaa tämän maratoonin kuitenkin hyvillä kuvilla ilman kohinoita yms.

Mutta onneksi ystävät ovat olemassa ja saan maanantaina ystäväni kameran lainaan :)! Jee jee päästään sitten pyöräyttämään tuo maratooni käyntiin. Toivottavasti jaksatte vielä odotella :].

PS. Onko tuo sana "kemppari" vanhanaikainen vai käytetäänkö sitä vielä? Pitääkö minun päivittää itseni nykyaikaan :D?

PPS. Yhdistin kategoriat "Arkielämää" ja "Höpöhöpö" yhdeksi ja samaksi. Meinasin ensin poistaa jomman kumman, mutta jostain syystä valinta osottautui hankalaksi :D. Kun ei kaikki kuitenkaan ole arkea eikä höpöhöpö aina pelkkää höpöpöpöä. Ei-niin-luova -ratkaisu siis voittakoon.

4 kommenttia:

 1. Kemppari on just hyvä sana! :) Mulle tulee siitä mieleen nimenomaan yks kemppari jossa kävin lapsena (10-12-vuotiaana) ostamassa helmiäisvalkoista Lumenen huulipunaa :D Valkoinen huulipunahan tunnetusti sopii kaikille ja tekee ihmisestä erittäin elävän näköisen :D Esiteininä se tuntui olevan ainoa väri jota ikinä kuvitteli voivansa käyttää.

  Kemppari on nostalginen sana eikä sitä saa hävittää :)

  VastaaPoista
 2. Jos kemppareita vielä olisikin! Muistan kempparinomistajarouvan, joka aina suositteli Görläänin tuotteita :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli pitkään tuo definicils-ripsari käytössä ja vaikka vannonkin lumenen blueberry curl wp:n nimeen sen pysyvyyden vuoksi niin jotenkin kaipaisin taas tuota Lancomea takaisin.

  Pahoittelut arvontapalkinnon viivästymisestä,ollut niiin paljon kaikkea ja kaiken lisäksi menin lataamaan viruksen koneelle jonka takia en ole edes päässyt blogia päivittämään.. mutta yritän aktivoitua ensi viikolla.

  En ole ennen kuullutkaan mustan+violetin yhdistelmästä kestovärissä,aina ollut sinimustaa vain. Kiva jos onnistut kuvaamaan tuon sävyn =)

  -Emilia/Läpi Lasien-

  VastaaPoista
 4. Nonnu
  Oih, kai sinulla on se vieläkin tallessa ;D?

  syysviiru
  Täällä on ollut tuo sama kemppari missä otan kestovärjäyksen niin jo vuosikymmeniä. Jo silloin kun vanhempani olivat nuoria :)! Omistus on aina siirtynyt äidiltä tyttärelle. Ihanan nostalginen paikka, olen käynyt siellä ihan pienenä äitini kanssa ja siellä tuoksuu vieläkin sille samalle kempparille kuin vuosia sitten <3.

  Anoyymi/LäpiLasien
  Minulle ylistettiin maasta taivaisiin tuota ripsaria, joten eihän sitä voinut olla kokeilematta ^^'.

  Nou hätä :)!

  Minulla on ollut aina ennen tuota sinimustaa ja kyllä nämä simmut tuntuvat nyt vähän enemmän vihreiltä kuin sinimustan kanssa :>.

  VastaaPoista