perjantai 5. marraskuuta 2010

Mad Mineralsin tuotteet -20%

Mikäli laadukkaat, pigmenttiset ja syötävän herkullisen sävyiset mineraaliluomivärit kiinnostavat niin nyt olisi vielä parin päivän ajan Mad Mineralsilla -20% alennusmyynnit menossa :)! Nettikaupasta löytyy myös suosittuja Indeliblen geelirajauksia. Olen swatchannut omat Mad Mineralsini tässä merkinnässä.

Photobucket

Minä tein tuonne kaverini kanssa kimppatilauksen ja meillä oli ostoskorissa yhteensä 12 tuotetta ja tuotteille tuli toimituskuluiksi vain $7.00. Tuotteet lähtivät tulemaan jo seuraavana päivänä ja toimitus on ruuhkista riippuen kestänyt sen 1-2 viikkoa. Muistakaa myös 45€ tulliraja tilatessanne, tuon summan pitää myös sisältää toimituskulut.

( Ps. ColorMask "Pepper" on edelleenkin vapaana. Mikäli olet kiinnostunut niin otatko minuun sähköpostitse yhteyttä. )

Sivellinpostauksia on nyt jouduttu odottelemaan, sillä täällä on ollut koko viikon aivan uskomattoman huono keli. Ulkona on pimeää kuin turusen pyssyssä ja taivaalta tulee kaatamalla vettä. Yritäppä sitten räpsiä ei-järkkärillä inhimillisiä kuvia -__-.

Mikäli ilma ei tästä parane, niin täytynee käynnistää maratooni vähän hölmösti ja aloittaa nettikauppasuositteluista mikäli meikkisiveltimiä on hankkimassa. Niihin ei tarvitse omia valokuvia :D.

3 kommenttia:

 1. Oi, ihana uusi mineraalimeikkituttavuus tämä Mad Minerals... pitääpi kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Jenni
  Oi kiitos :)!

  Light-heeled rush
  Suosittelen tutustumaan :). Samplet maksavat pieniin purkkeihin otettuina olikos ne nyt 2.25$ eli ei juuri mitään. Geelirajauksista olen myös tykännyt :).

  VastaaPoista