tiistai 16. marraskuuta 2010

Herkkukoruja Savosta

Photobucket

Delikalas on Janen harrastuspohjalta lähtenyt toiminta, jonka tarkoituksena on valmistaa yksilöllisiä herkkukoruja asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja ennen kaikkea levittää korujen kautta iloista mieltä.

Herkkuja on saatavilla niin rintakoruina, laukkukoruina, avaimenperinä, kännykkäkoruina, kaulakoruina, korvakoruina kuin myös sormuksina. Kaikki värivaihtoehdot ovat mahdollisia ja myös koristeideat pyritään toteuttamaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Kukapa ei nyt ilahtuisi muffinsikorviksista, vaahtokarkkisormuksesta tai jäätelökaulakorusta? Minun tekisi ainakin mieli kahmia nuo kaikki herkkukorut suuhuni syliin ^__^.

Photobucket

Koruja voi tilata pääsääntöisesti Janelta sähköpostitse. Pieni koruerä on ollut kesästä lähtien myynnissä Keramiikkapaja Savettaressa Pohjois-Savossa Tuusniemellä. Näin joulun alla koruja on mahdollisuus bongailla myös joulumyyjäisistä Savon alueella :).

Tilaukset maksetaan suoraan Janen pankkitilille ja korut lähetetään pikimmiten, kun maksusuoritus näkyy hänen tilillään. Tilauksen yhteydessä ei tule laisinkaan postikuluja :)!

Photobucket

Janelle voi lähettää lisäkysymyksiä sekä tilauksia sähköpostiosoitteeseen:
Delikalas ät Gmail.com

HUOM! Sähköposti on muuttunut, yläpuolella näkyy nykyinen ja oikea sähköpostiosoite josta Janen saa kiinni.

Kannattaa piipahtaa myös Facebookin puolella, sillä Delikalas-yhteisössä on joka kuukausi koruarvonta :).

8 kommenttia:

 1. Oioi näyttääpä kivoille nuo korut! :D

  VastaaPoista
 2. Ahdistavia koruja, miten noita muka voi olla maistamatta? :D Aivan liian herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
 3. mullaki on toi vaahtokarkkisormus :) ja kakkupalamagneetti!

  VastaaPoista
 4. Sonne
  Nuo ovat kyllä kirjaimellisesti syötävän ihania :3~.

  M
  Haha, ajattele jos noihin saisi vielä jonkun makean tuoksun vangittua :D!

  Solja
  Muistelinkin että sinulla oli myös tuo vaahtokarkkisormus, se näyttää paljon isommalta sinun kuvassasi :o. Vaikka noita on vain yhtä samaa kokoa, hassua :D. Tai sitten sinulla on pikkuisemmat sormet kuin minulla ^^.

  VastaaPoista
 5. Heiii näin työkaverillani ihanat jätskikorvikset ja tuumin että varmasti olen nähnyt noita jossain ja täällä sun blogissahan ne vilahti! Oi että rakastan kaikkea söpöä näpräystä ja tällaista itsetehtyä käsityötoimintaa on niin kiva tukea. Huippuja joululahjaideoita siis tyttökavereille :)

  VastaaPoista
 6. Katjamaria
  Käsityötä on kyllä mukava tukea, varsinkin jos myyjän kanssa kohtaavat vielä kemiatkin ja hän on sitoutunut asialleen :).

  Meinasin kerran ostaa korun yhdeltä käsityömyyjältä, mutta tämän nettisivujen tiedät olivat todella puutteelliset, infot olivat sekalaiset ja hän ei koskaan vastaa sähköpostiviesteihin! Facebook-ryhmä päivittyy kyllä tiuhaan tahtiin, mutta siellä on kommentointiesto ryhmän jäsenillä.

  Ei paljoon tehnyt mieli tukea enää tuollaista toimintaa...

  VastaaPoista
 7. Ohhoh, näyttääpä ihanilta ! Vaikka onkin näin vanha postaus, niin en voinut olla kommentoimatta. Meen kesällä viikoksi Tuusniemelle, joten pystyisiköhän noutamaan Janelta käsin noi korut?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi
  Korjasin teksiin Janen uuden nykyisen sähköpostiosoitteen josta hänet saa kiinni, niin kannattaa lähettää hänellä sähköpostia ja varmistaa asia vielä häneltä itseltään :). Mutta eiköhän sen luulisi olevan mahdollista.

  Nuo korut ovat kyllä iiihania ^-^.

  VastaaPoista