keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Tuplasiipirajaus feat Pizzazz

Photobucket

Halusin kokeilla hieman erikoisempaa rajaustyyliä ja päädyin tekemään siipirajauksen kahdella siivellä ja violetilla luomivärillä.

Photobucket

Aloitin tekemällä siipirajaukset yläluomille Rimmelin nestemäisellä Exaggerate Eye Linerilla. Seuraavaksi tein "pääsiiven" yläpuolelle toisen kapeamman siiven. Molemmista siivistä oli tarkoitus tulla yhtä paksut, mutta raskaiden kulmaluiden (=jyrkkä kulma silmän ulkonurkassa) vuoksi jätin ylemmät siivet kapeimmiksi. Ne olisivat näyttäneet muuten pelkästään mustilta möykyltä.

Photobucket

Tuplasiipirajausten jälkeen tein mustaa rajausta myötäilevän luomivärirajauksen Mad Mineralsin mineraalisävyllä "Pizzazz". Käytin samaa sävyä rajatessani myös alaluomen sisärajauksessa sekä ripsityvessä.


Photobucket

Voi miten minulla onkaan ikävä perheemme Canonia ja valovoimaista 50mm objektiivia....

Ylläoleva ja kaksi alapuolella olevaa kuvaa on nimittäin otettu kyseisellä objektiivilla joskus keskellä yötä erittäin huonossa valossa ja katsokaa miten tarkkoja ja valoisia ne ovat suurikokoisinakin *^_^*. Meikäläisen pokkariräppäsyt ovat sitten pikselimössösempää vähänkin isompana katsottuna ja hämärässä huoneessa kuvaamisesta voi vain haaveilla. Valkonaamasuudesta en edes sano mitään.


Photobucket


Iltaa kohden silmämeikki alkoikin sitten näyttämään tältä. Pizzazz lähti luomivaosta kulmaluun matkaan ja silmän ulkonurkka lorotti violetteja kyyneleitä :D. Pizzazz toimi yllättävän hyvin sisärajauksena, mutta tulinen ruoka oli sille liikaa.

Photobucket

Jättikulmaluiden yhdistyksestä hyvää päivää ^___^/.

12 kommenttia:

 1. Nayttaa tosi kivalta ja piristavalta kahdella rajauksella :D

  VastaaPoista
 2. Todella tarkkaa jälkeä luomivärirajauksellakin!

  Itse asiassa tuo luomivakoon liukuminen näytti ihan siltä, kuin se olisi tarkoituksellista, mä katsoin ensin että onpa jännästi laitettu rajaus jatkumaan tuonne luomivakoon. :)

  VastaaPoista
 3. Oi mistä olet löytänyt tuon söpön lintukuvan linkiksi blogilistalle? :-O

  Ja pirtsakka meikki :--)

  VastaaPoista
 4. Kiva meikki ja kivan erilainen :)

  VastaaPoista
 5. Onpas nätin näköinen, kuvanakin tuo missä katsot alaspäin on ihanan tuijoteltavan kaunis! Minä niin haluaisin käyttää siipirajauksia mutta iän mukana on alkaneet silmät sen verran roikkua, että ei se enää näytä ollenkaan niin nätiltä kuin ennen, mikä on todella harmittavaa!! Sait minut kuitenkin inspiroitumaan ja aion uhallakin kokeilla (taas), tuo musta+pizzazz tupla näyttää niin tosi nätiltä!

  VastaaPoista
 6. Wow, vähänkö ihana, siis aiiiiiivan ihana!!! Käy sulle ihan mielettömän hyvin! Mä en oo muuten tainnut koskaan edes yritää tuollaista kaksoisrajausta yläluomella, olisikohan aika...? ^_^

  VastaaPoista
 7. Ainiin - ja mun piti hämmästellä mineraaliluomivärin käyttöä sisärajauksena...!!! Ihanko totta se pysyy? Et laita sitä kynän päälle tai sotke johonkin geelirajaukseen? En ole tullut ajatelleeksikaan että jauheluomiväri pysyisi limakalvolla - olen oppinut tänään jotain uutta! ^_^

  VastaaPoista
 8. RubyWoo, kiitoksia ^^

  Sonia, haha, hallittu kaaos ihan selkeästi ;D.

  NINETALES, söpö lintu brushi :).

  H, ulos lähtiessä piti hetki miettiä että onko silmämeikki turhankin näyttävä arkeen, mutta en ainakaan huomannut kadulla tavallista poikkeavia määriä omituisia katseita ;).

  Mohn, oi kiitoksia :)! Oletko kokeillut tehdä sitä siipeä kuinka ylös? Auttaisiko se luomien kanssa :)? Uhmaikä paras ikä >:D. Minä teen aina välillä uhkammaasti sinertäviä silmämeikkejä, vaikka ne eivät sovi minulle yhtään. Mutta silti aina pitää kokeilla "no jos ne ei nyt niin kamalat olleetkaan" ja sitten noh... kyllä ne minun tapauksessa ovat :D.

  Sanni, kiitos :>. Semmoinen voisi sopia sinulle kyllä tosi kivasti, varsinkin kun sinulla nuo rajaukset näkyvät koko komeudessaan silmien ollessa aukikin :). Ei ole isoja kulmaluita popsimassa ja estämässä näkyvyyttä ;).

  Niin ja ihan tuollaisenaan vaan töpöttelin siveltimen kanssa :). Yllätyin pysyvyydestä itsekin! Mietin jo hetken että Pizzazz on kuitenkin vain imeytynyt siihen kalvolle ja ei lähde enää ikinä pois :'D. Olisi aika HC, 24/7h violetit sisärajaukset.

  VastaaPoista
 9. Saitko muuten mun sähköpostin :]

  VastaaPoista
 10. Ai ei mulla ole isoja kulmaluita? :D Kuulun samaan kerhoon kanssasi! ^_^

  VastaaPoista
 11. Oi, tuo violetti rajaus näyttää ihan mielettömän makealta. Jäin tuijottamaan tuota väriä. Tuli hinku saada tuo väri. (Vaikka violetteja luomivärejä tunkee jo ovista ja ikkunoista) Kiva idea tehdä tuollainen tuplarajaus.

  Kiva kun löysit mun blokin niin mäkin löysin tämän. :)

  VastaaPoista
 12. H, vastasin :).

  Sanni, saataisiinkohan me jostakin lisää poppoota meidän kerhoon :3? Voitaisiin jakaa traumaattisia kokemuksia, purkaa mielipaha muihin samiksiin ja jakaa selviytymisvinkkejä ^^.

  MaryJane, kiitoksia paljon ja tervetuloa :).

  VastaaPoista