sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Revitalash uutuustuotteiden ensilanseeraus


Minut kutsuttiin syyskuussa Hair by RevitaLash ja RevitaBrow ensilanseeraustilaisuuteen. Tilaisuus järjestettiin A21 Cocktail Loungessa, ja pyysin aveciksi shinyn.

Tilaisuutta olivat juontamassa ihastuttavat Noora Hautakangas sekä Satu Tuomisto ja heidän kanssa oli oikein rentoa ja mukavaa jutella niin uutuustuotteista kuin myös blogimaailmasta. "Testasimme" tuotteita kämmenelle ja naureskelimmekin että kohta kasvaa sellaiset puskat kämmeniin että oksat pois :D.


Mietimme shinyn kanssa tilaisuuteen kävellessä, että onkohan tämä sellainen "muotiblogitapahtuma" missä kaikki räpsivät kuvia toisistaan ja kaikilla on käsissä se skumppalasi ja macaron-leivos.

...Kohta huomasimmekin istuvamme tyylikkäillä sohvilla drinkkien ja macaron-leivosten kera muutaman salamavalon räiskyessä ympärillä. Muistan varmaan ikuisesti shinyn ihanan tokaisun; "onneksi laitoin korkkarit". Sama kävi myös itselläni mielessä :D.


Mihin uutustuotteisiin pääsimme sitten tutustumaan?

"RevitaBrow on ainutlaatuinen kulmakarvojen hoitotuote, joka auttaa saamaan tasaisen tuuheat, näyttävät kulmakarvat. RevitaBrow auttaa korjaamaan kulmakarvat, jotka ovat vahingoittuneet, ohuet tai harvat. RevitaBrow levitetään tuotteen applikaattorilla päivittäin, kerran päivässä, suoraan puhtaalle iholle alueelle, jossa kulmakarvojen kasvun toivotaan lisääntyvän. RevitaBrow auttaa sinuakin saamaan harventuneet kulmasi takaisin elinvoimaisiksi ja tuuheiksi. Tulokset näkyvät noin 30-60 päivän kuluttua."
"Hair by RevitaLash auttaa saamaan hienoista, ohuista ja harventuneista hiuksista eloisat, voimakkaat ja tuuheat. Hair by RevitaLash on ihanteellinen tuote miehille ja naisille, jotka kamppailevat ohentuneiden ja harventuneiden hiustensa kanssa. Hieromalla 1-2 pumppausta hoitavaa vaahtoa puhtaaseen hiuspohjaan kerran päivässä, saat näkyviä tuloksia noin 90 päivässä. Tuote hierotaan niille alueille, joissa hiusten kasvua ja tuuheutumista toivotaan tapahtuvan."

Neiti hidas ja ja neiti nopea
Paikkana A21 oli minulle uusi tuttavuus ja erittäin positiivinen yllätys. Sisään pääsee ovikelloa soittamalla ja henkilökunta oli todella ystävällistä ja palveluun oli panostettu. Tila oli jaettu kauniisti verhoilla ja valaistus oli ihanan pehmeä ja tunnelmallinen. Pääsin ensimmäistä kertaa maistamaan cocktaileja ja eihän noista voinut olla tykkäämättä.

Juomien lisäksi myös pikkuruokatarjoilu oli herkullista. Pikkusuolaisista ehdoton suosikkini oli voileipäpalat joiden välissä oli häränlihaa + majoneesi ja päällä viinirypäle. Noiden tekemistä on kokeiltava ehdottomasti joku kerta kotona, njam :)!

Photobucket

Saimme kotia lähtiessä mukaamme pienet goodie bagit jotka sisälsivät mm. nämä kaksi aikaisemmin mainitsemaani uutuustuotetta.

Minun toinen kulma (mitä sanaa siitä voi käyttää? Kulma kuulostaa höperöltä) on hieman lyhyempi ja alkaa kauempaa nenävarresta kuin toisen silmän kulma (saiko tuosta nyt selkoa). Ero ei ole kovin iso, mutta kyllä sen huomaa. Haluaisin tämän vajaavaisemman kulman olevan siis kärjestä tuuheampi ja karvojen alkavan kasvaa lähempänä nenävartta. RevitaBrow pääsee siis lähiaikoina aloittamaan tositoimet ja katsotaan saako se kulmissa minkälaista muutosta aikaiseksi :).

Ovatko nämä tuotteet teille tuttuja? Löytyykö käyttökokemuksia tai oletteko kuulleet villejä huhuja?

5 kommenttia:

 1. Mistä näitä ihmeaineita saa ostaa? Mahtavat maksaa maltaita, mutta ainahan sitä saa haaveilla. Pitäähän ihmisellä toki olla tavoitteita ;D


  Kate

  VastaaPoista
 2. En ole kuullut kyseisistä tuotteista aiemmin, mutta kiinnostuin kyllä tuosta RevitaBrowsta. Kerro ihmeessä sitten minkälaisia tuloksia sait sillä aikaan! :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin ihmettelen mistähän näitä voisi ostaa. Maksaa varmaan just miun budjetille liikoja, ja ei nuo omat kulmat tai hiukset oo niin huonossa kunnossa ainakaan vielä, mut lahjaideaksi jollekkin tutulle joka valitellut ongelmia esimerkiksi hiustensa kanssa

  VastaaPoista
 4. Äh, skeptikko täällä päivää! ;) Minä suhtaudun suuuuuuurella varauksella näihin tällaisiin tuotteisiin. Niinpä olenkin äärimmäisen kiinnostunut testistäsi kulmakarvojen suhteen, että tapahtuuko yhtään mitään. Voihan olla, että noi ihan toimiikin! Mielenkiintoista ainakin jos ei muuta.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi
  Lisäsin merkinnän loppuun linkin josta löytää jälleenmyyjät :)!

  Jonna
  Minua niin himottaisi kokeilla tuota ripsien kasvatusainetta, ennen-jälkeen -kuvat ovat ihan mielettömiä!

  Ruby Rose
  En muista summaa eurolleen, mutta yli 100€ olivat kumpikin tuote. Minä mietin tuon hiustuotteen antamista lahjaksi, olisi mielenkiintoista seurata miten hiuksille alkaisi tapahtumaan :).

  Mohn
  Toinen skeptikko täällä huomenta \0. Minä en koskaan usko mihinkään ihmeaineisiin ellen sitten saa faktoja ja todistusaineistoa silmien eteen >:D. Tapahtumassa näytetyt kuvat olivat kyllä vaikuttavia, mutta tuskin tuo kuitenkaan voi ihan kaikilla toimia samalla tavalla.

  Mielenkiinnolla odottelen testituloksia :)!

  VastaaPoista